۲۱۹۶۳۶
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

نان بادامي و سالاد میوه

اگر اهل شام خوردن نیستید...

اگر اهل شام خوردن نيستيد بهتر است عصرانه مقوي و خوبي بخوريد که بتوانيد تا صبح فردا دوام بياوريد.

اگر اهل شام خوردن نیستید...
مجله سیب سبز: اگر اهل شام خوردن نيستيد بهتر است عصرانه مقوي و خوبي بخوريد که بتوانيد تا صبح فردا دوام بياوريد. بهترين عصرانه براي آدم‌هايي كه شام نمي‌خورند عصرانه‌ای سرشار از ويتامين، پروتئين و مواد معدني است؛ درست مثل همين نان‌هاي بادامي و ميوه‌هاي خرد شده.

اگر اهل شام خوردن نیستید...

مواد لازم براي ۱۵ عدد نان

  • ۵/۳ پيمانه آرد
  • ۴ ق‌س شكر
  • ۴/۱ پيمانه آب ولرم
  • ۱ ق چ نمك
  • ۲ عدد تخم‌مرغ كامل
  • ۲ /۱ پيمانه شير ولرم
  • ۱ ق س پودر خمير ترش
  • ۶۰ گرم كره آب شده
  • ۱ ق‌س‌ روغن مایع

موادلازم براي رويه نان

  • 1 عدد زرده تخم‌مرغ
  • 2 ق س زعفران دم كرده
  • 1 ق چ پودر قند
  • 1 ق س روغن مايع

موادلازم براي مواد میانی

  • ۲۵۰ گرم خمير مارسيپان
  • ۱ عدد سفيده تخم‌مرغ
  • ۲/۱ ق چ هل آسياب‌شده

طرز تهیه:

1. آب ولرم را با يك قاشق شكر و پودر خميرترش مخلوط كنيد، بعد روي آن را با كيسه بپوشانيد و كنار بگذاريد تا عمل بیاید و پف كند. آرد را الك كنيد و در كاسه‌اي بريزيد. به آرد، نمك و 3 قاشق شكر باقيمانده را اضافه كنيد و با قاشق هم بزنيد.حالا وسط آرد را گود كنيد و شير ولرم، تخم‌مرغ‌ها، كره آب شده و مايه خمير آماده را داخل آن بريزيد. حالا مواد را مخلوط كرده و خمير را جمع كنيد.

2. خمير را 5 دقيقه ورز دهيد. حالا كاسه‌اي دو برابرحجم خمير برداريد، يك قاشق روغن مايع داخل آن بريزيد و خمير را در آن بغلتانيد. روي آن را بپوشانيد و كناري بگذاريد تا حجمش دو برابر شود. سفيده تخم‌مرغ، خمير مارسيپان و هل را مخلوط كنيد تا مواد مياني آماده شود.

3. خمير آماده را برداريد و با فشار دست پف آن را بگيريد. حالا چونه‌هايي به اندازه نارنگي از خمير برداريد و كف دست باز كنيد. مقداري از مواد مياني را داخل آن قرار دهيد، بعد خمير را جمع كنيد، به شكل نان‌هاي كوچك درآوريد و در سيني فر چرب‌شده با فاصله از هم قرار دهيد. روي نان‌هاي آماده را با چاقو 3ـ2 برش بزنيد تا مواد داخل نان پيدا باشد. روي سيني را با دستمال حوله‌اي به مدت 20 دقيقه بپوشانيد تا نان‌ها استراحت كنند، حالا مواد رويه نان را با هم تركيب كرده، با‌قلم‌مو روي نان‌ها بماليد.

4. سيني را در فر از پيش گرم‌شده، با حرارت200 درجه سانتي‌گراد به مدت 35 ـ‌ 30 دقيقه قرار دهيد تا زير و روي نان‌ها طلايي شود. اگر ديديد در اين مدت روي نان‌ها برشته نشد چند دقيقه گريل(حرارت بالاي فر) را روشن كنيد. بعد از برشته شدن نان‌ها، حرارت را خاموش كرده، آنها را روي توري بگذاريد تا خنك شوند.

5. بهتر است در كنار اين نان از سالاد ميوه و خرما هم استفاده كنيد. توت‌فرنگي، سيب و آناناس خردشده را با چند تکه چیپس خرما و آب آناناس یا آب پرتقال مخلوط كرده، با نان بادامي سرو كنيد.

نکته:

آيا مي‌دانستيد چربي موجود در بادام از جنس همان چربي‌ای است كه در روغن زيتون وجود دارد؛ به همين دليل پزشكان آن را براي سلامتي قلب مفيد مي‌دانند. به گفته متخصصان بادام مي‌تواند سطح كلسترول بد خون را پايين بياورد و از اين طريق ريسك بيماري‌هاي قلبي را كم ‌كند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج