كيك هويج
۳۶۱۱
۱۴ تير ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۲
۲۷۰۹۸ 
یک صبحانه بی نظیر
اين كيك رژيمي را مي‌توانيد به جاي صبحانه بخوريد. برای تهیه آن كشمش‌ها را به‌مدت 24 ساعت در آب پرتقال خيس كنيد...

مواد لازم :
  • كشمش: 850 گرم
  • آرد: 180 گرم
  • شكر قهوه‌اي: 175 گرم
  • جوش شيرين:  2 قاشق چاي‌خوري
  • دارچين: يك قاشق چاي‌خوري
  • نمك: يك دوم قاشق چاي‌خوري
  • روغن آفتابگردان: 125 گرم
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • هويج رنده شده: 175 گرم
  • گردو خرد شده: 50 گرم
  • پودر قند: براي تزئين
  • آب پرتقال:به ميزان لازم



روش تهیه :

 1. كشمش‌ها را به‌مدت 24 ساعت در آب پرتقال خيس كنيد.
 2.  فر را با حرارت 160درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.
 3. يك پيركس 25×12 سانتي‌متري را با روغن چرب كرده و مقداري آرد كف ظرف بپاشيد.
 4.  آرد، شكر، جوش شيرين، دارچين و نمك را الك كرده و در كاسه‌اي بريزيد.
 5. در يك كاسه ديگر روغن و تخم‌مرغ‌ها را مخلوط كرده و سپس مخلوط آرد را به آن اضافه كنيد. بعد هويج رنده شده، گردو وكشمش را هم بيفزاييد.
 6. مايه كيك آماده شده را در ظرف پيركس ريخته و در فر به‌مدت يك ساعت بپزيد.
 7.  وقتي كيك آماده شده براي تزئين روي آن پودر قند بريزيد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج