رول‌هاى ژامبون و پنیر
۳۰۹۹۳
۲۷ مهر ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۰
۹۹۴۵
روی نان را پنیر بمالید و بگذارید تمام سطح نان با لایه نازكی از پنیر پوشش داده شود....
برترین مجله اینترنتی ایران



 برترین ها: 

مواد لازم برای 4 نفر:

  •   نان لواش: یك بسته
  •   ژامبون مرغ دودی: 10 برگ
  •   خیار: 3عدد
  •   كاهوی سالادی: به میزان لازم
  •   ریحان ساطوری: 3 قاشق سوپ‌خوری
  •   پنیر ماسكارپونه: 100 گرم
روش تهیه:

1- نان لواش را به صورت مستطیل‌های بلند 20×10 سانتی‌متری برش دهید.

2- روی نان را پنیر بمالید و بگذارید  تمام سطح نان با لایه نازكی از پنیر پوشش داده شود.

3- ریحان ساطوری را در سطح نان بپاشید.

4- ژامبون‌ها را روی نان قرار دهید. روی ژامبون‌ یك برگ كاهوی سالادی و خیارهای لوله‌ای برش خورده بگذارید.

5- نان را به صورت رولت، رول كرده و با فویل یا روبان تزیین كنید.

نكته:


1- این رولت به دلیل استفاده از پنیر و استفاده نكردن از مایونز سالم بوده و احتمال فاسد شدن آن در طول زمان كمتر است.

2- به جای ژامبون می‌توانید از تكه‌های فیله مرغ هم استفاده كنید.


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج