حال و هوای کافه در خانه؛ ماسالا
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
شیرآلات زمانی_1
لاله زار مال_1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
لاله زار مال_3
شیرآلات زمانی_4
لاله زار مال_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۵۱۳۰۷
۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۴
۵۶۲۵
این روزها، بعضی از ما که عادت به وقت‌گذرانی و نوشیدن چای و قهوه در کافه‌های شهر داشتیم، به دلیل شرایط کرونایی از لذت دورهمی‌های این‌چنینی محروم مانده‌ایم. برای گذراندن این روز‌ها کافی‌شاپ را به خانه خود بیاورید.

برترین‌ها: این روزها، بعضی از ما که عادت به وقت‌گذرانی و نوشیدن چای و قهوه در کافه‌های شهر داشتیم، به‌دلیل شرایط کرونایی از لذت دورهمی‌های این‌چنینی محروم مانده‌ایم. برای گذراندن این روز‌ها کافی‌شاپ را به خانه خود بیاورید و با ایجاد یک گوشه دنج و آرام با سلیقه و خواسته خانواده، وقت‌گذرانی در خانه را به یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های دنیا تبدیل کنید.

حال و هوای کافه در خانه؛ ماسالا

اگر عاشق قهوه و هر نوع نوشیدنی هستید به احتمال زیاد عاشق کافه هم هستید، در این سری از مطالب آشپزی سعی می‌کنیم طرز تهیه کلیه دسر‌ها و نوشیدنی‌های خوشمزه‌ای که در کافی شاپ‌ها سرو می‌شود را به شما آموزش دهیم تا شما بتوانید در منزل یا محل کارتان مانند یک باریستا این دسر‌ها و نوشیدنی‌ها را تهیه کنید.

منو کافی‌شاپ‌ها معمولا لیست بلند بالایی است از انواع نوشیدنی، آن هم با اسم‌های عجیب. در اغلب موارد هم نتیجه سفارشمان مطابق با ذائقه ما نیست. در این مطلب روش تهیه خانگی ماسالا آموزش داده شده است.

چای ماسالا، یک نوع دمنوش هندی است که با ترکیب چای، چند نوع ادویه و شیر یا آب درست می‌شود. این نوشیدنی خوش‌طعم و خوش‌عطر با تنوع مواد اولیه، یکی از خاص‌ترین انواع چای است. از مواد تشکیل‌دهنده چای ماسالا می‌توان به چای سیاه، دارچین، زنجبیل، هل، آنیسون ستاره‌ای (بادیان)، رازیانه، جوز هندی، تخم گشنیز، فلفل قرمز، فلفل سیاه و میخک اشاره کرد.

چای ماسالا با شیر

حال و هوای کافه در خانه؛ ماسالا

مواد لازم

  • شیر: ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلی‌لیتر
  • میخک: ۲ تا ۳ عدد
  • هل سبز: ۲ تا ۳ عدد
  • پودر رازیانه: نصف قاشق چای خوری
  • چوب دارچین: یک تا ۲ عدد
  • زنجبیل: یک تا ۲ تکه
  • شکر: یک قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • آب: ۱۰۰ میلی‌لیتر
  • چای کیسه‌ای سیاه: یک عدد

طرز تهیه

ادویه‌ها را با استفاده از هاون خرد کنید و به‌ همراه آب، چوب دارچین و زنجبیل در یک شیرجوش بریزید. سپس شیرجوش را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا بوی ادویه‌ها دربیاید.

شیر را به مواد داخل شیرجوش اضافه کنید. مراقب باشید که شیر سر نرود. پس از کاهش حجم مواد به نصف مقدار اولیه، چای کیسه‌ای را در شیرجوش بیندازید و اجازه دهید تا چای برای یک دقیقه دم بکشد.

چای ماسالا را در فنجان بریزید و همراه با شکر سرو کنید.

نکات مهم

قبل از ریختن ادویه‌ها در آب، آن‌ها را به‌ آرامی خرد کنید.

شما می‌توانید به‌جای چای کیسه‌ای، از یک چای سیاه با کیفیت و ارگانیک استفاده کنید.

اگر دوست دارید چای غلیظ‌تری داشته باشید، حجم شیر را افزایش و حجم آب را کاهش دهید یا فقط از شیر استفاده کنید.

برای شیرین کردن چای ماسالا، معمولا از شکر استفاده می‌کنند، اما شما می‌توانید از عسل یا شربت‌های گوناگون هم استفاده کنید.

شیر را پس از جوش آمدن آب و ادویه‌ها اضافه کنید و هم بزنید. توجه کنید که قبل از افزودن شیر، هر چقدر آب و محتویات جوشیده بیشتر روی گاز بمانند، طعم قوی‌تری به چای شما می‌دهند.

چای ماسالا را برای عصرانه یا صبحانه سرو کنید.


چای ماسالا بدون شیر

حال و هوای کافه در خانه؛ ماسالا

مواد لازم

فلفل قرمز، سیاه و سفید: ۲۰ عدد

میخک: ۵ دانه میخک

هل سبز: ۵ دانه

چوب دارچین: یک عدد

بادیان یا انیسون ستاره ای: یک عدد

آب: دو و نیم فنجان

چای سیاه: ۲ قاشق غذاخوری

زنجبیل: ۱۰ سانتی‌متر زنجبیل تازه

طرز تهیه

فلفل‌ها، میخک، هل، دارچین و بادیان را در یک شیرجوش بریزید و آن‌ها را برای دو دقیقه روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا تفت بخورند. سپس شیرجوش را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا ادویه‌ها خنک شوند.

ادویه‌ها را با استفاده از آسیاب یا دستگاه قهوه، پودر کنید. شما می‌توانید این ادویه چای ماسالا را تا دو ماه در یک شیشه دربسته در کابینت نگهداری کنید.

آب، زنجبیل و ادویه‌ها را در یک شیرجوش بریزید و آن‌ها را برای ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید. اجازه ندهید که مواد به نقطه جوش برسند، زیرا چای در نهایت تلخ خواهد شد. شیرجوش را از روی حرارت بردارید.

چای سیاه را به مواد داخل شیرجوش اضافه کنید و پس از چند دقیقه چای را با استفاده از صافی در فنجان بریزید و سرو کنید.

نکات مهم

اگر دوست دارید چای ماسالای شما شیرین باشد، آن را دوباره روی حرارت قرار دهید و کمی شکر یا عسل به آن بیفزایید و صبر کنید تا در چای حل شود.

شما می‌توانید چای آماده‌ شده را در یک بطری تمیز بریزید و برای یک هفته در یخچال نگهداری کنید. برای سرو مجدد، کافی است کمی آب داغ یا شیر به چای ماسالا اضافه کنید.

برای تهیه ادویه چای ماسالا می‌توان از ترکیب میخک، هل سبز، چوب دارچین، دانه فلفل سیاه، برگ گل محمدی خشک شده، دانه رازیانه، زعفران خشک، پودر زنجبیل خشک شده و جوز هندی خرد شده نیز استفاده کرد.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تنورستان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیان طب - فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
روشا فارمسی_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
اورانوس_فوتر2
قالیشویی بانو_فوتر
کلینیک النا_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
پارسیان طب - فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
روشا فارمسی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
تنورستان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
روانشناسی مرهم_ فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_تزریق چربی
دکتر آزاد خواه_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر