مافین کشمش و آناناس با یک لیوان چای
۲۲۳۲۷۵
۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۰
۲۴۱۲۸ 
عصر یک روز تابستان یک لیوان چای و دو عدد مافین کشمش و آناناس جای هیچ کیک دیگری را نمی گیرد. به خصوص اینکه آناناس هم دوست داشته باشید. در این صورت با خوردن آن کیف می کنید.
مجله آشپزی مثبت: عصر یک روز تابستان یک لیوان چای و دو عدد مافین کشمش و آناناس جای هیچ کیک دیگری را نمی گیرد. به خصوص اینکه آناناس هم دوست داشته باشید . در این صورت  با خوردن آن کیف می کنید.

مافین کشمش و آناناس

مواد لازم

  • 2 پیمانه آرد
  • 1 پیمانه شکر
  • 2 /1 1 ق چ بیکینگ پودر
  • 1 ق چ پودر دارچین
  • 1 پیمانه آناناس خردشده
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • 2/1 پیمانه کره آب‌شده
  • 1 پیمانه کشمش
  • 2 /1 پیمانه هویج رنده شده

طرز تهیه:

1. ابتدا فر را با دمای 185 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. کاغذهای مخصوص مافین را داخل قالب‌های مافین قرار دهید. اکنون در یک کاسه بزرگ آرد،شکر،بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط‌کنید سپس آن را کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر تخم‌مرغ ها و کره را خوب با هم مخلوط‌کنید سپس مخلوط آرد را به‌آرامی به آنها اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید. کشمش را خوب بشویید و در سبدی بریزید تا آبش گرفته شود سپس آن را همراه با آناناس خردشده و هویج رنده شده به مواد اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط‌کنید تا مایه مافین آماده شود.

2. حالا مایه را داخل قالب‌های مافین بریزید سپس قالب را به مدت 20-15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک ها پف‌کرده و بپزند. اکنون آن‌ها را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شوند سپس کیک ها را از قالب جدا کنید. آن‌ها را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید.

یه جور دیگه

برای تهیه این مافین،  از گردوی خرد شده هم می توانید استفاده کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج