ترک ها این کباب را می خورند
۳۴۲۷۵
۱۷ آبان ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۸
۱۹۷۹۳ 
استانبول كباب
تركیه بعد از ایران، سرزمین كباب‌های رنگارنگ و خوش‌طعم است. ترك‌ها ذائقه‌ای مشابه ما دارند و مانند همسایگان شرقی خود به گوشت قرمز علاقه ویژه‌ای دارند.


مجله آشپزی ایده آل: تركیه بعد از ایران، سرزمین كباب‌های رنگارنگ و خوش‌طعم است. ترك‌ها ذائقه‌ای مشابه ما دارند و مانند همسایگان شرقی خود به گوشت قرمز علاقه ویژه‌ای دارند. استانبول كباب یك ویژگی منحصربه‌فرد دارد. آن هم اینكه در بین گلوله‌های گوشت تكه‌های بادمجان طعم‌دار خودنمایی می‌كند و نه تنها باعث مفصل‌تر شدن غذا می‌شود، بلكه برای كسانی هم كه میانه خوبی با گوشت ندارند، می‌تواند جالب باشد.

استانبول كباب

مواد لازم برای 4 نفر:
  •  گوشت چرخ‌كرده: 500 گرم
  •  پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری‌ شده
  •  پودر زیره سبز: 2 قاشق چای‌خوری
  •   پودر پاپریكا: یك قاشق غذاخوری
  •  زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری
  •  سیر: 3 حبه، رنده شده
  •  بادمجان كوچك: 4 عدد
  •   فلفل سیاه: یك قاشق چای‌خوری
  •  آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
  •  روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه
  •  نمك: به میزان لازم

روش تهیه:


1- هر یك از بادمجان‌ها را 6 قسمت كرده و حداقل یك ساعت در مایه آبلیمو، روغن، نمك، فلفل سیاه، یك قاشق چای‌خوری زیره سبز و یك حبه سیر رنده شده بخوابانید.

2- گوشت را با پیاز، زیره، پاپریكا، زردچوبه و سیر مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. گوشت را به 20‌قسمت مساوی تقسیم كرده و هر یك را به شكل گلوله درآورید.

3- چهار سیخ مخصوص گوجه‌فرنگی انتخاب كرده و گوشت و بادمجان را یك در میان به سیخ بكشید. سپس روی شعله ملایم حدود 20 دقیقه بپزید تا گوشت و بادمجان به آرامی بپزد و كباب شود.

نکات:


1 - بادمجان‌هایی انتخاب كنید كه قلمی باشد و عرض آن از كوفته‌های قلقلی بیشتر نباشد.
2 - به جای بادمجان از كدو هم می‌توانید استفاده كنید.
3 - استانبول كباب را در تابه نیز می‌توانید سرخ كنید.


انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
21:57 - 1391/08/17
من که به شخصه با انقدر برنج و کباب سیر نمی شم، باید خیلی نون باهاش بخورم! کباب های خودمون خیلی بهتره
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۸
نترکی ی وقت
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج