خمیر پیتزا را خودتان در خانه درست کنید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_1
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_ 4
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۱۰۷۴۲۱۷
۰۸ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۰
۲۰۵۷۵
مهم‌ترین قسمت هر پیتزا، اما خمیر آن است. درست است که خمیر‌های آماده در همه سوپر مارکت‌ها هست، اما نقدی که به آن‌ها وارد است این است که این خمیر‌های آماده خشک است و لطافت کافی را ندارد.

ایرنا زندگی: مهم‌ترین قسمت هر پیتزا، اما خمیر آن است. درست است که خمیر‌های آماده در همه سوپر مارکت‌ها هست، اما نقدی که به آن‌ها وارد است این است که این خمیر‌های آماده خشک است و لطافت کافی را ندارد. امروز در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک خمیر عالی برای پیتزا را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • آرد سفید: یک پیمانه
  • روغن زیتون یا مایع: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • خمیر مایه فوری: ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • آب ولرم نصف پیمانه + یکی دو قاشق غذاخوری اضافه

طرز تهیه خمیر پیتزا در خانه

طرز تهیه خمیر پیتزا در خانه

طرز تهیه:

۱. پودر خمیر مایه فوری را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.

۲. آرد الک شده را با خمیر مایه و نمک و روغن زیتون و شکر مخلوط می‌کنیم و وقتی همه مواد کاملا با هم مخلوط شدند، شروع به ورز دادن آن می‌کنیم تا خمیر نرم شود.

۳. سپس روی یک سطح صاف مقداری آرد می‌ریزیم و خمیر را روی آن قرار می‌دهیم و دوباره ورز می‌دهیم. چندین بار این کار را تکرار کنید تا هیچ هوایی داخل خمیر نماند.

۴. سپس مقداری روغن را در یک ظرف می‌ریزیم و با قلمو همه قسمت‌های آن را چرب می‌کنیم و خمیر را داخلش می‌گذاریم. روی ظرف را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم بین یک تا دو ساعت خمیر استراحت کند.

۵. پس از دو ساعت خمیر شما حجیم می‌شود. حالا خمیر را به هر مقداری که می‌خواهید روی ظرفتان پهن کنید و مواد پیتزا را روی آن بریزید. زیر ظرف را حتما با مقداری روغن چرب کنید.

خمیر پیتزا را خودتان در خانه درست کنید

فوت و فن‌ها:

۱. خمیر مایه را حتما با آب ولرم مخلوط کنید.

۲. هرچه خمیر بیشتر ورز داده شود، لطفات بیشتری خواهد داشت.

۳. تمام ظرفی را که می‌خواهید خمیر در آن استراحت کند، خوب چرب کنید.

۴. شیر هم باعث تردتر شدن و مزه بهتر خمیر می‌شود.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_1
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
فرش تارنگ_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_4
فرش تارنگ_2
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
استیل رگال_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
استیل رگال_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کالابرد_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی