گوجه شکم پر با تخم مرغ، صبحانه ای متفاوت
۱۷۶۸۷۸
۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۸
۸۰۷۵۲ 
املت کبابی
بیشتر افراد طرز تهیه املت را می‌دانند. کبابی کردن گوجه هم به مهارت خاصی نیاز ندارد. ترکیب تخم مرغ و گوجه کبابی، غذایی پیش رویتان می‌گذارد که هم آسان تهیه می‌شود هم سریع.
همشهری آنلاین: بیشتر افراد طرز تهیه املت را می‌دانند. کبابی کردن گوجه هم به مهارت خاصی نیاز ندارد. ترکیب تخم مرغ و گوجه کبابی، غذایی پیش رویتان می‌گذارد که هم آسان تهیه می‌شود هم سریع. مقادیر موادش هم به خودتان بستگی دارد.

مواد لازم:

  • گوجه فرنگی
  • تخم مرغ
  • نمک
  • فلفل
  • روغن زیتون

آشنایی با روش تهیه املت گوجه کبابی

طرز تهیه:


1. سر گوجه‌فرنگی‌ها را جدا کنید و درون گوجه‌ها را خالی کنید اما تا حدی که تخم‌های گوجه فرنگی خارج شود و گوشت آن باقی بماند.

2. درون گوجه‌ها نمک و فلفل بپاشید، کف سینی فر را چرب کنید سپس گوجه‌ها را کف آن بچینید و درون هر گوجه يك دانه تخم مرغ بشکنید.

3. سینی را درون فر قرار دهید و اجازه دهید با حرارت فر گوجه‌ها کبابی و نرم شوند و تخم مرغ‌ها بپزند، پس از آماده شدن سینی را از فر خارج کنید و مقداری روغن زیتون یا کره روی تخم‌ها بریزید و بهمراه نان سرو کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:31 - 1393/11/20
لطفاً در مورد رنگ سبز که از گوجه فرنگی جاری شده، توضیح دهید. در دستور طبخ چنین چیز سبزی، وجود خارجی نداشت . لطفاً به تفصیل بفرمائید که این چیست و آن چیست؟؟؟؟
پاسخ ها
كتي
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۳۱
آن فلفل سبز دلمه اي بوده دقت كن
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج