مرغ سرخ شده با سس خامه و خردل
۱۹۴۶۱
۱۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۰
۱۴۷۰۸ 
آب و آبليمو را به سبزيجات اضافه کرده و مرغ را به تابه برگردانيد و سبزيجات را همراه نيمي از جعفري روي آن قرار دهيد. شعله را کم کرده و مواد را با در بسته 30 دقيقه بپزيد.
برترین مجله اینترنتی ایران



 برترین ها: 

مواد لازم براي 4 نفر
  •  روغن آفتابگردان يا ذرت: 4 قاشق غذاخوري
  •  ران يا سينه مرغ خرد کرده: 800 گرم
  •  هويج خرد کرده: 150 گرم
  •  تره فرنگي متوسط: 1 عدد (خرد شده)
  •  سير پوست کنده: 2 حبه
  •  آب جوش: 150 ميلي ليتر
  •  آبليمو: 3 قاشق غذاخوري
  •  جعفري ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
  •  خامه سفت: دو سوم قاشق غذاخوري
  •  سس خردل: 1 قاشق غذاخوري
  •  نمک و فلفل: به ميزان لازم

روش تهيه

 1 - روغن را در يک تابه روي شعله متوسط داغ کرده و تکه‌هاي مرغ را در آن سرخ کنيد (هر طرف حدود 5 دقيقه) تا روي آن طلايي شود. هنگام سرخ کردن کمي نمک اضافه کنيد، سپس مرغ را از تابه خارج کنيد.

2 - هويج و تره فرنگي را 3 دقيقه در همان تابه تفت دهيد، سپس سير را اضافه کرده و يک دقيقه ديگر تفت دهيد.

3 - آب و آبليمو را به سبزيجات اضافه کرده و مرغ را به تابه برگردانيد و سبزيجات را همراه نيمي از جعفري روي آن قرار دهيد. شعله را کم کرده و مواد را با در بسته 30 دقيقه بپزيد. (اگر از ران مرغ استفاده مي‌کنيد، به مدت پخت 15 دقيقه اضافه کنيد.)

4 - مجدداً مرغ را از تابه خارج کرده و شعله را زياد کرده و 5 دقيقه بجوشانيد تا سس غليظ شود. سپس خامه و خردل و کمي نمک و فلفل به آن اضافه کنيد.

مرغ را به تابه برگردانده و باقي جعفري را روي آن پاشيده و با برنج، نان يا پاستا سرو کنيد.
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
15:42 - 1390/12/21
اگه خامه نریزیم چی میشه؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج