از این شیرینی بخور تا نمیری!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۳۲۲۳۳۹
۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۳
۲۳۴۸۵
بژی، شیرینی کرمانشاهی
بژی شیرینی است که هم فرد را سیر می‌کند و هم دیر فاسد و خراب می‌شود, هم‌ چنین به راحتی و در همه‌ی فصل‌ های سال می‌ توان آن را تهیه کرد و از همین‌ رو برای تغذیه در سفر کاربرد فراوانی داشته است.
وب سایت سوران: بژی شیرینی است که هم فرد را سیر می‌کند و هم دیر فاسد و خراب می‌شود, هم‌چنین به راحتی و در همه‌ ی فصل‌ های سال می‌ توان آن را تهیه کرد و ازهمین‌ رو برای تغذیه در سفر کاربرد فراوانی داشته است. کلمه ی بژی به معنی «زندگی کن» است و کاربرد آن برای نام این شیرینی محلی به این صورت است که از این شیرینی بخور تا نمیری.

طرز تهیه شیرینی محلی کاره مای شون(شهر مقدس مادها)کرمانشاهان-کرمانشاه

مواد اولیه :

  • آردگندم چهار پیمانه
  • شکر دو سوم پیمانه
  • روغن حیوانی کرمانشاه دو سوم پیمانه
  • رازیانه (آسیاب شده) دو قاشق غذاخوری
  • شیر شیر یک پیمانه
  • روغن برای سرخ کردن

طرزتهیه بژی:

1.ابتدا رازیانه های آسیب شده را به همراه آرد و بکینگ پودر خوب بهم میزنیم.در ظرفی جدا روغن کرمانشاهی را داغ کرده و آن را به آرد ورازیانه اضافه کرده.سپس شکر را به همراه شیر خوب حل کرده و به مواد اضافه میکنیم.و آرام خمیر را خوب ورز می دهیم به صورتی که خمیر به دست نچسبد.تا مدتی اینکار را ادامه می دهیم.

2.سپس از خمیر به اندازه یک گلوله کوچک جدا کرده و با دست یا به وسیله قالب آن را به شکل لوله ای در آورده و در روی یک سینی قرار میدهیم .تمام خمیر را به شکل لوله ای یا هر شکل دلخواهی درآورده و بر روی سینی قرار میدهیم.

3.بعد از تمام شدن اینکار به مدت نیم ساعت سینی را در فضای آزاد (منظور فضای آشپزخانه است)قرار میدهیم تا خمیر کمی خشک شود.

4.سپس روغن را در ظرفی ریخته و پس از داغ شدن روغن پژی ها را در روغن سرخ میکنیم. در همین حین که بژی ها رو از روغن در می آوریم میتوانیم کمی شکر برای شیرینی بیشتر روی بژی ها بپاشیم (البته زیاده روی نکنیم)

5.بژی های خوشمزه ما آماده شده که میتونید برای صبحانه از آن میل کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
United States
17:20 - 1395/02/14
این شیرینی ماله ایلامه که کرمانشاهیا مث بقیه ی شیرینیا اونا مال خودشون کردن.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 3
فرش تارنگ_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
فرش ریحان 2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
دیاکو_فوتر داخلی
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
استیل رگال_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
کالابرد_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر