شیرینی‌های بادامی خوشمزه و دلچسب
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
لایکو_1
سمپاشی امحا_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
لایکو_3
سمپاشی امحا_3
سمپاشی امحا_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
لایکو_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
لایکو_2
سمپاشی امحا_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۳۳۲۲۲۱
۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۸
۱۸۶۸۵
کیک یکی از بهترین میان وعده هاست. کیک را می توان به شیوه های مختلف و با طعم های متفاوتی تهیه کرد. در این مطلب دو نوع کیک را که در آن از پودر بادام استفاده شده است را به شما آموزش می دهیم.
مجله زندگی ایده آل - مانی یزدان پرست: کیک یکی از بهترین میان وعده هاست. کیک را می توان به شیوه های مختلف و با طعم های متفاوتی تهیه کرد. در این مطلب دو نوع کیک را که در آن از پودر بادام استفاده شده است را به شما آموزش می دهیم.

مینی‌کیک‌های بادامی

مواد لازم:

  • پودر بادام: 50 گرم
  • آرد: 85 گرم
  • کره ذوب شده: 80 گرم
  • پودر شکر: 80 گرم
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • آب سرد: 2 قاشق غذاخوری

مینی‌کیک‌های بادامی

روش تهیه:

1. ابتدا آرد و پودر شکر را داخل کاسه‌ای گود مخلوط می‌کنیم و میان آن را باز می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها را داخل آرد می‌ریزیم و حدود 5 دقیقه با درجه تند همزن برقی هم می‌زنیم تا مخلوط پف کرده و کرم و کشدار شود.

2. در این مرحله کره ذوب شده، پودر بادام، اسانس بادام یا وانیل و آب را اضافه می‌کنیم، مواد را یکی، دو دقیقه با درجه تند همزن برقی هم می‌زنیم تا مایه کیک یکنواختی حاصل شود.

3. قالبی ریز و فرم‌دار همانند این قالب که در تصویر می‌بینید انتخاب می‌کنیم، آن را داخل سینی فر می‌گذاریم،  با اسپری روغن چرب کرده، با مایه کیک تقریبا چهار پنجم از قالب‌ها را پر می‌کنیم.

4. در این مرحله قالب‌ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده، می‌پزیم.

5. پس از خارج کردن قالب‌ها از فر حدود 10 دقیقه صبر می‌کنیم تا حرارت خود را از دست بدهد، سپس آنها را از قالب خارج  کرده، سرو می‌کنیم.

6. این نوع مینی‌کیک‌ها را کنار چای یا قهوه سرو می‌کنیم.

7. ما می‌توانیم به جای وانیل از اسانس بادام تلخ استفاده کنیم. برای این کار یک قطره اسانس بادام کافی است.



صدف‌های بادامی

مواد لازم:

  • آرد: 175 گرم
  • آرد برنج: 50 گرم
  • پودر شکر: 40 گرم
  • مارگارین: 125 گرم
  • وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • عرق بهارنارنج: دو قاشق غذاخوری
  • پودر بادام: 60 گرم

شیرینی های بادامی خوشمزه و دلچسب

روش تهیه:

1. ابتدا آرد، آرد برنج و پودر بادام را مخلوط کرده، دوبار الک می‌کنیم. سپس آنها را داخل کاسه‌ای گود ریخته و میان‌شان را باز می‌کنیم، مارگارین را خرد کرده به همراه پودر شکر، وانیل، زرده تخم‌مرغ و عرق بهارنارنج میان مواد می‌ریزیم.

2. حالا مواد را با نوک انگشتان کم‌کم به خورد آرد می‌دهیم و چند بار چنگ می‌زنیم  تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر آماده شده را با وردنه ساده روی سطح کار که از قبل آردپاشی کرده‌ایم  پهن می‌کنیم و در مرحله آخر یک بار با وردنه چوبی بریکمن روی آن می‌کشیم. حال از خطوط حاصل روی خمیر آن را می‌بریم و بیسکویت‌های آماده شده را داخل سینی فر می‌چینیم. بهتر است سینی فر را ابتدا نیم ساعت داخل یخچال بگذاریم و بعد بلافاصله روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 160 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم به مدت 20 دقیقه قرار داده، بپزیم.

یخچال کمک می‌کند تا بیسکویت‌ها فرم خود را بهتر حفظ کنند.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_1
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
رستوران باغ بهشت _فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
شفا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر