مرغ لیمویی آبدار و خوشمزه به روش رستورانی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۱۱۲۲۶۵۸
۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵
۸۴۴۶
مرغ لیمویی یک غذای مجلسی هیجان‌انگیز و خوشمزه است که می‌توانید آن را در جمع خانواده و مهمانی‌ها درست کنید. در ضمن این غذای متفاوت را با ادویه‌های مختلف که باب طبع و ذائقه‌تان است، می‌توانید درست کنید.

کوروش‌مگ: مرغ لیمویی یک غذای مجلسی هیجان‌انگیز و خوشمزه است که می‌توانید آن را در جمع خانواده و مهمانی‌ها درست کنید. در ضمن این غذای متفاوت را با ادویه‌های مختلف که باب طبع و ذائقه‌تان است، می‌توانید درست کنید. اما برای اینکه این غذای اصلی لذیذ را به بهترین نحو بپزید، باید یک‌سری جزئیات را رعایت کنید که ما در این مطلب، فوت و فن ‌های طرز تهیه مرغ لیمویی آبدار را به شما آموزش خواهیم داد. ولی برای راحتی کارتان، ۲ طرز تهیه آن را یعنی مرغ لیمویی در قابلمه یا بدون فر و در فر را، یادتان می‌دهیم تا با هر امکاناتی که دارید، بتوانید مرغ لیمویی را درست کنید. با ما همراه باشید.

مرغ لیمویی آبدار و خوشمزه به روش رستورانی

مواد لازم

مرغ: ۷۰۰ گرم

پوست لیمو: ۳ قاشق چای‌خوری

روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ‌خوری

خردل: ۱ قاشق سوپ‌خوری

کره: ۱ قاشق سوپ‌خوری

آرد: ۱ قاشق سوپ‌خوری

برگ ریحان:۱ قاشق غذاخوری

پودر آویشن: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

آبلیمو: ۱/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی

سیر: ۲ حبه

عصاره مرغ: ۱ و ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

طرز تهیه

مرحله اول: پیش از هر چیز، فر را روشن و روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.

در یک ظرف ۱ قاشق چای‌خوری پوست لیمو، ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون، خردل، ریحان، آویشن و نمک را با هم مخلوط کنید. مرغ‌ها را به مخلوط به دست‌آمده آغشته کنید، به طوری که کل مرغ را بپوشاند. روی مرغ‌‌ها را با سلفون بپوشانید و ۱ تا ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.

مرحله دوم: یک تابه را روی حرارت قرار دهید و بقیه روغن زیتون را در آن بریزید تا گرم شود. سیرها را له کنید و در تابه بریزید. اجازه دهید کمی سرخ شوند و بوی عطر آنها بلند شود. سیر را دور بریزید چون فقط به روغن زیتونی نیاز دارید که بوی سیر بدهد. مرغ‌های آغشته به مواد را در تابه سرخ کنید تا وقتی که پوستشان طلایی شود. این کار را برای دو طرف مرغ انجام دهید.

مرحله سوم: در یک سینی فر ۲ قاشق چای‌خوری پوست لیموی باقیمانده را با آبلیمو و عصاره مرغ مخلوط کنید. مرغ‌های سرخ شده را در سینی قرار دهید. سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. سپس از فر بیرون بیاورید و مرغ‌ها را در یک بشقاب قرار دهید ولی عصاره را دور نریزید.

مرحله چهارم: عصاره را در یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا زمانی که بجوشد. آرد و کره را اضافه کنید. وقتی سس غلیظ شد، حرارت را قطع کنید. سس را روی مرغ‌ها بریزید و با برش‌های لیمو تزیین کنید.

مرغ لیمویی آبدار و خوشمزه به روش رستورانی


طرز تهیه مرغ لیمویی بدون فر

مرحله اول: برای طرز تهیه مرغ لیمویی در قابلمه، روغن زیتون را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. بعد از گرم شدن، مرغ‌ها را به تابه اضافه کنید و دو طرف آنها را سرخ کنید.

در یک قابلمه آرد ذرت بریزید و روی حرارت تفت دهید تا طعم خام آن گرفته شود. لازم نیست آرد تغییر رنگ بدهد. عصاره مرغ را با نمک، آبلیمو و فلفل به آرد داخل قابلمه اضافه کنید و مواد را به هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله دوم: بعد از اینکه مواد غلیظ شدند، مرغ‌ها را اضافه کنید. جعفری یا ریحان ساطوری شده را اضافه کنید. می‌توانید از سبزی خشک هم استفاده کنید. در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید. ۱۰ دقیقه بعد، یک لیمو را برش بزنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

۱۰دقیقه دیگر صبر کنید مرغ‌تان نرم بشود و کاملا بپزد. حواستان باشد که برش‌های لیمو برای مدت زمان طولانی نپزد، چون طعم آن تلخ خواهد شد. پس از اینکه مرغ لیمویی‌تان پخت، آن را در ظرف مناسب سرو کنید.

مرغ لیمویی آبدار و خوشمزه به روش رستورانی


فوت و فن‌های طرز تهیه مرغ لیمویی

در طرز تهیه مرغ لیمویی در فر می‌توانید از فیله (سینه بدون استخوان)، ران، کتف یا بال مرغ استفاده کرد. فقط به یاد داشته باشید ران و بال مرغ در نهایت آبدارتر خواهند بود.

بهتر است پوست مرغ را تا آخرین مرحله جدا نکنید.

بهتر است بعد از ۲۰ دقیقه از ماندن مرغ‌ها در فر، درِ آن را باز کنید و از مایه‌ای که در کف سینی جمع شده است روی مرغ‌ها بریزید تا خشک نشوند.

مرغ لیمویی را می‌توانید با برنج و سالاد سرو کنید و در کنار آن سیب زمینی سرخ کرده قرار دهید.

مرغ لیمویی آبدار و خوشمزه به روش رستورانی

انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:5
Iran (Islamic Republic of)
11:49 - 1400/03/08
مرغ گير نمياد
پاسخ ها
بدون نام
United States of America
۱۷:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۸
انشاله گیرت بیاد
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۹
فراوونه
Iran (Islamic Republic of)
16:52 - 1400/03/08
مرغ خیلی گرونه


لعنت ب این زندگی
پاسخ ها
دختر ترک
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۹
درد مرض
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 3
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_4
فرش تارنگ_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
فرش ریحان 2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
دیاکو_فوتر داخلی
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کالابرد_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
استیل رگال_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر