طرز تهیه آلو اسفناج مجلسی؛ خوش‌طعم و دلپذیر
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
استخدام_1
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
استخدام_3
دکتر استرکی_3
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
استخدام_4
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
کتاب لند_2
استخدام_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۵۵۳۲۷
۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۶:۴۸
۴۸۱۲
خورش آلو اسفناج یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می‌توانید آنرا به سلیقه خود با گوشت یا مرغ درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

پارسینه: خورش آلو اسفناج یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می‌توانید آنرا به سلیقه خود با گوشت یا مرغ درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت یا مرغ

مواد لازم برای ۶ نفر

  • گوشت گوسفند: ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم (اگر از مرغ استفاده می‌کنید ۶ تکه)
  • اسفناج: ۱ کیلوگرم
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • آلو بخارا: ۲۰۰ گرم
  • شکر: ۱ قاشق مرباخوری
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین: ۱ عدد
  • زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل، نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
  • آرد: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره: مقداری برای تفت دادن آرد

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت یا مرغ

طرز تهیه

برای درست کردن یک خورش آلو اسفناج مجلسی با مرغ یا گوشت ابتدا اسفناج‌های ترجیحا جوان را به خرد کنید (نه خیلی ریز) و بخارپز کنید تا آب اسفناج‌ها کاملا کشیده شود. سپس مقداری روغن به آن‌ها اضافه کنید تا تفت بخورند. توجه داشته باشید که برای این مقدار گوشت یا مرغ باید بعد از پاک کردن و شستن اسفناج‌ها یک کیلوگرم اسفناج داشته باشید.

در مرحله بعد تکه‌های مرغ را گوشت را در مقداری آب گرم بریزید تا به جوش بیاید و به مدت ۲ الی سه دقیقه صبر کنید تا روی آب کف جمع شود، سپس گوشت را آبکش کنید. ۲ عدد پیاز متوسط را به صورت نگینی خرد کنید. پیازها را تفت دهید تا سبک شوند سپس تکه‌های گوشت یا مرغ را اضافه و سرخ کنید. ادویه‌ها را هم اضافه کنید و با گوشت تفت دهید. بعد از این‌که رنگ مرغ یا گوشت عوض شد و مقداری تفت خورد اسفناج‌های سرخ شده را به آن اضافه کنید. گوشت و اسفناج را هم بزنید و سپس آب جوش اضافه کنید. مقدار آب جوش باید به حدی باشد که فقط تا یک بند انگشت روی مواد را بپوشاند. ۱ عدد چوب دارچین هم اضافه کنید و در پایان پخت از خورش بیرون بیاورید.

خورش را باید به مدت ۲ و نیم الی سه ساعت روی شعله ملایم کاز بپزید تا جا بیفتد. در اواسط پخت خورش برای غلظت بیشتر آن ۱ قاشق آرد تا با مقداری کره تفت دهید و به آن زعفران آب کرده اضافه کنید. ترکیب آرد و زعفران را به خورش اضافه کنید. در نیم ساعت پایانی پخت آلو بخارای شسته شده را به خورش اضافه کنید. در ۱۰ دقیقه پایانی پخت هم شکر و آبلیمو را اضافه کنید. خورش مجلسی آلو اسفناج را با پلو میل کنید.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت یا مرغ

فوت و فن درست کردن خورش آلو اسفناج مجلسی خوشمزه

*راز خوشمزه شدن خورش آلو اسفناج جا افتادن و به روغن افتادن آن است. به همین خاطر این خورش باید روی شعله ملایم گاز باید حسابی بپزد و جا بیفتد.

*طرز تهیه خورش آلو اسفناج با لپه هم مرسوم است. لپه را جداگانه نیم پز کنید، آب آن را دور بریزید و در اواسط پخت خورش به سایر ترکیبات اضافه کنید.

*طرز تهیه خورشت اسفناج گیلانی به همین ترتیب است با این تفاوت که برای ۱ کیلوگرم اسفناج حدود ۳۰۰ گرم سبزی تره هم خرد و با اسفناج تفت می‌دهند تا به خورش اضافه کنند.

*طرز تهیه خورش اسفناج مازندرانی یا شمالی دقیقا مثل دستور پختی است که در اینجا برای شما توضیح دادیم.

*در طرز تهیه خورش آلو اسفناج بدون گوشت که مورد پسند گیاهخواران است همین مراحل به جز مرحله سرخ کردن و اضافه کردن گوشت یا مرغ را انجام دهید. به جای گوشت مقداری قارچ را با پیاز داغ و کره تفت دهید و به خورش اضافه کنید.

*بعضی هم به خورش آلو اسفناج لوبیا چیتی اضافه می‌کنند. لوبیاها را یک روز کامل بخیسانید و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. لوبیاها را جداگانه بپزید و در اواسط پخت به خورش اضافه کنید که له نشوند.

*خورش آلو اسفناج یک خورشت آبکی نیست بلکه غلیظ است و تقریبا آب آن باید به خورد مواد برود.

*در پایان پخت خورش نمک خورش را اندازه کنید.

*اضافه کردن ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به خورش آلو اسفناج آن را خوش رنگ‌تر می‌کند. برای این کار رب را با گوشت تفت دهید.

*اضافه کردن شکر و آبلیمو به دستور پخت خورش آلو اسفناج اختیاری است.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_1
تاپ لپتاپ_1
بهمن پور_داخلی3
تاپ لپتاپ_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
تاپ لپتاپ_4
تاپ لپتاپ_2
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_تزریق چربی موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آف دکور _فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آف دکور _فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوتر2
دکتر عارفی - فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
کیان برنا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شفا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فنی آتل_فوتر