دسر پاناكوتا با ژله لیمو
۳۴۵۵۲
۰۹ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۷
۲۱۷۵۴ 
ابتدا ژله لیمو را طبق معمول آماده كنید و داخل قالب موردنظر بریزید تا ببندد...


برترین مجله اینترنتی ایران

مجله آشپزی ایده آل: 


پاناكـــــوتا

مواد لازم:
  •  خامه: 750 گرم
  •  ژلاتین: 3قاشق سوپ‌خوری
  •  شكر: 90 گرم
  •  وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  •  رنده پوست لیمو: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  •  اسانس لیمو: چند قطره
  •  ژله لیمو: یک بسته
روش تهیه:

1- ابتدا ژله لیمو را طبق معمول آماده كنید و داخل قالب موردنظر بریزید تا ببندد.

2- 3 قاشق سوپ‌خوری از خامه را در ظرف كوچكی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا كند.

 3- خامه باقیمانده را داخل ظرفی ریخته به همراه شكر، وانیل رنده شده، پوست لیمو و اسانس لیمو به دلخواه روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید.

 4- از روی حرارت برداشته و بقیه ژلاتین را به آن اضافه كنید، هم زنید تا ژلاتین حل شود.

 5- مواد را روی ژله بسته‌شده بریزید و به‌مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا كرم ببندد.

 6- سپس جداره قالب را گرم كرده، كرم را در ظرف مورد نظر برگردانید.

پیشنهاد:

1- در صورت تمایل می‌توانید برای داخل کرم از چند قطره اسانس لیمو هم استفاده کنید

2- شما می‌توانید از هر طعم ژله‌ای كه مایلید، برای این دسر استفاده كنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج