کباب‌های مخصوص پیک‌نیک‌های تابستانی (1)
۱۱۶۶۶۵
۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۸
۴۵۵۶۴
کباب را تقریبا همه مردم دوست دارند. کباب یکی از غذاهای خوش‌طعمی است که برای بیرون از خانه و هنگام پیک‌نیک‌های عصرانه و شبانه این روزهای گرم تابستان بسیار مناسب به نظر می‌رسد.
 
 
 

برترین ها: کباب را تقریبا همه مردم دوست دارند. کباب یکی از غذاهای خوش‌طعمی است که برای بیرون از خانه و هنگام پیک‌نیک‌های عصرانه و شبانه این روزهای گرم تابستان بسیار مناسب به نظر می‌رسد.

تقریبا همه یا جوجه کباب درست می کنند یا کوبیده و چنجه. اما در این مطلب سریالی ما انواع دیگر کباب را برایتان آموزش می دهیم تا غذاهایتان تنوع بیشتری داشته باشند.

کباب برگ

برای تهیه کباب باید از گوشت راسته گوساله یا گوسفند استفاده کنید. برای اینکه کباب نرمی داشته باشید، گوشت را از 24 ساعت در آب پیازو فلفل بخوابانید.

مواد لازم

•    1.5 کیلوگرم گوشت راسته

•    دو یا سه عدد پیاز

•    یک پیمانه روغن زیتون

•    فلفل سیاه

انواع کباب (1)

طرز تهیه


1.    گوشت راسته را روی تخته بگذارید و به پهنای موردنظر برش دهید و بقیه گوشت را نیز به همان نسبت ببرید. سپس گوشت را به قطر نیم سانتی متر ورقه ورقه کنید و کنار بگذارید.

2.    در یک کاسه بزرگ، پیازها را ریز رنده کنید. گوشت، روغن زیتون فلفل را به آن اضافه کنید و با دست ورز دهید تا گوشت‌ها مزه‌دار شوند.
 
3.     پس از ۲۴ ساعت گوشت ها را به سیخ بکشید و کمی روی آن را با کارد بکوبید. آنها را روی حرارت ملایم کباب کنید. باید این کباب را کم یآب‌دار بردارید تا خشک نشود و طعم بهتری داشته باشد.
 
4.    بهتر است کباب برگ را میان نان قرار ندهید زیرا آب کباب به خورد نان می رود و خشک می شود.


کباب کشمیری با سس مخصوص

مواد لازم


•    500 گرم مرغ بدون پوست و استخوان

•    1 قاشق چایخوری پودر زیره

•    2/1 قاشق چایخوری فلفل قرمز

•    2/1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

•    2 قاشق چایخوری گراما سالا

•    1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل

•    1 حبه سیر رنده شده

•    2 قاشق چایخوری آب‌لیمو

•    15 گرم ماست چکیده

انواع کباب (1)

طرز تهیه

 
1.    مرغ ها را مکعبی خرد و با همه مواد لازم مخلوط کنید. آنها را ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به سیخ چوبی چوب بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

2.     آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو کنید.

طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری
 
مواد لازم

 
•    2 عدد فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده )

•    2 عدد پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده )

•    1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه

•    1 قاشق غذاخوری زنجبیل

•    2 عدد هل سبز

•    500 گرم گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای

•    2 قاشق غذاخوری روغن مایع

•    1 قاشق چایخوری زردچوبه

•    1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

•    2 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده

•    300 گرم پنیر خانگی حبه شده

•    1 قاشق چایخوری ادویه گراماسالا

•    نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه
 
1.    در تابه متوسطی روغن مایع را بریزید و پس از اینکه که گرم شد، زیره و هل سبز را تفت دهید. سپس زنجبیل، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و گراماسالا را اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی سبز را بریزید و تفت دهید.

2.     در آخر، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پنیر فتا را بیفزایید و در تابه را بگذارید تا سس نیم جوش و غلیظ شود.  آن را با گشنیز خرد شده تزئین و سرو کنید.


فیله کباب

مواد لازم


•    300 گرم فیله گوسفندی
 
•    1 قاشق سوپخوری فلفل سیاه نیم کوب

•    2 قاشق غذاخوری سس سویا

•    2 عدد پیاز ساطوری متوسط

•    نصف پیمانه روغن زیتون

•    فلفل تازه کبابی

انواع کباب (1)

طرز تهیه


1.    ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. گوشت را تکه ای خرد و با مواد مخلوط کنید. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته بگذارید و حدود 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

2.    فیله کباب را از یخچال خارج کنید. همه پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا کنید و به سیخ فلزی بکشید. مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ بکشید و در کنار فیله ها کباب کنید.

3.    نکته: حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود.


آدانا کباب

مواد لازم


•    یك كیلوگرم گوشت چرخ‌كرده

•    دو عدد پیاز متوسط

•    سه عدد فلفل دلمه‌ای قرمز

•    نمك و فلفل سیاه

مواد لازم سالاد

•    یك عدد پیاز بزرگ

•    سه قاشق غذاخوری جعفری

•    سه عدد گوجه‌فرنگی

•    یك قاشق غذاخوری سماق

•    دو قاشق غذاخوری آب‌ لیموی تازه

•    نمك و فلفل سیاه

•    یك قاشق غذاخوری روغن زیتون

انواع کباب (1)

طرز تهیه


1.    گوشت چرخ‌كرده را به همراه پیاز رنده‌شده كه آب آن گرفته شده است و نمك، فلفل سیاه و فلفل دلمه‌ای نگینی‌شده مخلوط کنید و ورز دهید. آنها را به صورت سوسیس شکل دهید و در روغن سرخ كنید. سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن آنها گرفته شود.
 
2.    برای سالاد، پیازها را خلالی و گوجه‌فرنگی را به صورت نگینی همراه با سماق آب لیمو، نمك، جعفری، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید. آن‌گاه كباب‌ها را داخل نان مخصوص تركیه‌ای قرار دهید و روی آنها سالاد بریزید و به صورت لقمه‌ای میل كنید.


کباب مرغ با رزماری

مواد لازم


•    800 گرم سینه مرغ

•    چهار عدد هویج

•    چهار عدد ذرت

•    یك قاشق غذاخوری زعفران دم‌كرده

•    یك پیمانه ماست

•    یك قاشق چایخوری زیره، فلفل قرمز و زنجبیل تازه رنده شده

•    12 عدد ساقه رزماری تازه

•    نمك، فلفل و روغن

انواع کباب (1)

طرز تهیه

 
1.    ذرت‌ها را با آب و مقداری نمك بپزید و اجازه دهید كاملا نرم شوند. برگ‌های ساقه رزماری به غیر از چند تای انتهای ساقه را بگیرید.

2.     سینه مرغ را به صورت مكعبی برش دهید و در مایه‌ای كه شامل ماست، زیره، زنجبیل، زعفران، فلفل و نمك بریزید و اجازه دهید به مدت دو ساعت مزه‌دار شود. سپس مرغ‌ها را خارج کنید. آنها در سیخ‌های رزماری قرار دهید و لابه‌لای آن هویج خردشده بگذارید.

3.    تابه را با روغن چرب کنید و كباب‌ها را در آن قرار دهید. بعد از مدتی برگردانید تا تمام اطراف سیخ پخته شود و سپس با ذرت پخته و حلقه شده سرو كنید.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج