نان رول‌های گل رُزی
۲۶۵۲۱۰
۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۰
۲۰۵۳۳
در این مطلب برای شما طرز تهیه نان های گل رزی را آموزش داده ایم. طرز تهیه آن آسان است و نیاز به مایه خمیر دارد. امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری:  در این مطلب برای شما طرز تهیه نان های گل رزی را آموزش داده ایم. طرز تهیه آن آسان است و نیاز به مایه خمیر دارد. امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.

نان رول بیکن

مواد لازم:

  •     آرد: 300 گرم
  •     نمک: یک قاشق چایخوری
  •     مایه خمیر: 7 گرم
  •     دوغ بدون نمک: 70 گرم
  •     شکر: یک قاشق چایخوری
  •     شیر: 70 میلی‌لیتر
  •     کره: 60 گرم
  •     تخم‌مرغ: 1 عدد
  •     زرده تخم‌مرغ و زعفران دم‌کرده برای رومال: 1 قاشق سوپخوری

روش تهیه:

1. ابتدا مایه خمیر را با شیر ولرم و شکر مخلوط کنید تا مایه خمیر عمل آید. کره به دمای محیط رسیده را با تخم‌مرغ کمی با چنگال بزنید و در ابتدا دوغ و بعد مایه خمیر به عمل آمده و آرد و نمک را به آن اضافه کنید.

2. حال خمیر را ورز دهید و یک ساعت به آن استراحت دهید. بعد از استراحت خمیر را باز کنید و با کاتر گرد قالب بزنید. 4 عدد از خمیر قالب زده شده را از لبه به هم بچسبانید و بیکن‌ها را لای آن بگذارید و خمیر را از یک جهت رول کنید تا مثل گل رز شود و روی نان‌ها را با برس رومال بزنید در قالب مافین بگذارید و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بگذارید تا نان‌ها پخته شود.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج