سوپ ذرت
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
دکتر استرکی_4
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۹۶۱۶۶
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۰
۶۵۵۳۴
اگرچه درست كردن سوپ و آش معمولا از جمله مهارت‌هاي شما آقايان در آشپزي نيست ولي گاهی اوقات که آدم هوس می کند، به زحمت آن مي‌ارزد.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله آشپزی مثبت - سیمین کیانمنش: اگرچه درست كردن سوپ و آش معمولا از جمله مهارت‌هاي شما آقايان در آشپزي نيست ولي گاهی اوقات که آدم هوس می کند، به زحمت آن مي‌ارزد. البته سوپ پيشنهادي ما، هم ساده است و هم سريع درست مي‌شود. درضمن با توجه به اينكه تقریبا در فصل ذرت هستیم، سوپ ذرت، غذايي فصلي و مناسب خواهد بود.

سوپ ذرت

مواد لازم

  • 2 ق‌س روغن سرخ كردني
  • 1عدد پياز (ريز خرد شود)
  • 1  عدد فلفل دلمه‌اي قرمز
  • 450 گرم دانه ذرت
  • 3 پيمانه  آب مرغ
  • 1 پيمانه خامه
  •  نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

1.   پياز را پوست بكنيد و ريز خرد كنيد. داخل فلفل‌دلمه‌اي را هم خالي كرده و نگيني خرد كنيد. تابه‌اي آماده كرده و روغن در آن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد و بگذاريد داغ شود. سپس پياز خرد شده را در روغن تفت دهيد؛ البته لازم نيست پياز خيلي سرخ شود. تفت دادن به مدت پنج دقيقه كافي است.

2.  ذرت را به صورت جداگانه در قابلمه‌اي حاوي مقداري آب جوش بريزيد و مدت يك ربع صبر كنيد تا بپزد. سپس ذرت را همراه با پياز و فلفل دلمه‌اي تفت داده شده داخل دستگاه خردكن يا غذاساز بريزيد. دستگاه را چند بار روشن و خاموش كنيد تا مايه سوپ صاف و يكنواخت شود.

نكته: در صورتي كه مايه سوپ آن‌قدر خشك است كه خوب با هم مخلوط نمي‌شود، هنگام خرد كردن مواد، كمي از آب مرغ  به آنها اضافه كنيد.

3.  قابلمه‌اي آماده كنيد و مخلوط مايه را همراه با آب مرغ در آن بريزيد، نمك و فلفل هم بيفزاييد. قابلمه را روي شعله اجاق گاز قرار دهيد و پنج دقيقه صبر كنيد تا بپزد.

4. قابلمه را از روي شعله برداريد و پنج دقيقه كنار بگذاريد تا از حرارت بيفتد. سپس كم‌كم خامه را اضافه كنيد. حالا سوپ شما آماده سرو كردن است.

نكته1: اين سوپ را مي‌توانيد به صورت سرد هم سرو كنيد. البته در صورتي كه بخواهيد سوپ را داغ داغ ميل كنيد، پس از اضافه كردن خامه دوباره آن را روي شعله ملايم اجاق گاز قرار دهيد ولي مراقب باشيد نجوشد.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کیان برنا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
کلینیک النا_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شفا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
فنی آتل_فوتر