طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_1
کتاب لند_1
دکتر استرکی_1
دکتر استرکی_3
کتاب لند_3
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
استخدام_4
استخدام_2
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۰۴۳۷۴
۱۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۹
۴۲۵۶۵۶
در این مطلب تصمیم گرفتیم در کنار آموزش پخت پیراشکی مرغ، خمیر آن را نیز آموزش دهیم و سپس انواع پیچیدن های خمیر را هم برایتان به صورت تصویری آموزش دهیم.
وبسایت سفره ما: در این مطلب تصمیم گرفتیم در کنار آموزش پخت پیراشکی مرغ، خمیر آن را نیز آموزش دهیم و سپس انواع پیچیدن های خمیر را هم برایتان به صورت تصویری آموزش دهیم. به این ترتیب، علاوه بر پخت یک غذای عالی، می توانید از شکل های زیبای آن سرمیز غذا هم لذت ببرید و مهمانان خود را نیز خوشحال و راضی نگه دارید.  با ما همراه باشید.

خمیر پیراشکی

مواد لازم (خمیر پیراشکی)


•    1 عدد تخم مرغ

•    1.5 قاشق غذاخوری روغن مایع

•    ¼ پیمانه آب ولرم

•    ¼ پیمانه شیر ولرم

•    ¼ قاشق چایخوری نمک

•    دو پیمانه آرد

طرز تهیه (خمیر پیراشکی)

1.    در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روغن را به آنها اضافه کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید.

2.    آب و شیر ولرم را اضافه کنید و با هم‌زن برقی خوب هم بزنید تا خمیر چسبناکی حاصل شود. سپس با کمک قاشق چوبی خمیر را هم بزنید و در صورت نیاز، آرد بیشتری به آن اضافه کنید.

3.    در صورت تمایل می توانید همه مواد را در غذاساز بریزید و خمیر را درست کنید.

4.    سپس خمیر را کمی در دست ورز دهید و پس از اینکه یکدست و نرم شد، آن را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت 30 تا 60 دقیقه آن را درون یخچال بگذارید. توجه داشته باشید خمیر کمی حالت چسبندگی خود را حفظ می کند.

5.    پس از این استراحت، خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده با دست ورز دهید تا کاملا فرم چسبندگی خود را از دست بدهد. هنگامی که خمیر کاملا لطیف شد آن را با وردنه باز کنید تا ضخامت حدود 0.5 سانتی‌متر داشته باشد. سپس به مدل های دلخواه آن را برش دهید و مواد میانی را داخل آنها بگذارید.

طرز تهیه پیراشکی مرغ و مدل‌های پیچیدن خمیر

مایه میانی با مرغ

مواد لازم (مایه مرغ)


•    ۴۰ گرم کره

•    نصف پیمانه خامه

•    دو حبه سیر رنده شده

•    نصف پیمانه آب مرغ

•    نصف پیمانه سرکه سفید

•    یک عدد تخم‌مرغ هم زده

•    دو قاشق غذاخوری آرد ذرت

•    ۲۰۰ گرم تره فرنگی خرد شده

•    ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان

طرز تهیه

1.    فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. سینی فر را نیز با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

2.    در یک تابه بزرگ، کره را آب کنید، تره فرنگی و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.

3.    سپس سرکه، آرد ذرت را بریزید و هم بزنید. پس از آن آب مرغ و خامه را اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشند. سپس شعله را کاهش دهید و بگذارید چندین دقیقه در حالت نیم‌جوش باقی بماند و غلیظ شود. پس از تبخیر شدن مواد، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

4.    خمیر پیراشکی را که از قبل آماده کرده‌اید، به شکل مورد نظر برش دهید. به طور مثال، آنها را به دایره های یک اندازه قالب بزنید. از مایه مرغ در مرکز خمیر قرار دهید.

5.    در یک پیاله کوچک، یک عدد سفیده تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید. با قلم مو از این مخلوط در حاشیه های خمیر بمالید. یک طرف خمیر را روی طرف دیگر برگردانید و با دست فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند. از قالب های آماده پیراشکی که در لوازم قنادی ها فروخته می شود نیز می توانید استفاده کنید.

6.    پیراشکی ها را با فاصله درون سینی بچینید و به مدت 10 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند. در صورت تمایل، می توانید آنها را درون قابلمه ای پر از روغن سرخ کنید و سپس روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافه شان گرفته شود.


 
آموزش تصویری پیچیدن خمیر پیراشکی

مدل شکم‌پیدا

1.    از خمیر پیتزا به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف آردپاشی شده، به شکل مستطیل آن را باز کنید.


2.    در مرکز این مستطیل حدود دو قاشق غذاخوری از مایه میانی بریزید.


3.    در صورت تمایل می توانید روی مواد، پنیر موزارلا بریزید.


4.    گوشه سمت راست بالای خمیر را تا کنید.


5.    سپس گوشه سمت چپ را نیز تا کنید و روی لبه سمت راست بیاورید.


6.    با دست آنها را همچون پوست شکلات بپیچانید.


7.    گوشه سمت راست پایین خمیر را تا کنید.


8.    سپس گوشه سمت چپ را نیز تا کنید و روی لبه سمت راست بیاورید.


9.    با دست آنها را همچون پوست شکلات بپیچانید. همان طور که در تصویر می بینید، قسمت میانی این پیراشکی، باز و قابل مشاهده است.


10.    همه پیراشکی را به همین ترتیب آماده کنید. سپس با فاصله از هم در سینی فر بچینید و به مدت 10 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند.




 
مدل صدفی

1.    از خمیر پیتزا به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف آردپاشی شده، به شکل مستطیل آن را باز کنید.


2.    قسمت بالایی خمیر را با کمک چاقوی تیز، به صورت موازی برش دهید. (مطابق تصویر)


3.    مایه مرغ یا گوشت را در قسمت پایین مستطیل قرار دهید.


4.    خمیر را از سمت پایین به بالا رول کنید.


5.    قسمت برش خورده باید روی سطح خمیر باشد.

6.    سپس سر و ته خمیر رابه هم بچسبانید. تا قسمت های برش خورده از هم باز و شکافی در میان آنها ایجاد شود.


7.    می توانید سیاه دانه یا کنجد روی آنها بپاشید.


8.    آنها را درون سینی فر بچینید و به مدت 10 تا 20 دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شوند.


9.    پیراشکی های صدفی آماده هستند. این مدل را می توانید بدون چسباندن سر و ته خمیر هم درست کنید. یعنی فقط خمیر را هلالی خم کنید تا قسمت های برش خورده باز شوند.



 
مدل گل

1.    از خمیر پیتزا به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف آردپاشی شده، آن را به شکل دایره باز کنید. بهتر است حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس چهار طرف دایره را تا نیمه (از بیرون به داخل) برش دهید.


2.    یک قاشق غذاخوری از مایه میانی را در وسط دایره بگذارید.


3.    یکی از بخش ها را دور مواد بالا بیاورید.


4.    بخش مقابل را بالا بیاورید و آن را دور خمیر و مواد بپیچید.


5.    بخش سوم را مطابق مراحل پیشین تکرار کنید.


6.    بخش آخر را هم روی همه گلبرگ ها بیاورید و با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند. می توانید برای چسبندگی بیشتر، لبه های هر گلبرگ را با آب کمی خیس کنید.


7.    سپس آنها را با فاصله  درون سینی فر بچینید و به مدت 10 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

انتشار یافته: 41
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:50 - 1393/02/30
منظور از آرد، چه اردی هستش؟ برنج؟
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۳۱
پیراشکی رو با آرد گندم درست می کنند
پونه
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۹
ببخشید من درست کردم اما پف نکرد و سفت شد میشه توضیح بدین چرا اینطوری شده
بدون نام
United Arab Emirates
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۴
آرد سفید
Iran, Islamic Republic of
18:12 - 1393/04/31
به به بسیار زیباست ممنون
پاسخ ها
سارا
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۴
لبه
Iran, Islamic Republic of
17:40 - 1393/09/01
اخه این خمیر خمیر مایع اینا نداره چطوری پف میکنه
Iran, Islamic Republic of
18:54 - 1393/09/13
سلام خیلی عالی شده و الان می خوام درست کنم ببینم چطوری می شه.
Iran, Islamic Republic of
13:19 - 1393/10/29
باسلام خواهشمند است درون مايكرويوي ودرجه حرارت وهميشه چيزديگر راكاملاً توضيح دهيد
پاسخ ها
مدیر پایگاه با سلام، درخواست شما به تحریریه انتقال داده شد.
Iran, Islamic Republic of
20:11 - 1393/11/14
واقعا خوشمزه نشد درست کردم
Iran, Islamic Republic of
00:59 - 1393/12/18
سلام خیلی خوبه عالیه
Iran, Islamic Republic of
10:46 - 1393/12/27
خیلی با سلیقه اید مرسی ممنونم
Iran, Islamic Republic of
01:13 - 1394/01/31
الان دیر وقته ولی فردا اولین کارم درس کردن پیراشکی هس
تزئناتتون
Iran, Islamic Republic of
18:49 - 1394/02/30
طرز پیچیدن پیراشکی ها خیلی عالی بود
Iran, Islamic Republic of
01:35 - 1394/04/05
سلام خیلی قشنگ و زود یاد گرفتم
Iran, Islamic Republic of
10:53 - 1394/04/07
دستتون درد نکنه. ممنون
Iran, Islamic Republic of
17:33 - 1394/10/16
منم میخوام درست کنم
Iran, Islamic Republic of
06:57 - 1395/02/01
بسیارعالی بودعزیزم
Iran, Islamic Republic of
15:35 - 1395/02/11
مرسی خیلی واضح توضیح داده بودید _واقعا عالی بود
Iran, Islamic Republic of
17:02 - 1395/03/20
ببخشیدا توی قسمت تهیه ی خمیر :
تخم مرغ نه تخک کرخ!!!!
پاسخ ها
مدیر پایگاه با سپاس از توجه شما. اصلاح شد
Iran, Islamic Republic of
18:55 - 1395/05/29
چرا سفت شد و پف نکرد میشه توضیح بدین
Iran, Islamic Republic of
14:58 - 1395/06/27
خیلی عالی بود. فقط این فرمها رو باید توی مایکروفر درست کرد یا توی ماهی تابه هم میشه ؟
Iran, Islamic Republic of
00:19 - 1395/10/07
نصف پیمانه سرکه ترشش نمیکنه!!!خیلی زیاد نیست!!!
Iran, Islamic Republic of
14:54 - 1396/08/04
خیلی عالی بود مخصوصا طرز پیچیدن خمیرش.
Iran, Islamic Republic of
21:30 - 1397/05/15
میشه بگین با چه آردی خوب در میاد خواهشا اونایی که درست کردن جواب بدن
پاسخ ها
ام البنین
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۷
ارد گندم یا ارد نانوایی
Iran, Islamic Republic of
13:17 - 1397/09/17
ععععععععععععععععااااااااااااااااااالللللللللللللللللیییییییییییییییییی بود واقعا حال کردم
Iran, Islamic Republic of
15:20 - 1397/12/14
سلام. خمیر بسیار سفت بود و اصلا قابل خوردن نبود. مواد گوشتی رو هم حروم کرد. داخل خمیر حتما باید بکینگ بودر یا خمیر مایه باشه.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_1
تاپ لپتاپ_1
تاپ لپتاپ_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
تاپ لپتاپ_4
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
تاپ لپتاپ_2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
کیان برنا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
پارسیس_فوتر ساختمان
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو