سالاد مرغ تایلندی از نوع زمستانی
۳۵۸۰۹
۲۵ آبان ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۵
۱۷۸۰۹
اگر در جست‌وجوی یک سالاد مقوی و خوش‌طعم برای عصرهای پاییزی هستید، توصیه می‌کنیم سالاد مرغ تایلندی را تجربه کنید. مصرف این سالاد در میان‌وعده‌های عصر به دلیل داشتن مقدار قابل ملاحظه‌ای مرغ و زنجبیل که طبع گرم دارد برای افزایش مقاومت بدن در هوای سرد پاییز و زمستان توصیه می‌شود.

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله سیب سبز:  اگر در جست‌وجوی یک سالاد مقوی و خوش‌طعم برای عصرهای پاییزی هستید، توصیه می‌کنیم سالاد مرغ تایلندی را تجربه کنید. مصرف این سالاد در میان‌وعده‌های عصر به دلیل داشتن مقدار قابل ملاحظه‌ای مرغ و زنجبیل که طبع گرم دارد برای افزایش مقاومت بدن در هوای سرد پاییز و زمستان توصیه می‌شود.

سالاد مرغ به سبک تایلندی

مواد لازم
  • سینه مرغ: نصف سینه
  • کاهو: یک بوته متوسط
  • زنجبیل: یك برش کوچک
  • سویاسس: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 5 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان کافی
  • هویج: یك عدد
  • خیار: 2 عدد
  • بادام‌زمینی: 20 گرم 
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
روش تهیه:

برای شروع سراغ مرغ بروید. ابتدا سینه مرغ را به تکه‌های کوچک برش بزنید و آن را برای مدت کوتاهی به اندازه 3 تا 4 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید. می‌توانید از روش دیگری برای آماده کردن مرغ استفاده کنید و آن این است که مرغ را آبپز کرده و آن را به رشته‌های کوچک برش بزنید. پس از آماده شدن مرغ به اندازه کافی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سپس آبلیمو، سویا‌سس و زنجبیل رنده شده را با هم مخلوط کرده و به این ترتیب سس این سالاد تایلندی را آماده کنید.

درنهایت پوست خیار‌ها را بکنید و آنها را حلقه‌حلقه کنید. هویج‌ها را به صورت خلال درآورید و آنها را با کاهوی متوسطی که خرد کرده‌اید، مخلوط کنید. در آخرین مرحله مرغ را به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و سس را روی آن بریزید.

نکته:

برای تهیه این سالاد می‌توانید از حبوبات پخته شده و جوانه گندم یا ماش نیز استفاده کنید. اضافه کردن لوبیا قرمز، عدس و لوبیا چشم‌بلبلی به این مخلوط می‌تواند علاوه بر تامین میزان زیادی از پروتئین گیاهی مورد نیاز بدن، میزان فیبر دریافتی بدن را نیز افزایش دهد.

 پیشنهاد ما این است که برای طبخ غذا از روغن‌های گیاهی استفاده کنید که روغن زیتون یکی از بهترین انتخاب‌هاست زیرا مصرف این روغن علاوه بر آنکه مانع از رسوب پلاک‌ها در دیواره شریان‌ها و رگ‌ها می‌شود، موجب کاهش کلسترول بد و پیشگیری از لخته شدن خون نیز می‌شود. 



سالاد مرغ به سبک تایلندی
 کنترل کلسترول بد با زنجبیل 

استفاده از زنجبیل تازه در سالاد تایلندی  به صورت خرد شده یا رنده شده تاثیر زیادی در کاهش جذب کلسترول بد خون دارد. مداومت در مصرف این گیاه دارویی در حقیقت موجب از بین رفتن کلسترول در جریان گردش خون و در نهایت دفع آن از بدن می شود. از این رو گنجاندن این میزان از زنجبیل در برنامه غذایی هفتگی می‌تواند به تعدیل و کنترل میزان چربی دریافتی بدن کمک کند. علاوه بر این خوردن سالاد گیاهی که در آن از زنجبیل تازه استفاده شده است موجب از بین رفتن چربی‌های درونی بدن می‌شود. مصرف این گیاه برای افرادی که دارای طبع سرد و تر هستند در فصل زمستان بسیار مفید است.

  کاهش وزن با زنجبیل

همه افرادی که به کاهش وزن اهمیت می‌دهند با شمردن کالری‌ مواد غذایی روزانه آشنا هستند و می‌دانند که سوزاندن کالری‌های اضافه در بدن یکی از بهترین راه‌ها برای رسیدن به وزن ایده‌آل است. زنجبیل به دلیل خواصی که دارد موجب تقویت حرکات حلقوی ماهیچه‌های دستگاه گوارش می‌شود و به این ترتیب شرایط بهتری را برای هضم و جذب مواد غذایی در دستگاه گوارش به وجود می‌آورد. ضمن آنکه موجب افزایش سوخت‌وساز چربی‌ها و کالری‌های اضافه در بدن می‌شود.

سالاد مرغ به سبک تایلندی

  پیشگیری از سرماخوردگی با هویج

تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از مهم‌ترین خواص درمانی هویج محسوب می‌شود و همین مسئله است که چینی‌ها را به مصرف این سبزی و گنجاندن آن در این سالاد علاقه‌مند کرده است. گنجاندن هویج به صورت خام یا پخته تاثیر زیادی در افزایش توان بدن در مقابله با بیماری‌های شایع فصل پاییز به ویژه سرماخوردگی دارد. هویج علاوه بر تقویت بدن و افزایش بنیه افراد به استحکام دندان‌ها و سلامت لثه‌ها نیز کمک می‌کند.

سالاد مرغ به سبک تایلندی

  بهبود روده‌ها با بادام‌زمینی

وجود بادام زمینی در سالاد تایلندی در کنار فیبر موجود در کاهو و هویج می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در بهبود عملکرد دستگاه گوارش  به‌ویژه روده‌ها داشته باشد. در عین حال وجود چربی‌های اشباع نشده در بادام زمینی تاثیر زیادی در کاهش میزان کلسترول بد خون دارد و می‌تواند احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی را در افرادی که در هفته 3 تا 4 بار از این سالاد مصرف می‌کنند، تا حد زیادی کاهش دهد.

سس سویا؛ بهترین طعم دهنده مرغ

گوشت مرغ یك ماده غذایی غنی از پروتئین آهن نیاسین و روی است و در عین حال فاقد چربی و كلسترول بالایی است که گوشت گاو و گوساله دارد. سعی كنید بعد از طبخ و قبل از خوردن پوست آن را جدا كنید، زیرا  دارای چربی و کلسترول بالا و اسید چرب اشباع است.

به عقیده متخصصان تغذیه سس سویا یکی از بهترین طعم‌دهنده‌های مرغ می‌تواند باشد چراکه از موادی با ترکیبات ایزوفلاون تشکیل شده و در کل، مصرف آن هم برای دوران یائسگی و هم برای پیشگیری از انواع سرطان‌ها توصیه می‌شود.  البته از آنجا که میزان سدیم و نمک این سس بالاست، کسانی که محدودیت مصرف نمک دارند، به خصوص مبتلایان به فشارخون یا بیماری‌های قلبی- عروقی، باید در مصرف آن حد تعادل را رعایت کنند.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج