نوتلا؛ بهترین صبحانه دنیا
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
دکتر نداف کرمانی 2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۳۰۱۳۶۷
۰۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۰
۲۶۹۰۳
نوتلا یکی از خوراکی هایی است که ربطی به سن و سال ندارد و از کوچک و بزرگ همه عاشق آن هستند. مخصوصا خوردن نوتلا برای صبحانه کلی برای شاد بودن در طول روز به ما کمک می کند.
وب سایت کارگاه آشپزسازی: نوتلا یکی از خوراکی هایی است که ربطی به سن و سال ندارد و از کوچک و بزرگ همه عاشق آن هستند. مخصوصا خوردن نوتلا برای صبحانه کلی برای شاد بودن در طول روز به ما کمک می کند.

مواد اولیه :
  • روغن مایع گیاهی 2 تا 3 ق غ
  • عسل 2 ق غ
  • پودر شیر خشک 2 ق چ
  • فندق 1 لیوان
  • پودر کاکائو 3 ق چ
  • شیر سرد 2 تا 3 ق غ
طرز تهیه نوتلای خانگی

طرز تهیه نوتلای خانگی

اگه فندقها تُست شده نیستند در این صورت فندقها رو توی سینی فر ریخته و در فر 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه تُستش کنید. بعد از فر بیرون آورده میون حوله (یا دستمال کاغذی حوله ای) قرار داده و مالش بدید تا پوستشون جدا شه. اگه مقداری پوست بهشون چسبیده هم اصلا مهم نیست. بذارید سرد شن.

طرز تهیه نوتلای خانگی

حالا فندقها رو توی بلندر ریخته و اینقدر میکسش میکنیم تا تبدیل به کرم شه.

طرز تهیه نوتلای خانگی

حالا بسته به نیاز روغن مایع رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم. یک قاشق روغن اضافه کرده و میکس کنید بعد یک قاشق دیگه هم اضافه کنید. پس تصویری که مشاهده میکنید محصول یک لیوان فندق و دو قاشق روغنه.

طرز تهیه نوتلای خانگی

در این مرحله عسل رو اضافه میکنیم.در اینجا فقط یک قاشق عسل اضافه شده (اگه عسل رو توی قاشقی که توش روغن ریخته بودید بریزید دیگه عسل به قاشق نمیچسبه).

و کاکائو و شیر خشک (اگه شیر نیدو در دسترس ندارید حذفش کنید. اضافه کردن شیر خشک یک انتخاب شخصیه).

حالا شروع میکنیم به میکس کردن. کم کم با پالس شروع کنید و بعد با سرعت کم هم بزنید. مرتب دستگاه رو خاموش کنید که اصطکاک باعث ایجاد حرارت در مواد نشه. چون ممکنه ببره اگر احساس کردید هرچی هم میزنید بازم فایده ای نداره یک قاشق دیگه روغن اضافه کنید در غیر این صورت از بالا بردن چربی نوتلا بپرهیزید.

طرز تهیه نوتلای خانگی

اگر تا این لحظه کرمی که مقابل رو دارید دقیقا بافتش عین نوتلاست که تبریک میگم. در غیر این صورت کم کم بهش شیر کاملا سرد اضافه کنید و به میکس کردن ادامه بدید.

هر بار بچشید اگر نیاز بود میزان عسل رو هم بیشتر کنید تا به شیرینی دلخواه برسید.

دلیل اینکه شیر سرد اضافه میکنیم اینه که حرارتی که موقع هم زدن در دستگاه ایجاد میشه ممکنه باعث جدا شدن روغن از سایر مواد شه. با اضافه کردن شیر سرد میتونید کرم رو دوباره زنده کنیم.

و دیگه نوتلای ما آماده است.

طرز تهیه نوتلای خانگی

نکات:

کاملا نرم و لطیف و کرمی و فندقی و خوشمزه. . غلظتش رو به راحتی میتونید کنترل کنید. با اضافه کردن روغن و یا شیراگر مایل هستید که نوتلا رو خارج از یخچال نگه دارید بهتره شیر سرد رو حذف کنید و فقط با روغن مایع رقیقش کنید (دلیل اضافه کردن پودر شیر خشک هم همینه. چون هم رنگ نوتلا روشن میشه هم اینکه مشکل فساد لبنیات رو نداره)و اگر هم دوست ندارید خیلی با اضافه کردن روغن چربش کنید میتونید به جای شیر گاو از شیربادام استفاده کنید. این نوتلا دو هفته خارج از یخچال و به مدت طولانی داخل یخچال قابل نگهداریه.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
15:58 - 1394/12/07
اگه اروپایی ها میدونستن طعم کره محلی و مربای به و البالو و بالهنگ و... با نون بربری چیه این آت و آشغالارو نمیخوردن.....شما هم با این مزخرفاتی که در مورد محصولات تجاری شرکت های خارجی مینویسید معلومه که دارید تبلیغات و خبر رسانی و مقالات علمی و .....همه چیزو قاطی هم میکنید که هم تبلیغتونو کرده باشید هم رنگ و بوی تحقیقاتی و علمی به مجله تون بدید.....اخه ترکیب فندق و شیر و پورر کاکائو چه چیز خاصی داره اینهمه شاخ و برگش دادید.....بعدشم اینجور صبحانه ها بیشتر به درد مردم اروپای شمالی میخوره گه هوای سرد دارن و نیاز به صبحانه پر انرژی.....ما که چهار فصل داریم یه فصل نون و پنیر و گردو میخوریم یه روز تخم مرغ یه روز حلیم یه روز املت یه روز نو ن و کره ...... واقعا بعضی مقالات شما بوی متعفن تبلیغات اجناس خارجی رو میده......براتون متاسفم
پاسخ ها
بدون نام
-
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۸
فقط مونده بود در مورد صبحانه هم نظر سیاسی بدهید!
Iran, Islamic Republic of
15:13 - 1394/12/08
کامبیز مثل همیشه نمیدونم چی باید به شما ها گفت قابل چاپ باشه ...
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_4
فرش تارنگ_4
اپیلاسیون نانا 4
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_2
فرش ریحان 2
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
کالابرد_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
بانک کتاب پایتخت_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
شفا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کالابرد_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
فنی آتل_فوتر
استیل رگال_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر