طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
ریزخور_1
اپیلاسیون نانا 1
سفیر بار ساقدوش_1
کلاسینو_1
سفیر بار ساقدوش_3
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
ریزخور_3
سفیر بار ساقدوش_4
اپیلاسیون نانا 4
کلاسینو_4
ریزخور_4
لاله زار مال_4
ریزخور_2
کلاسینو_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
سفیر بار ساقدوش_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۱۳۷۱۷۰
۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۴
۵۲۱۷
یکی از جذاب‌ترین شیرینی‌ها، شیرینی نارگیلی است که می‌توانیم با رعایت نکاتی ساده آن را در خانه درست کنیم. در این مطلب دستور پخت این شیرینی را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید یک شیرینی بدون نقص در خانه درست کنید.

ایرنا: یکی از جذاب‌ترین شیرینی‌ها، شیرینی نارگیلی است که می‌توانیم با رعایت نکاتی ساده آن را در خانه درست کنیم. در این مطلب دستور پخت این شیرینی را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید یک شیرینی بدون نقص در خانه درست کنید.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه

مواد لازم

سفیده تخم مرغ: ۴ عدد تخم مرغ کوچک

پودر نارگیل: ۱۲۵ گرم

شکر: ۱ پیمانه سر پر

روغن مایع: ۲۵ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری

سرکه یا آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری

پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه

طرز تهیه

داخل ظرف تفلون یا هر ظرف نچسب دیگری سفیده تخم مرغ را با پودر نارگیل مخلوط کنید و بعد به آن شکر و روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب کنید.

ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق چوبی مواد را مرتب هم بزنید به صورتی که به مرحله جوش نرسد، ولی اگر دستمان را روی مواد قرار دهیم دستمان بسوزد. به این مرحله داغ زدن می‌گویند و باید با دقت انجام شود.

بعد از ۵ تا ۶ دقیقه هم زدن مواد ترکیب شده، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و بلافاصله سرکه یا آب لیمو را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه مواد از حرارت بیفتند و خنک‌تر شوند.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد شیرینی را که از حرارت افتاد داخل قیف با ماسوره ساده بزرگ بریزید و برای راحتی این کار ماسوره را داخل یک لیوان کشیده و بلند قرار دهید و مایه شیرینی را داخل ماسوره بریزید.

با فشار قیف مایه شیرینی‌ها را با فاصله در سینی فر بچینید و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و در فر گرم شده با حرارت ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید به طوری که یک حاله طلایی رنگ در زیر شیرینی مشاهده شود. در این فاصله نباید در فر را باز کرد، چون پف شیرینی میخوابد و شیرینی آماده شده را می‌توان در ظرف دربسته به مدت یک‌ماه در یخچال نگهداری کنید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
عارفی_1
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_3
خرید باکس 3
عارفی_3
ادیب_3
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
دکتر نائبی_4
ادیب_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
سوییچ ایران_4
شیرآلات زمانی_4
خرید باکس 4
عارفی_4
دکتر نائبی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
ادیب_2
شیرآلات زمانی_2
خرید باکس 2
عارفی_2
سوییچ ایران_2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
کالازم_فوتر موبایل
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
اورانوس_فوترموبایل2
کلینیک النا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فنی آتل_فوتر
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
اورانوس_فوتر2
آیلین_تزریق چربی
کالازم_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
تنورستان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
انجمن پرستاری ایران_فوتر