محققان: بچه‌ها پیش از ۴سالگی چای بنوشند
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
کلاسینو_1
ریزخور_1
اپیلاسیون نانا 1
سفیر بار ساقدوش_1
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
لاله زار مال_3
کلاسینو_3
ریزخور_3
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
کلاسینو_4
سفیر بار ساقدوش_4
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
ریزخور_2
سفیر بار ساقدوش_2
کلاسینو_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۱۳۷۸۸۵
۲۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۵
۱۸۲۱
محققان کشف کردند که کودکان باید برای مقابله با مشکلات وزن، استرس و بیماری‌های قلبی از چهار سالگی مصرف چای را آغاز کنند.

ایسنا به نقل از هلث نیوز: محققان کشف کردند که کودکان باید برای مقابله با مشکلات وزن، استرس و بیماری‌های قلبی از چهار سالگی مصرف چای را آغاز کنند.

سایر مزایای گسترده این دمنوش روزانه، کاهش خطر سکته در افراد مسن و جایگزینی برای نوشیدنی‌های شیرین است. چای سبز و چای سیاه معمولی که شامل ترکیبات فنولیک‌های فلاونوئید، ال-تیانین (L-theanine) و کافئین هستند می‌توانند به تمرکز و عملکرد شناختی نیز کمک کنند.

محقق این تحقیق، دکتر پاملا میسون، نتایج ۶۰ تحقیق علمی کاملا متفاوت در مورد چای و تاثیر آن بر سلامتی را تجزیه‌وتحلیل کرد.

نتایج نشان داد، کاملیا سیننسیس (Camellia sinensis، گیاهی که از آن چای درست می‌شود) در طول زندگی، از کودکی به بعد می‌تواند سلامت قلبی عروقی را افزایش داده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

دکتر میسون خاطرنشان کرد: مصرف روزانه سه فنجان چای سیاه به‌عنوان بخشی از یک زندگی سالم می‌تواند حافظ سلامت جسمی و روانی در کودکی، تندرستی، سلامت دوران بلوغ، بارداری و سن بالاتر باشد.

وی افزود: والدین باید از چای به‌عنوان جایگزینی برای آب‌نبات و نوشیدنی‌های شیرین در برنامه غذایی فرزندان خود از سن چهار سالگی به بعد استفاده کنند.

این مطالعه علاوه بر این کشف کرد که ال-تیانین، آمینو اسید متمایز چای در برنامه غذایی انگلیس به آسایش افراد کمک می‌کند، استرس را کاهش می‌دهد و همراه با کافئین بر توانایی مغز، هوشیاری و تمرکز تاثیر می‌گذارد.

پلی‌فنول‌های فلاونوئید که به‌طور قابل‌توجهی به عنوان EGCG شناخته می‌شوند، ترکیب فنلی غالب در چای، باعث افزایش میزان اکسیدنیتریک شده، فشار خون را کاهش می‌دهد و آنتی‌اکسیدانی است که باعث کاهش محرک‌های آزاردهنده نیز می‌شود و علاوه بر کاهش خطر سکته‌های مغزی، خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را نیز کاهش می‌دهد.

دکتر تیم باند، از هیأت مشاوره چای افزود: ما می‌دانیم که مصرف چای تهدید مشکلات قلبی و مرگ بر اثر سکته مغزی یا حمله قلبی را کاهش می‌دهد و دلیل آن را نیز می‌دانیم.

وی ادامه داد: تحقیقات بالینی و آزمایشگاهی نشان می‌دهد که پلی‌فنول‌های چای قابلیت محدود کردن جذب کلسترول (LDL) از طریق روده و اهداف گیرنده‌های تنظیم‌کننده سطح کلسترول خون را دارند.

برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
ادیب_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_1
خرید باکس 1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
عارفی_1
سوییچ ایران_1
عارفی_3
خرید باکس 3
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
ادیب_3
سوییچ ایران_3
عارفی_4
سوییچ ایران_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_4
خرید باکس 4
دکتر نائبی_4
ادیب_4
سوییچ ایران_2
ادیب_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
عارفی_2
شیرآلات زمانی_2
خرید باکس 2
دکتر نائبی_2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
تنورستان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
کالازم_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت _فوتر
شاخه نبات_ فوتر
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
فنی آتل_فوتر
اورانوس_فوتر2
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تنورستان_فوتر
انجمن پرستاری ایران_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_تزریق چربی
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
کالازم_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر