دسر صورتی به سبک دخترونه!
۲۹۶۸۷۰
۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۴:۰۱
۲۱۱۰۷ 
کرم به
آیا ته به حال میوه ی به را به همراه پنیر استفاده کرده اید؟ در این مطلب میخواهیم از مزرها عبور کنیم و این اجازه را به شما بدهیم که مواد مختلف را با هم مخلوط کنید. کرم به، از آن دسته دسرهاست که اینگونه تهیه می شود.
مجله زندگی ایده آل - مانی یزدانپرست: آیا ته به حال میوه ی به را به همراه پنیر استفاده کرده اید؟ در این مطلب میخواهیم از مزرها عبور کنیم و این اجازه را به شما بدهیم که مواد مختلف را با هم مخلوط کنید. کرم به، از آن دسته دسرهاست که اینگونه تهیه می شود.

کرم به

مواد لازم:

  •    زرده تخم‌مرغ: 5 عدد
  •    سفیده تخم‌مرغ: یک عدد
  •    پنیر لبنه: 400 گرم
  •    شكر: 125گرم
  •    پودر ژلاتین: 3  قاشق سوپخوری
  •    آب سرد :  یك دوم پیمانه
  •    رنگ صورتی خوراکی: چند قطره در صورت دلخواه
  •    وانیل: یك دوم قاشق چایخوری
  •    مربای به رنده شده :  400 گرم
  •    پودر هل:  یک قاشق چایخوری

روش تهیه:

1.  ابتدا شكر، زرده‌های تخم‌مرغ، سفیده، وانیل و هل را داخل کاسه همزن  ریخته، آنها را مخلوط می‌كنیم، تا جایی که پف کنند. سپس پنیر را اضافه کرده، داخل ظرف چدنی روی حرارت ملایم می گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا كرم جوش آید.

2. وقتی مایه ما به نقطه جوش رسید فورا از روی حرارت برمی‌داریم و كنار می‌گذاریم تا سرد شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده، ذوب می‌كنیم و به همراه مربای به داخل كرم می‌ریزیم. همیشه به این نكته باید دقت كنیم كه كرم و ژلاتین هیچ كدام داغ نباشند.

3. بهترین زمان مخلوط كردن موقعی است كه ژلاتین و كرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب می‌ریزیم و به مدت 6 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج