۳۴۲۷۵
۲ نظر
۵۰۰۹
۲ نظر
۵۰۰۹
پ

استانبول كباب

ترک ها این کباب را می خورند

تركیه بعد از ایران، سرزمین كباب‌های رنگارنگ و خوش‌طعم است. ترك‌ها ذائقه‌ای مشابه ما دارند و مانند همسایگان شرقی خود به گوشت قرمز علاقه ویژه‌ای دارند.

برترین مجله اینترنتی ایران


مجله آشپزی ایده آل: تركیه بعد از ایران، سرزمین كباب‌های رنگارنگ و خوش‌طعم است. ترك‌ها ذائقه‌ای مشابه ما دارند و مانند همسایگان شرقی خود به گوشت قرمز علاقه ویژه‌ای دارند. استانبول كباب یك ویژگی منحصربه‌فرد دارد. آن هم اینكه در بین گلوله‌های گوشت تكه‌های بادمجان طعم‌دار خودنمایی می‌كند و نه تنها باعث مفصل‌تر شدن غذا می‌شود، بلكه برای كسانی هم كه میانه خوبی با گوشت ندارند، می‌تواند جالب باشد.

استانبول كباب

مواد لازم برای ۴ نفر:
  • گوشت چرخ‌كرده: 500 گرم
  • پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری‌ شده
  • پودر زیره سبز: 2 قاشق چای‌خوری
  • پودر پاپریكا: یك قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری
  • سیر: 3 حبه، رنده شده
  • بادمجان كوچك: 4 عدد
  • فلفل سیاه: یك قاشق چای‌خوری
  • آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه
  • نمك: به میزان لازم

روش تهیه:

1- هر یك از بادمجان‌ها را 6 قسمت كرده و حداقل یك ساعت در مایه آبلیمو، روغن، نمك، فلفل سیاه، یك قاشق چای‌خوری زیره سبز و یك حبه سیر رنده شده بخوابانید.

2- گوشت را با پیاز، زیره، پاپریكا، زردچوبه و سیر مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. گوشت را به 20‌قسمت مساوی تقسیم كرده و هر یك را به شكل گلوله درآورید.

3- چهار سیخ مخصوص گوجه‌فرنگی انتخاب كرده و گوشت و بادمجان را یك در میان به سیخ بكشید. سپس روی شعله ملایم حدود 20 دقیقه بپزید تا گوشت و بادمجان به آرامی بپزد و كباب شود.

نکات:

1 - بادمجان‌هایی انتخاب كنید كه قلمی باشد و عرض آن از كوفته‌های قلقلی بیشتر نباشد.
۲ - به جای بادمجان از كدو هم می‌توانید استفاده كنید.
3 - استانبول كباب را در تابه نیز می‌توانید سرخ كنید.


وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    من که به شخصه با انقدر برنج و کباب سیر نمی شم، باید خیلی نون باهاش بخورم! کباب های خودمون خیلی بهتره

    پاسخ ها

    • بدون نام

      نترکی ی وقت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج