طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_3
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر ولدخانی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۳۷۱۷۰
۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۴
۴۸۸۲
یکی از جذاب‌ترین شیرینی‌ها، شیرینی نارگیلی است که می‌توانیم با رعایت نکاتی ساده آن را در خانه درست کنیم. در این مطلب دستور پخت این شیرینی را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید یک شیرینی بدون نقص در خانه درست کنید.

ایرنا: یکی از جذاب‌ترین شیرینی‌ها، شیرینی نارگیلی است که می‌توانیم با رعایت نکاتی ساده آن را در خانه درست کنیم. در این مطلب دستور پخت این شیرینی را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید یک شیرینی بدون نقص در خانه درست کنید.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه

مواد لازم

سفیده تخم مرغ: ۴ عدد تخم مرغ کوچک

پودر نارگیل: ۱۲۵ گرم

شکر: ۱ پیمانه سر پر

روغن مایع: ۲۵ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری

سرکه یا آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری

پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه

طرز تهیه

داخل ظرف تفلون یا هر ظرف نچسب دیگری سفیده تخم مرغ را با پودر نارگیل مخلوط کنید و بعد به آن شکر و روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب کنید.

ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق چوبی مواد را مرتب هم بزنید به صورتی که به مرحله جوش نرسد، ولی اگر دستمان را روی مواد قرار دهیم دستمان بسوزد. به این مرحله داغ زدن می‌گویند و باید با دقت انجام شود.

بعد از ۵ تا ۶ دقیقه هم زدن مواد ترکیب شده، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و بلافاصله سرکه یا آب لیمو را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه مواد از حرارت بیفتند و خنک‌تر شوند.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد شیرینی را که از حرارت افتاد داخل قیف با ماسوره ساده بزرگ بریزید و برای راحتی این کار ماسوره را داخل یک لیوان کشیده و بلند قرار دهید و مایه شیرینی را داخل ماسوره بریزید.

با فشار قیف مایه شیرینی‌ها را با فاصله در سینی فر بچینید و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و در فر گرم شده با حرارت ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید به طوری که یک حاله طلایی رنگ در زیر شیرینی مشاهده شود. در این فاصله نباید در فر را باز کرد، چون پف شیرینی میخوابد و شیرینی آماده شده را می‌توان در ظرف دربسته به مدت یک‌ماه در یخچال نگهداری کنید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
استخدام_2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
فنی آتل_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
کیان برنا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان