سوپ آنژی گدانسک، مهمانی از شرق اروپا
۳۵۳۰۲
۲۲ آبان ۱۳۹۱ - ۰۲:۵۴
۱۱۵۹۳ 
این سوپ اروپای شرقی بسیار مقوی است و اگر به رنگ زرد درست شود با اسفناج هارمونی پیدا می‌كند و اشتها‌آور می‌شود.

برترین مجله اینترنتی ایران


جله ایده آل:  این سوپ اروپای شرقی بسیار مقوی است و اگر به رنگ زرد درست شود با اسفناج هارمونی پیدا می‌كند و اشتها‌آور می‌شود.

سوپ آنژی گدانسک


 مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
  •  هویج: 2عدد
  •  كرفس: 2شاخه، خرد شده
  •  پیاز: 2عدد متوسط
  •  سیر: 2 حبه
  •  روغن زیتون: به میزان لازم
  •  نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
  •  عدس: 50 گرم
  •  فلفل چیلی تازه: یك تا یك‌دوم (برای مزه‌دار كردن سوپ)
  •  گوجه‌فرنگی: 10عدد، رسیده
  •  عصاره مرغ یا سبزیجات: 2عدد
  •  اسفناج: 200 گرم
  •  خامه: 200گرم
روش تهیه:

هویج‌ها را پوست كنده و خرد كنید. كرفس‌ها را به اندازه 2سانتی‌متر برش بزنید، بعد پیازها را پوست كنده و به سرعت خرد كنید. یك تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گاز قرار داده و 2قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه كنید. در همین حین سیرها را برش بزنید. تمام چیزهایی را كه برش زده‌اید داخل تابه ریخته و با هم مخلوط كنید و در تابه را به‌صورتی كه كاملا بسته نشود قرار دهید تا با بخار مواد داخل تابه نرم شوند. مدت زمان برای مرحله اول پخت 10دقیقه است، تا زمانی كه هویج‌ها نرم شده ولی شكل ظاهریشان را از دست ندهند و تقریبا طلایی‌رنگ شوند. فلفل چیلی را خرد كرده و درون تابه بریزید. گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و با یك چاقوی تیز برش بزنید و به مواد اضافه كنید. عدس را درون قابلمه‌ای دیگر بپزید و در آخر به درون غذا بریزید. لیوانی را با آب‌جوش پر كرده و عصاره مرغ یا سبزیجات را به مقدار دلخواه درون آن حل كنید. بعد آب را به تابه اضافه كرده و سوپ خود را به خوبی هم بزنید و بگذارید تا به جوش آید. هنگامی كه آب جوش آمد حرارت را كم كرده و به مدت 10دقیقه بگذارید تا خوب بپزد. اسفناج‌های شسته شده را اگر می‌خواهید می‌توانید خرد كنید یا به صورت برگ كامل درون سوپ بریزید این كاملا اختیاری است. سپس به مدت 35دقیقه بگذارید تا به خوبی پخته شود. نمك و فلفل سیاه را درآخر اضافه كنید تا مزه‌ای را كه می‌خواهید به دست آورید.

نکته :

سوپ را تست كرده و از طعم آن مطمئن شوید. سوپ را در ظرف‌هایی كه می‌خواهید سرو كنید ریخته و روی آن را با خامه تزیین كنید. كنار سوپ نان قرار دهید تا غذای شما كامل شود.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
16:16 - 1391/08/22
اسفناج تو سوپ دوست ندارم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج