خورش آلو اسفناج، به روش گیاهخواری
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
شیرآلات زمانی_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۲۸۰۳۸۸
۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۱
۳۱۳۱۰
فصل اسفناج که می شود خورش آلو اسفناج اولین غذایی است که به ذهن خانم های خانه می افتد ولی لابد می خواهید بگویید از وقتی گیاهخوار شده اید لب به این غذا نزده اید. در این جا روش تهیه خورش آلو اسفناج گیاهی را داریم.
مجله آشپزی مثبت - محبت صالحی: فصل اسفناج که می شود خورش آلو اسفناج اولین غذایی است که به ذهن خانم های خانه می افتد ولی لابد می خواهید بگویید از وقتی گیاهخوار شده اید لب به این غذا نزده اید. در این جا روش تهیه خورش آلو اسفناج گیاهی را داریم که از مدل گوشت دار آن هم  خوشمزه تر است.امتحان کنید.

خورش آلو اسفناج گیاهی

مواد لازم برای 4  نفر

  • 500 گرم اسفناج خرد شده
  • 200 گرم آلوبرقانی
  • 250 گرم قارچ دکمه‌ای
  • 1  عدد پیاز متوسط
  • 1 ق س آب‌لیمو
  • 1 ق س شکر
  • 1 ق چ زردچوبه
  • 1 ق چ ادویه دلخواه
  • به میزان لازم نمک
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

1. ابتدا اسفناج را پاك كرده و بشویيد. بعدازآنکه کاملا خشک شد، آن را به‌صورت قطعات درشت خرد كنيد. آلوبرقاني را بشویید و حدود نیم ساعت آن را خیس کنید. قارچ دکمه‌ای را خوب بشویید و  به‌صورت درسته در غذا استفاده کنيد.

2. حال پیاز را به‌صورت نگيني خرد کنید. در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را داخل روغن تفت دهید تا سبک شده و طلایی شود. بعد زردچوبه و ادویه را اضافه كرده و مخلوط كنيد.

3. در این زمان باید آلو و قارچ را به پیازداغ اضافه کرده و کمی تفت دهيد. بعد از دو تا سه دقيقه اسفناج خرد شده را افزوده و با بقيه مواد تفت دهيد. نصف ليوان آب هم اضافه كنيد. صبر کنید تا مواد بپزند و خورش جا بيفتد.

4. شکر و آب‌لیمو را در یک‌کاسه کوچک باهم مخلوط کنید. در آخر پخت، نمك و مخلوط شكر و آب ليمو را به خورش اضافه كنيد. بعد از چند دقيقه خورش شما آماده است.

يه جورديگه

در این خورش از قارچ هاي درشت به صورت ورقه‌ای نيز مي توانيد به جاي قارچ دکمه‌ای استفاده كنيد.

فوت‌وفن

اين خورش نبايد آبكي باشد. پس به ميزان آبي كه اضافه مي كنيد خوب دقت كنید. همچنين اجازه دهيد خورش خوب جا بيفتد.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
روشا فارمسی_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
اورانوس_فوتر2
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
کلینیک النا_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
پارسیان طب - فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر