۱۰۵۴۳۱۹
۲۲ نظر
۵۰۳۸
۲۲ نظر
۵۰۳۸
پ

بررسی تمام فرمول‌های ضدکرونایی؛ سرِ کاریم؟

از زمان شروع همه‌گیری ویروس کرونا، خوراکی‌ها، داروها، گیاهان دارویی و عادت‌های بسیاری به عنوان دارو‌های درمان کرونا معرفی شدند. در این مطلب قصد داریم به درمان‌های ضدونقیضی که برای کرونا توضیه شد بپردازیم.

برترین‌ها: از زمان شروع همه‌گیری ویروس کرونا، خوراکی‌ها، داروها، گیاهان دارویی و عادت‌های بسیاری به عنوان دارو‌های درمان کرونا معرفی شدند. همه ما از طریق دوستان و آشنایان و حتی رسانه ها با برخی از این روش‌های عجیب برای دور زدن کرونا شنیده‌ایم. از دود کردن عنبرالنساء گرفته تا خودزنی ، حجامت، ویکس، زنجبیل و لیمو ترش، ترکیب شیر با سیر و یا حتی آویزان کردن سیر بر گردن و موارد بسیار دیگر. و برای هر کدام از این ها بازار سیاهی راه افتاد. حتما به خاطر دارید که اوایل ورود کرونا به ایران، زنجبیل به کیلویی ۱۶۰هزار تومان هم رسید یا لیمو ترش و سیر نایاب شد.

به هر حال آنچه که میدانیم هیچ مطالعه و یا نتیجه‌ای موثق بر تاثیر این مواد بر درمان کرونا ثابت نشده است و همه اینها بر اساس تجربیات و حدسیات می‌باشد. ضمن اینکه مصرف متعادل اینها ضرر و یا آسیبی به انسان نمی‌زند و شاید به همین دلیل باعث پذیرش و باور درمان‌پذیری این موارد شده است.

بررسی تمام فرمول‌های ضدکرونایی؛ سرِ کاریم؟

دکتر محمد فصیحی متخصص بیماری‌های عفونی از همان ابتدای شیوع کرونا، به کار درمان بیماران کرونایی پرداخته و تا کنون چندین هزار بیمار مبتلا به کرونا را ویزیت و درمان کرده است. وی با استفاده از طب ایرانی و به کارگیری داروهای گیاهی به معاله و درمان کرونا مشغول است. چند پیشنهاد وی را در ادامه میخوانیم:

ادویه‌های گرم رمز موفقیت در مبارزه با کرونا

درباره اثرات درمانی زنجبیل، به حدی در دنیا تحقیق شده که وقتی وارد بررسی شان شدیم و تعدد مطالعات را دیدیم، خجالت کشیدیم بگوییم این گیاه مال طب سنتی ماست. زنجبیل حتی روی بیماران بستری با تنگی نفس بسیار شدید در ICU هم مفید واقع شده و در این باره مقاله علمی بین المللی وجود دارد. بیماری‌های سرما دوست مانند کرونا و آنفلوآنزا، با استفاده از گرمیجاتی مانند زنجبیل، دارچین، عسل، سیاه دانه و زیره بهتر درمان می‌شوند و بهتر قابل پیشگیری اند. سعی کنید پایه گرمی بدن تان را بالا ببرید.

درمان کرونا با غذا‌هایی است که طبع "گرم و خشک" دارند. افراد گرم مزاج کمتر کرونا می‌گیرند. سرد مزاج‌ها بیشتر درگیر می‌شوند. چاق‌ها که عمدتاً سرد مزاج اند بیشتر کرونا می‌گیرند.

می‌توانید از داروخانه قرص زنجبیل بخرید و روزی ۴ عدد بخورید. همچنین می‌توانید کپسول‌های خالی را بخرید و داخلش زنجبیل یا دارچین بریزید و برای پیشگیری، روزی یک عدد (نیم گرم) و برای درمان روزی ۶ قرص زنجبیل (۳ الی ۴ گرم) بخورید.همچنین می‌توانید زنجبیل را با عسل ممزوج کنید و به شکل خمیر و قرص دربیاورید و هر روز ۲ عدد بخورید.اگر هم زنجبیل نبود، از هر گیاه دیگری که طبع گرم دارد و نیز از عسل استفاده شود.

درمان از دست دادن بویایی با قطره نعنا

اگر بویایی‌تان از بین رفته، از قطره نعنا یا منتول که در داروخانه‌ها موجود است استفاده کنید تا بویایی ظرف سه روز برگردد. اگر بویایی تان رفته، حتماً ناقل هستید.

فرمول سیر و شیر برای پیشگری از کرونا

سیر اثربخشی فوق العاده‌ای دارد. اگر چند حبه سیر را داخل شیر بریزید و شیر را به حدی حرارت دهید که نصفش بخار شود، آنچه باقی می‌ماند برای پیشگیری از کرونا بسیار مفید است. این نوشیدنی برای بیماران قلبی و دیابتی هم بسیار مفید است و بهتر است صبح‌ها بخورند. سیر داخل شیر هم باید میل شود.

درباره دو داروی جنجالی

روغن بنفشه و داروی امام کاظم(ع) در بین همه این‌ها سروصدای زیادی کرد که هنوز هم طرفدارهای خاص خود را دارد ولیکن درباره صحت وسقم آن هنوز هم اطلاعات جدیدی در دسترس نیست و جالب است که بدانیم حتی نمایندگان مجلس هم بر صحت استفاده از این‌ها تاکید داشته اند.

علاوه بر زنجبیل، دارچین، عسل، سیاه دانه، زیره، فلفل، گلاب، ویتامین سی مواردی که گفته شد درمان‌های دیگری مانند: لیمو، روغن بنفشه، عنبرنسا، نیش زنبور ، دوش آب داغ، شستن گلو و بینی با آب نمک، ترکیب هلیله، مصطکی و شکر سرخ (که به داروی امام کاظم(ع) معروف است)، بادکش، روغن سیاهدانه، ویکس ، روغن بادام تلخ، پیاز، خرما، دود کردن اسفند و کندر، بخور جوش شیرین، استفاده از ویتامین دی و جدیدترین ادعا که خوردن غذا در ظروف مسی برای پیشگیری از کرونا بود را معرفی کردند.

بعد از معرفی تمام این درمان‌های کرونایی، برخی رسانه‌ها و پزشکان مُهر بی‌اساسی و کذب بودن را برتمام این ادعاها زدند که در ادامه برای مثال به تعدادی از آن‌ها می‌پردازیم.

عادت‌های غلط درباره‌ی کرونا

دوش آب داغ: دوش آب داغ نه تنها نمی‌تواند به درمان یا پیشگیری از کرونا کمک کند، بلکه آسیب‌های بسیاری را با خود همراه دارد. این عادت علاوه بر اینکه می‌تواند باعث التهاب و در مواردی سوختگی پوست شود، چربی‌های ضروری پوست و مو را از بین می‌برد و سبب ایجاد سرگیجه ناشی از تلاش عروق خونی برای خنک کردن بدن، می‌شود.

شستن گلو و بینی با آب نمک: هیچ مدرک و سندی دال بر تاثیر آب نمک در درمان کرونا وجود ندارد، اما حالا که در فصل سرما هستیم، شستن بینی و گلو با آب نمک می‌تواند از ابتلا به عفونت‌های باکتریایی در سینوس‌ها که ممکن است بسیار خطرناک باشند، جلوگیری کند. حتما از آب جوشیده و سرد شده با مقدار کمی نمک استفاده کنید. فذاموش نکنید که نمک زیادی باعث ایجاد زخم و التهاب در گلو و بینی می‌شود.

بررسی تمام فرمول‌های ضدکرونایی؛ سرِ کاریم؟

خوراکی‌های که اثر ندارند

زنجبیل: این خوراکی لذیذ که البته خواص دارویی و درمانی بسیاری دارد نیز نتوانسته یک داروی موثر برای کرونا باشد جرا که هیچ آزمایش پزشکی، تاثیر آن بر کرونا را تایید نمی‌کند.

سیر: این ماده غذایی از اولین خوراکی‌هایی است که نامش بر سر زبان‌ها افتاد. سیر اگرچه می‌تواند یک داروی گیاهی برای از بین بردن میکروب‌ها باشد، اما مطالعات علمی آن را یه عنوان یک داروی ثاتیرگذار در مقابل کرونا معرفی نکرده‌اند.

فلفل: اگرچه طب سنتی خوردن فلفل برای گرم شدن بدن را تایید می‌کند، اما مدرک پزشکی معتبری دال بر موثر بودن این ماده غذایی برای درمان و پیشگیری از کرونا وجود ندارد. علاوه بر اینکه مصرف فلفل برای برخی افراد مانند کسانی که از مشکلات معده رنج می‌برند، می‌تواند بسیار آسیب‌زننده باشد.

گلاب: این نوشیدنی خوش عطر و طعم که می‌تواند در مهار باکتری‌ها موثر ظاهر شود، طبق هیچ تاییدیه از مراکز پزشکی و تحقیقاتی، نمی‌تواند دارویی برای مقابله با کرونا باشد.

دارو‌های بی‌فایده

کلروکین: کلروکین اگرچه در آزمایش‌ها، مورد مطالعه و بررسی قرار می‌گیرد، اما مصرف خانگی و بدون تجویز آن می‌تواند بسیار خطرناک باشد و منجر به کما شود. دکتر تود کوپرمن، رئیس و بنیانگذار کانسومر می‌گوید: در حال حاضر، هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد کلروکین در صورت ابتلا به کووید ۱۹ به شما کمک خواهد کرد.

آنتی بیوتیک: کرونا از خانواده ویروس‌هاست و به طور حتم داروی ضد باکتریایی نمی‌تواند ویروسی را از بین ببرد. اگرچه ممکن است برخی از پزشکان در نسخه بیماران حاد کرونایی، داروی آنتی‌بیوتیک وارد کنند، اما علت این تجویز، خطر وجود عفونت در بدن بیمار است. مصرف آنتی بیوتیک در این شرایط می‌تواند عفونت موجود در بدن بیمار را کنترل کند.

ویتامین سی: هنوز هم مراجع علمی نتوانسته‌اند به نتایج روشنی در مورد اثر حتمی ویتامین سی بر کرونا دست یابند، با این حال بسیاری از پزشکان بر مصرف به اندازه ویتامین سی تاکید می‌کنند، عادتی که باید پیش از کرونا نیز انجام می‌شد، اما مصرف بیش از حد این ویتامین به بهانه مقابله با کرونا، نه تنها شما را از این ویروس در امان نگه نمی‌دارد بلکه مصرف بیش از اندازه ویتامین سی می‌تواند موجب اسهال و استفراغ شود.

بررسی تمام فرمول‌های ضدکرونایی؛ سرِ کاریم؟

متاسفانه این خبرهای ضدونقیض باعث سردرگمی در بین مردم شده است. کاش اگر از درمان و تاثیر قطعی دارویی اطمینان کافی به‌دست نیامده در رسانه‌های عمومی تبلیغ نمی‌شد.

نظر شما در این‌باره چیست؟ شما چه توصیه‌های دیگری برای کرونا شنیدید؟

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      فقط تزریق روغن بنفشه عالیه.

      پاسخ ها

      • ساراازاصفهان

        یکی از آشناهای ما اسراییل زندگی میکنه ی گیاهی رو گفت ب اسم فرنجمشک

    • ز.ا

      چرا اول گفتید زنجبیل خوبه بعد گفتید هیچ اثری نداره؟؟؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        نظرات گوناگون رو نوشته گفته شماهم‌نظر بدین ی بار دیگه برو بخون

    • بدون نام

      . دوش آب گرم باعث ازبین رفتن چربی و فلان میشه؟مگه مطلب درمورد سلامت پوست بود که اینو نوشتید

    • بدون نام

      بالا نوشته زنجبیل
      پایین نوشته تاثیری نداره؟

    • مهدی

      اوایل متن گفتید اثبات شده که زنجبیل مفیده مخصوصا واسه اونایی که تووICU بستری هستن، اما اواخر متن گفتین اثبات نشده که زنجبیل مفیده. ..

      پاسخ ها

      • ناشناس

        تا حالا ندیده بودم برترینها خودش بیاد جواب بده نظری هم به ما بکن خخخخخخخ

    • بدون نام

      فقط شیره

    • سهراب خَیطی

      بدن انسان برای مقابله با امراض یابگیم هر ویروس و یا میکروبی احتیاج به خوردنی‌های متفاوت و فصلی دارد از گیاهان و میوه جات فصلی گرفته تا خوراکی های منطقه ای. دم نوش ها سلول‌های بدن را فعال کرده و به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        بله دقیقا . همیشه برای سرماخوردگی دکترا سفارش سوپ و شلغم .... میکردن الانم برای ویروس کرونا خوراکیهای گرم مثل زنجبیل و دارچین و فلفل و گلاب و...‌‌ میشه استفاده کرد حتما باید منتظر اثبات خواص این مواد باشیم .

    • بدون نام

      عصاره مخمر در درمان کرنا وخیلی از بیماریهای ویروسی موثر است چون روی ژن ویروس تاثیر میگذارد واز چسبیدن ویروس به سلولهای انسانی جلوگیری میکند از محققین ودانشمندان تقاضا دارم بررسی فرمایند

    • پریماه

      مسخره امون کردن

    • بدون نام

      رمد سیویری که سازمان بهداشت جهانی معرفی کرد چه غلطی تونست بکنه من خودم به شخصه از روزی که داروی امام کاظم رو مصرف میکنم عفونت معدم خوب شده تازه هر سال تو فصل پاییز چند بار سرما میخوردم ولی امسال دیگه این اتفاق نیفتاد

      پاسخ ها

      • بدون نام

        بعدا که از یه جای دیگت زد بیزون میفهمی

      • بیژن

        کرونا میگیری حالا ببین کی گفتم

    • بدون نام

      بااینکه کرونا یه ویروس ولی دارو و آمپولهای چرک خشک کن بسیار تاثیر گذاره خواهرم کرونا گرفت چون خودش و همسرش بازنشسته درمانگاه بودن فقط با سرم وچرک خشک کن ودمنوشهای گیاهی خودش و درمان کرد

    • امیرحسین مرادی

      این دکتر فصیحی داماد ما رو با این حرفا به کشتن داد .. خیلی اطمینانی نیست

    • بدون نام

      زنجفیل دوباره قحط شده

    • بدون نام

      اگر همه رعایت کنن حله

    • توصیه ها

      باید بهش فک نکنید تا عصابتون بعد کرونا خراب نشه . اما میرید بیرون رعایت کنید . فعالان مجازی هم اطلاع رسانی کنید .
      قرنطینه هم باشید
      سازمان جهانی

    • بدون نام

      فقط نترسید امیدتون به خدا باشه ترس برادر مرگ اخبار گوش نکنید کرونا نمیگیری

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج