۷ مدل غذای متفاوت با قارچ، از دلمه تا سوفله
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
سفیر بار ساقدوش_1
اپیلاسیون نانا 1
ریزخور_1
کلاسینو_1
ریزخور_3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
لاله زار مال_3
کلاسینو_3
کلاسینو_4
اپیلاسیون نانا 4
سفیر بار ساقدوش_4
لاله زار مال_4
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 2
کلاسینو_2
سفیر بار ساقدوش_2
لاله زار مال_2
ریزخور_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۱۶۲۱۲۷
۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۴
۴۹۷۰
در سال‌های اخیر قارچ سهم عمده‌ای در سفره مردم ایران پیدا کرده و خوراکی‌های قارچ دار به غذا‌های محبوبی تبدیل گشته‌اند. همین موضوع ما را بر آن داشت که چند دستور تهیه غذا‌ها با قارچ را برایتان گردآوری کنیم تا در خانه تهیه و از طعم عالی آن‌ها لذت ببرید.

برترین‌ها: در سال‌های اخیر قارچ سهم عمده‌ای در سفره مردم ایران پیدا کرده و خوراکی‌های قارچ دار به غذا‌های محبوبی تبدیل گشته‌اند. همین موضوع ما را بر آن داشت که چند دستور تهیه غذا‌ها با قارچ را برایتان گردآوری کنیم تا در خانه تهیه و از طعم عالی آن‌ها لذت ببرید.

سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی

4

مواد لازم برای (4- 3 نفر)

  • قارچ یک پیمانه
  • بروکلی 2 پیمانه
  • آب مرغ 2- 1.5 پیمانه
  • خامه نصف پیمانه
  • کره یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ‌یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • طرز تهیه انواع غذا با قارچ

طرز تهیه

1. کره را درون یک تابه ذوب کنید.

2. قارچ‌ها را به تابه اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

3. همزمان با این کار، آب مرغ را درون یک قابلمه جوش آورید و بروکلی‌ها را همراه با مقداری نمک و فلفل درون آن به مدت 10- 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند.

4. کمی صبر کنید تا سوپ مقداری خنک شود سپس قارچ‌ها را به قابلمه اضافه کنید.

5. محتوای قابلمه را درون یک دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید.

6. پوره سوپ را درون قابلمه برگردانده و خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

7. سوپ را بچشید و چاشنی آن را تنظیم کنید.


دلمه قارچ

4

مواد لازم

  • گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم
  • قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد
  • جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
  • پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • پنیر پیتزا
  • نمک و زردچوبه

طرز تهیه

1. گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید.

2. وقتی پخت رب گوجه فرنگی اضافه کنید وقتی آبش جمع شد جعفری و پیاز اضافه کنید. پس از شستن قارچ کلاهک آن را جدا کنید و داخلش را با گوشت پر کنید و کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و قارچ ها را بچینید و روی آن پنیر بگذارید و در فر به مدت ده دقیقه بگذارید تا پنیر آب شده وطلایی شود.


پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

4

مواد لازم

  • آرد گندم نصف پیمانه
  • شیر یک لیتر
  • آب ‌مرغ شش پیمانه
  • قارچ ورق شده ۲۰۰ گرم
  • آب چهار پیمانه
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه
  • نمک، فلفل و پودر سیر یک قاشق چایخوری
  • آبلیمو

طرز تهیه

1. شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، بعد نمک، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید، تا جوش بیاید.

2. سپس قارچ را افزوده و آن‌گاه حرارت را کم کنید و در حدود۲۰ دقیقه فرصت دهید تا قارچ بپزد، در این هنگام پنیر رنده شده را اضافه کرده و در حدود پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید بعد، شعله را خاموش کرده، در این هنگام آبلیمو به آن زده و داخل ظرف کشیده و یک حلقه لیمو ترش کنار ظرف آویزان کنید و خامه را به آن افزوده و به صورت دایره‌ای وسط پتاژ بریزید.


سوفله مرغ و قارچ

4

مواد لازم

  • سینه مرغ ۴۰۰ گرم
  • قارچ ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد ۲ قاشق مربا خوری
  • شیر ۱ لیوان
  • پیاز ۲ عدد
    کره ۵۰ گرم
  • نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • روغن ۱ قاشق

طرز تهیه

1. مرغ را با یک عدد پیاز و نمک بپزید و آنرا ریز ریز کنید. قارچ را ورقه ورقه و فلفل را ریزکرده و به مرغ اضافه کنید.

2. یک پیاز را ریز رنده کنید و با کره روی حرارت کمی تفت دهید بعد آرد سفید را اضافه و دوباره کمی تفت دهید دراین زمان نمک و فلفل قرمز وفلفل سیاه را در آن بریزید و آرام آرام شیر را اضافه کنید و به هم بزنید تا سس یکنواختی به دست آید حرارت را زمانیکه سس غلیظ شد خاموش کنید.

3. فر را روشن کنید تا گرم و آماده باشد و درجه آن را روی ۳۵۰ بگذارید.

4. سس را با مرغ و قارچ مخلوط کنید.

5. پنیر پیتزا را رنده کنید.

6. در آخر سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید وهر کدام را جداگانه بزنید تا زرده کاملاً رنگ روشن به خود بگیرد . دقت کنید سفیده حتماً بایستی پف کند و کاملاً پنبه ای شود .

7. زرده را روی سفیده بریزید و آرام با یکدیگر مخلوط کنید تا حدی که پف آن نخوابد بعد این مخلوط را روی مرغ وسس بریزید و با قاشق آرام به هم بزنید تا مرغ به آن آغشته شود.

8. ته ظرف پیرکسی را چرب کنید و کمی پنیر پیتزا بریزید و مایه سوفله را روی آن بریزید وسطح روی آن را صاف کرده و بقیه پنیر را روی آن بریزید و درپنجره اول فری که قبلاً گرم کرده بودید قرا دهیدبعد از نیم الی سه ربع ساعت از فر درآورید تا سپری شدن این زمان نباید در فر باز شود از بیرون داخل فر را نگاه کنید و هر زمان روی سوفله طلایی شد فر را خاموش کنید.


سالاد قارچ

4

مواد لازم

  • قارچ 400 گرم
  • كنسرو نخودفرنگي يك قوطي
  • گوجه‌ فرنگي يك عدد
  • ذرت 100 گرم
  • پيازچه 20 عدد
  • خیار يك عدد
  • جعفري خردشده پنج قاشق غذاخوري
  • ليموترش يك عدد
  • کرفس يك ساقه
  • روغن زيتون، نمك و فلفل

طرز تهيه

 ابتدا قارچ و پيازچه را خرد كرده و با ذرت، نخودفرنگي و جعفري مخلوط مي‌كنيم. سپس به آن كمي روغن زيتون، نمك و فلفل اضافه و با گوجه‌فرنگي، خيار و ساقه كرفس تزئين مي‌كنيم.


ماکارونی قارچ و میگو

4

مواد لازم

  • یک بسته ماکارونی
  • 1 کیلوگرم گوجه فرنگی
  • یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
  • نیم کیلو گرم میگو
  • 100 گرم کره
  • یک تا دو قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
  • یک تا دو بوته سیر
  • 250 گرم قارچ
  • نمک و فلفل

طرز تهیه

1. ظرفی را آب می کنیم و می گذاریم جوش بیاید. میگوها را در آب جوش می اندازیم و یکی دو جوش می دهیم. ماکارونی را در ظرف دیگری جداگانه طبخ و آماه می کنیم.

2. برای تهیه سس، قارچ را خرد می کنیم و می شوییم و با 50 گرم کره سرخ می کنیم و همراه با پیاز و سیر سرخ شده در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم.

3. رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و میگو را در داخل این سس می ریزیم و کمی به هم می زنیم. پوست گوجه فرنگی را گرفته، آن را قطعه قطعه کرده و داخل مایه قارچ و میگو می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند. کمی فلفل و نمک هم می ریزیم.

4. ماکارونی را با سایر مواد مخلوط می کنیم و در دیس می کشیم و با کمی جعفری خرد شده تزئین می نماییم.


شاتوبریان با قارچ

4

مواد لازم

  • گوشت فیله ۸۰۰ گرم
  • سس قارچ یک لیوان
  • کره ۱۵۰ گرم/ روغن زیتون ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آرد ۳ قاشق
  • شیر یک لیوان

طرز تهیه سس

* کره را با آرد تفت میدهیم سپس خامه را با شیر مخلوط کرده و به آن اضافه می‌کنیم. سپس خردل را افزوده، هم می‌زنیم و بعد از آن قارچ را که ریز کرده و تفت داده‌ایم درون مایع ریخته و نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم. سس نباید زیاد غلیظ باشد اگر غلیظ بود می‌توانید آن را با یک لیوان آب گوشت رقیق کنید.

طرز تهیه

* گوشت فیله را به چهار قسمت ببرید و با گوشت‌کوب کوبیده تا به شکل گرد منظم درآید. آن گاه دو طرف آن را آغشته به نمک و فلفل کرده دو طرف گوشت را یکی یکی در ماهیتابه خوب برشته و اگر فکر می‌کنید مغز گوشت خام است کمی به تایم آن اضافه کنید در ظرف مناسب چیده و سس را روی آن ریخته و اطراف آن را با جعفری و سیب‌زمینی سرخ شده تزئین کنید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
عارفی_1
شیرآلات زمانی_1
خرید باکس 1
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_1
ادیب_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
سوییچ ایران_3
ادیب_3
شیرآلات زمانی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
دکتر نائبی_3
خرید باکس 3
عارفی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
خرید باکس 4
دکتر نائبی_4
عارفی_4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_4
سوییچ ایران_4
دکتر نائبی_2
ادیب_2
سوییچ ایران_2
خرید باکس 2
عارفی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
شیرآلات زمانی_2
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کالازم_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
اورانوس_فوترموبایل2
شاخه نبات_ فوتر موبایل
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
انجمن پرستاری ایران_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شاخه نبات_ فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_تزریق چربی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شفا_فوتر
کالازم_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
اورانوس_فوتر2
تنورستان_فوتر