فلای تودی - بالا استیکی
۱۹۴۵۰
۱ نظر
۵۰۰۶
۱ نظر
۵۰۰۶
پ

غذای گیاهی

پپروناتا

براي عاشقان صيفي‌جات وسبزيجات تازه

برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:

مواد لازم برای 4 نفر
  • روغن مایع :یک چهارم پیمانه
  • فلفل دلمه ای قرمز: 2 عدد، خلالی
  • فلفل دلمه ای زرد :2 عدد خلالی
  • فلفل دلمه ای سبز: 2 عدد خلالی
  • پیاز بزرگ: یک عدد خلالی
  • سیر 3 حبه، ورقه ورقه
  • پودر آویشن: یک دوم قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی: 4 عدد، نگینی
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • ریحان تازه: 5 یا 6 ساقه
  • آبلیموترش: به میزان لازم

طرز تهیه:

1 - روغن را در یک تابه متوسط روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را سه دقیقه در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.

2 - فلفل را اضافه کرده و 4، 5 دقیقه دیگر تفت دهید، اما مواظب باشید خیلی نرم نشده و تردی خود را از دست ندهد.

3 - سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. کمی نمک را همراه آویشن اضافه کرده و یک دقیقه روی حرارت هم بزنید. گوجه فرنگی را اضافه کرده، شعله را زیاد کرده و 2، 3 دقیقه آن را بپزید.

4 - شعله را خاموش کرده و ریحان خرد شده را اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و قبل از سرو به مقداری که مایلید آب لیموترش به آن اضافه کنید.



نکته: پیرونتا در کنار مرغ، ماهی، روی نان و... به تنهایی سرو می شود.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    good

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج