۱۷۴۷۰۸
۵۰۴۸
۵۰۴۸
پ

ته چین های اصیل ایرانی (۱)

زرده تخم‌مرغ، زعفران، ماست، نمك، فلفل و زردچوبه را همراه يك‌سوم برنج با هم مخلوط كنيد. كف قابلمه يا ظرف نچسب را چرب كرده و مواد را كف قابلمه پخش كنيد.

ته چین های اصیل ایرانی (1)
مجله سیب سبز:

ته‌چين همداني

ته چین های اصیل ایرانی (1)

چي لازم دارم؟

  • سينه مرغ پخته و ريش‌شده: سه عدد
  • بادنجان حلقه‌اي سرخ‌شده: سه عدد
  • زرده تخم‌مرغ: سه عدد
  • گوجه‌فرنگي: يك عدد
  • برنج پخته آبكش شده: سه پيمانه
  • زعفران دمكرده: هرچه بيشتر بهتر
  • روغن مايع: 100 گرم
  • ماست: 200 گرم
  • نمك، فلفل، زردچوبه و كره: به مقدار لازم
  • زرشك، خلال بادام و خلال پسته خيس خورده: به مقدار لازم

چطور بپزم؟

۱. زرده تخم‌مرغ، زعفران، ماست، نمك، فلفل و زردچوبه را همراه يك‌سوم برنج با هم مخلوط كنيد.

۲. كف قابلمه يا ظرف نچسب را چرب كرده و مواد را كف قابلمه پخش كنيد. يك لايه مرغ سپس يك لايه برنج، بعد يك لايه بادنجان سرخ شده و گوجه حلقه شده و در آخر يك لايه برنج بريزيد.

۳. به همين ترتيب ادامه دهيد تا مواد تمام شود. لايه آخر را برنجي كه با زعفران، خلال پسته، خلال بادام و زرشك مخلوط كرده بوديد مي‌ريزيد و با كفگير آن را فشار دهيد.

۴. روي قابلمه يك عدد كاغذ آلومينيومي كشيده و چند سوراخ روي آن ايجاد كنيد و قابلمه را روي حرارت متوسط ۳۰دقيقه بگذارید تا دم بكشد.

۵. در آخر با مخلوط زرشك و خلال بادام و پسته روي آن را تزئين كنيد.

فوت كوزه‌گري:

اگر ته‌ديگ خشك و ترد دوست دارید، زرده تخم‌مرغ بيشتري بزنيد و اگر تمايل داريد ته‌ديگ نرم شود، ماست بیشتری اضافه كنيد.

ته‌چين گوشت و سبزيجات

ته چین های اصیل ایرانی (1)

چي لازم دارم؟

  • گوشت: 250 گرم
  • برنج: سه پيمانه
  • سبزي خرد و ريز شده (تره، جعفري و شويد): سه پيمانه
  • قارچ: 200 گرم
  • تخم‌مرغ: پنج عدد
  • فلفل‌دلمه‌اي رنگي: یک عدد
  • ماست چكيده پرچرب: یک ليوان
  • زعفران دم‌كرده: یک قاشق مرباخوري

چطور بپزم؟

۱. گوشت خرد شده را با پياز، كمي نمك و فلفل كاملا بپزيد، ‌طوري كه يك استكان كوچك آب ته آن باقی بماند.

۲. برنج را به صورت جداگانه نيم‌پز و بعد آبكش كنيد. زعفران را دم كرده، سپس تخم‌مرغ‌ها را در آن شكسته و ماست، سبزي، فلفل‌دلمه‌‌ای و قارچ را هم به مخلوط اضافه كنيد.

۳. همه مواد را هم بزنيد و مقداري از برنج را به مخلوط اضافه كنيد. كف تابه را با كمي روغن چرب كنید.

۴. ابتدا كمي از مخلوط را كف تابه ريخته و گوشت پخته شده را روي آن به صورت منظم بچينيد، سپس بقيه مواد و نهايتا باقي‌مانده برنج را ريخته و کمی آب گوشت كه ته ظرف مانده را روي كل مواد بريزيد. با حرارت ملایم اجازه دهید دم بکشد.

فوت كوزه‌گري:

مي‌توانيد از انواع ماست ترش چكيده استفاده كنيد. ماست كفير هم گزينه مناسبي است.

ته‌چين بال مرغ براي پنج نفر

ته چین های اصیل ایرانی (1)

چي لازم دارم؟

  • برنج: سه پيمانه
  • بال مرغ: 10 عدد
  • ماست شيرين: سه قاشق سوپ‌خوري
  • تخم‌مرغ: پنج عدد
  • زعفران دم‌كرده: سه قاشق سوپ‌خوري
  • پودر گل سرخ، دارچين و گلاب: به مقدار لازم
  • روغن مايع: يك پيمانه

چطور بپزم؟

۱. اول برنج را دم كنيد. بال‌هاي مرغ را با پياز، نمك، فلفل، روغن و زعفران مزه‌دار كنيد و اجازه دهيد دو ساعت در يخچال بماند.

۲. در يك ظرف جداگانه تخم‌مرغ را بزنيد و به آن زعفران، پودر گل‌سرخ، گلاب، نمك، ماست و دارچين همراه نيم پيمانه روغن اضافه كنيد.

۳. برنج را با مواد مخلوط كنيد. بعد توي يك قالب چرب‌شده بال‏هاي مرغ را بچينيد و برنج مخلوط را روي آن ريخته و كاملا فشار دهيد. (مي‌توانيد ته قابلمه كنجد بريزيد) روي ظرف را فويل آلومينيومي بكشيد و چند سوراخ سطح آن ايجاد كنيد.

۴. فر را در دماي ۱۵۰ درجه تنظيم كنيد و ۵۰ دقيقه قالب را در طبقه وسط فر بگذاريد.

فوت كوزه‌گري:

اگر طعم دودي غذاها را دوست داريد، مي‌توانيد از بال مرغ دودي يا برنج دودي شمال براي طبخ اين غذا استفاده كنيد.

ته‌ديگ كدو حلوايي

ته چین های اصیل ایرانی (1)

چي لازم دارم؟

  • برنج: سه پيمانه
  • كدو حلوايي: 10 برش
  • روغن كنجد: چهار قاشق غذاخوري
  • نمك، شكر و زعفران: به مقدار لازم

چطور بپزم؟

۱. برنج را با نمك و كمي روغن نيم‌پز و آبكش كنيد.

۲. كدو حلوايي را با قطر دو سانتي‌متر يا حتي بيشتر برش دهيد.كف قابلمه را روغن كنجد بريزيد و کدوها را كف قابلمه بچينيد و كمي زعفران اضافه كنيد.

۳. در آخر شكر را روي كدوها بپاشيد و برنج را روي آنها بريزيد و دم كنيد.

فوت كوزه‌گري:

بهتر است برش‌هاي كدو را از قسمت باريك كدو‌ بزنید چون اين قسمت پهنا و ضخامت بيشتري دارد و براي ته‌ديگ مناسب‌تر است. حرارت گاز را ملايم نگه داريد چون احتمال دارد كدوها زود بسوزند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج