سوپ ذرت
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
لایکو_1
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
لایکو_4
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
لایکو_2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۹۶۱۶۶
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۰
۶۵۴۸۸
اگرچه درست كردن سوپ و آش معمولا از جمله مهارت‌هاي شما آقايان در آشپزي نيست ولي گاهی اوقات که آدم هوس می کند، به زحمت آن مي‌ارزد.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله آشپزی مثبت - سیمین کیانمنش: اگرچه درست كردن سوپ و آش معمولا از جمله مهارت‌هاي شما آقايان در آشپزي نيست ولي گاهی اوقات که آدم هوس می کند، به زحمت آن مي‌ارزد. البته سوپ پيشنهادي ما، هم ساده است و هم سريع درست مي‌شود. درضمن با توجه به اينكه تقریبا در فصل ذرت هستیم، سوپ ذرت، غذايي فصلي و مناسب خواهد بود.

سوپ ذرت

مواد لازم

  • 2 ق‌س روغن سرخ كردني
  • 1عدد پياز (ريز خرد شود)
  • 1  عدد فلفل دلمه‌اي قرمز
  • 450 گرم دانه ذرت
  • 3 پيمانه  آب مرغ
  • 1 پيمانه خامه
  •  نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

1.   پياز را پوست بكنيد و ريز خرد كنيد. داخل فلفل‌دلمه‌اي را هم خالي كرده و نگيني خرد كنيد. تابه‌اي آماده كرده و روغن در آن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد و بگذاريد داغ شود. سپس پياز خرد شده را در روغن تفت دهيد؛ البته لازم نيست پياز خيلي سرخ شود. تفت دادن به مدت پنج دقيقه كافي است.

2.  ذرت را به صورت جداگانه در قابلمه‌اي حاوي مقداري آب جوش بريزيد و مدت يك ربع صبر كنيد تا بپزد. سپس ذرت را همراه با پياز و فلفل دلمه‌اي تفت داده شده داخل دستگاه خردكن يا غذاساز بريزيد. دستگاه را چند بار روشن و خاموش كنيد تا مايه سوپ صاف و يكنواخت شود.

نكته: در صورتي كه مايه سوپ آن‌قدر خشك است كه خوب با هم مخلوط نمي‌شود، هنگام خرد كردن مواد، كمي از آب مرغ  به آنها اضافه كنيد.

3.  قابلمه‌اي آماده كنيد و مخلوط مايه را همراه با آب مرغ در آن بريزيد، نمك و فلفل هم بيفزاييد. قابلمه را روي شعله اجاق گاز قرار دهيد و پنج دقيقه صبر كنيد تا بپزد.

4. قابلمه را از روي شعله برداريد و پنج دقيقه كنار بگذاريد تا از حرارت بيفتد. سپس كم‌كم خامه را اضافه كنيد. حالا سوپ شما آماده سرو كردن است.

نكته1: اين سوپ را مي‌توانيد به صورت سرد هم سرو كنيد. البته در صورتي كه بخواهيد سوپ را داغ داغ ميل كنيد، پس از اضافه كردن خامه دوباره آن را روي شعله ملايم اجاق گاز قرار دهيد ولي مراقب باشيد نجوشد.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوتر2
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_فوتر بلفارو
شفا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کیان برنا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222