دستور آشپزی: كورماي ‌سبزي
۱۵۶۰۳
۰۱ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۳
۱۴۵۴۴ 
روغن زيتون را در يك ظرف گرم كنيد. پياز را با ادويه روي حرارت ملايم به‌مدت 5‌تا 6 دقيقه بپزيد تا طلايي شود. فلفل، سير و زنجبيل را نيز اضافه كرده و يك دقيقه بپزيد. سپس مايه را روي سبزي‌ها بريزيد و 5 دقيقه ديگر آن را بپزيد.
برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم براي4نفر:
  • روغن زيتون بكروبودار: يك قاشق غذاخوري
  • پياز خرد شده: يك عدد
  • پودر هل: يك قاشق چاي‌خوري
  • پودر زيره و گشنيز: هر كدام 2 قاشق غذاخوري
  • زردچوبه: يك قاشق غذاخوري
  • فلفل تند خرد شده: يك عدد
  • سير خرد شده: يك عدد
  • پودر زنجبيل: يك قاشق چاي‌خوري
  • مخلوط سبزي شامل هويج، گل كلم، سيب‌زميني، كدوي خرد شده: 800 گرم
  • سبزي‌هاي تند: 500 ميلي‌ليتر
  • نخود فرنگي فريز شده: 200 گرم
  • ماست: 200 ميلي‌ليتر



روش تهیه :

1. روغن زيتون  را در يك ظرف گرم كنيد. پياز را با ادويه روي حرارت ملايم به‌مدت 5‌تا 6 دقيقه بپزيد تا طلايي شود. فلفل، سير و زنجبيل را نيز اضافه كرده و يك دقيقه بپزيد. سپس مايه را روي سبزي‌ها بريزيد و 5 دقيقه ديگر آن را بپزيد.

2. اگر افراد خانواده به 2 دسته گياه‌خوار و گوشت‌خوار تقسيم مي‌شوند، اين مايه را به 2 قسمت تقسيم كنيد. مرغ را تكه‌تكه كنيد و در يك ماهي‌تابه حرارت دهيد. نيمي از مواد سبزي را روي آن ريخته و 10 دقيقه بپزيد. نخود فرنگي‌ها را هم تقسيم كنيد و روي مايه مرغ و سبزي بريزيد و 3 دقيقه بپزيد تا تمام سبزي‌ها نرم شوند و مرغ هم كامل بپزد.

3. مايه را از روي حرارت برداشته و درصورت دلخواه ماست ‌ را به آن اضافه كنيد.

نكته: اگر مي‌خواهيد اين غذاي هندي را با  گوشت  ميل كنيد، مي‌توانيد يك دوم سينه مرغ را براي هر نفر سرو كنيد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج