طرز تهیه آلو اسفناج مجلسی؛ خوش‌طعم و دلپذیر
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
ریزخور_1
زمردی_داخلی1
دکتر نداف کرمانی 1
کلاسینو_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
زمردی_داخلی3
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
ریزخور_3
لاله زار مال_3
دکتر نداف کرمانی 3
لاله زار مال_4
دکتر نداف کرمانی 4
اپیلاسیون نانا 4
زمردی_داخلی4
کلاسینو_4
ریزخور_4
کلاسینو_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
زمردی_داخلی2
دکتر نداف کرمانی 2
ریزخور_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۵۵۳۲۷
۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۶:۴۸
۵۴۰۰
خورش آلو اسفناج یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می‌توانید آنرا به سلیقه خود با گوشت یا مرغ درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

پارسینه: خورش آلو اسفناج یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می‌توانید آنرا به سلیقه خود با گوشت یا مرغ درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت یا مرغ

مواد لازم برای ۶ نفر

  • گوشت گوسفند: ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم (اگر از مرغ استفاده می‌کنید ۶ تکه)
  • اسفناج: ۱ کیلوگرم
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • آلو بخارا: ۲۰۰ گرم
  • شکر: ۱ قاشق مرباخوری
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین: ۱ عدد
  • زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل، نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
  • آرد: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره: مقداری برای تفت دادن آرد

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت یا مرغ

طرز تهیه

برای درست کردن یک خورش آلو اسفناج مجلسی با مرغ یا گوشت ابتدا اسفناج‌های ترجیحا جوان را به خرد کنید (نه خیلی ریز) و بخارپز کنید تا آب اسفناج‌ها کاملا کشیده شود. سپس مقداری روغن به آن‌ها اضافه کنید تا تفت بخورند. توجه داشته باشید که برای این مقدار گوشت یا مرغ باید بعد از پاک کردن و شستن اسفناج‌ها یک کیلوگرم اسفناج داشته باشید.

در مرحله بعد تکه‌های مرغ را گوشت را در مقداری آب گرم بریزید تا به جوش بیاید و به مدت ۲ الی سه دقیقه صبر کنید تا روی آب کف جمع شود، سپس گوشت را آبکش کنید. ۲ عدد پیاز متوسط را به صورت نگینی خرد کنید. پیازها را تفت دهید تا سبک شوند سپس تکه‌های گوشت یا مرغ را اضافه و سرخ کنید. ادویه‌ها را هم اضافه کنید و با گوشت تفت دهید. بعد از این‌که رنگ مرغ یا گوشت عوض شد و مقداری تفت خورد اسفناج‌های سرخ شده را به آن اضافه کنید. گوشت و اسفناج را هم بزنید و سپس آب جوش اضافه کنید. مقدار آب جوش باید به حدی باشد که فقط تا یک بند انگشت روی مواد را بپوشاند. ۱ عدد چوب دارچین هم اضافه کنید و در پایان پخت از خورش بیرون بیاورید.

خورش را باید به مدت ۲ و نیم الی سه ساعت روی شعله ملایم کاز بپزید تا جا بیفتد. در اواسط پخت خورش برای غلظت بیشتر آن ۱ قاشق آرد تا با مقداری کره تفت دهید و به آن زعفران آب کرده اضافه کنید. ترکیب آرد و زعفران را به خورش اضافه کنید. در نیم ساعت پایانی پخت آلو بخارای شسته شده را به خورش اضافه کنید. در ۱۰ دقیقه پایانی پخت هم شکر و آبلیمو را اضافه کنید. خورش مجلسی آلو اسفناج را با پلو میل کنید.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت یا مرغ

فوت و فن درست کردن خورش آلو اسفناج مجلسی خوشمزه

*راز خوشمزه شدن خورش آلو اسفناج جا افتادن و به روغن افتادن آن است. به همین خاطر این خورش باید روی شعله ملایم گاز باید حسابی بپزد و جا بیفتد.

*طرز تهیه خورش آلو اسفناج با لپه هم مرسوم است. لپه را جداگانه نیم پز کنید، آب آن را دور بریزید و در اواسط پخت خورش به سایر ترکیبات اضافه کنید.

*طرز تهیه خورشت اسفناج گیلانی به همین ترتیب است با این تفاوت که برای ۱ کیلوگرم اسفناج حدود ۳۰۰ گرم سبزی تره هم خرد و با اسفناج تفت می‌دهند تا به خورش اضافه کنند.

*طرز تهیه خورش اسفناج مازندرانی یا شمالی دقیقا مثل دستور پختی است که در اینجا برای شما توضیح دادیم.

*در طرز تهیه خورش آلو اسفناج بدون گوشت که مورد پسند گیاهخواران است همین مراحل به جز مرحله سرخ کردن و اضافه کردن گوشت یا مرغ را انجام دهید. به جای گوشت مقداری قارچ را با پیاز داغ و کره تفت دهید و به خورش اضافه کنید.

*بعضی هم به خورش آلو اسفناج لوبیا چیتی اضافه می‌کنند. لوبیاها را یک روز کامل بخیسانید و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. لوبیاها را جداگانه بپزید و در اواسط پخت به خورش اضافه کنید که له نشوند.

*خورش آلو اسفناج یک خورشت آبکی نیست بلکه غلیظ است و تقریبا آب آن باید به خورد مواد برود.

*در پایان پخت خورش نمک خورش را اندازه کنید.

*اضافه کردن ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به خورش آلو اسفناج آن را خوش رنگ‌تر می‌کند. برای این کار رب را با گوشت تفت دهید.

*اضافه کردن شکر و آبلیمو به دستور پخت خورش آلو اسفناج اختیاری است.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
شیرآلات زمانی_1
عارفی_1
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_1
خرید باکس 1
عارفی_3
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_3
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
خرید باکس 3
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
خرید باکس 4
عارفی_4
سوییچ ایران_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
عارفی_2
دکتر نائبی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
سوییچ ایران_2
شیرآلات زمانی_2
خرید باکس 2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دارو سازی عبیدی - فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_تزریق چربی
دارو سازی عبیدی - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر بلفارو
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو