پاستاي‌كوفته قلقلي
۱۰۷۳۰
۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۸
۱۰۸۹۳
گوشت را به همراه پياز رنده شده خوب ورز دهيد و كمي به آن نمك و ادويه دلخواه‌تان را بزنيد. سپس آن را به‌صورت كوفته قلقلي‌هايي با سايز متوسط درآوريد و براي نيم ساعت در يخچال بگذاريد. در يك ماهي‌تابه بزرگ روغن را داغ كنيد و قلقلي‌ها را داخل روغن بريزيد تا كمي سرخ شوند.
برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم براي 4 نفر
  • روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
  • گوشت مغز ران گوسفند: 450 گرم
  • پياز ريز خرد شده: 4 عدد
  • پياز رنده شده: يك عدد
  • سير ريز خرد شده: 4 حبه
  • رز ماري خرد شده+ كمي براي تزئين: يك قاشق غذاخوري
  • گوجه فرنگي خرد شده: 500 گرم
  • پاستاي پخته شده: 400 گرم



روش تهیه :

گوشت را به همراه پياز رنده شده خوب ورز دهيد و كمي به آن نمك و ادويه دلخواه‌تان را بزنيد. سپس آن را به‌صورت كوفته قلقلي‌هايي با سايز متوسط درآوريد و براي نيم ساعت در يخچال بگذاريد. در يك ماهي‌تابه بزرگ روغن را داغ كنيد و قلقلي‌ها را داخل روغن بريزيد تا كمي سرخ شوند. سعي كنيد مدام آن‌ها را به هم بزنيد تا رنگ‌شان يكنواخت و هماهنگ قهوه‌اي شود سپس از ماهي‌تابه بيرون بياوريد. سپس پيازها را به همراه مقدار كمي نمك در ماهي‌تابه ريخته و آن‌ها را براي 10 تا 15دقيقه كمي تفت دهيد تا نرم شوند. سير را اضافه كرده و بعد از كمي تفت دادن رزماري را بيفزاييد و براي 2 دقيقه اجازه دهيد تا رزماري‌ها نرم شوند. گوجه‌ها را به غذا بيفزاييد، قلقلي‌ها را دوباره به ماهي‌تابه برگردانيد. غذا را به‌مدت 10 دقيقه بپزيد تا زماني كه سس غذا غليظ شود و كوفته قلقلي‌ها كاملا مغز پخت شوند. مي‌توانيد در اين مرحله به دلخواه نمك و فلفل يا فلفل قرمز به غذا افزوده و آن را به همراه پاستاي آبكش كرده سرو كنيد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
00:34 - 1390/08/25
خیلی ممنون میشه لطف کنین عکسهای بیشتری ازغذاهایی که دستورشونو میدین بزارین
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج