سوپ کلم سفید با عطر رزماری
۳۶۸۷۶
۰۸ آذر ۱۳۹۱ - ۱۷:۱۰
۱۶۵۴۰ 
اگر در جست‌وجوی یک غذای سبک، گرم و مغذی برای روزهای سرد هستید پیشنهاد می‌کنیم برای یک بار هم که شده سوپ کلم سفید را در منزل تهیه کنید.

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله سیب سبز:  اگر در جست‌وجوی یک غذای سبک، گرم و مغذی برای روزهای سرد هستید پیشنهاد می‌کنیم برای یک بار هم که شده سوپ کلم سفید را در منزل تهیه کنید. ما برای تهیه این سوپ از گیاه خشک شده رزماری، یکی از خوشبوترین و مفیدترین گیاهان دارویی استفاده کردیم تا علاوه بر بهره‌مندی از عطر خوش این گیاه از خواص درمانی آن نیز بهره‌‌مند شویم.

سوپ کلم سفید با عطر رزماری

مواد لازم:
  • کلم سفید: یك پیمانه
  • کدو: نصف پیمانه 
  • هویج: نصف پیمانه 
  • جوی پرک شده: نصف پیمانه
  • برنج: نصف پیمانه
  • آب مرغ: 2 پیمان
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • پیاز: 2 تا 3 قاشق غذاخوری، ساطوری‌شده
  • جعفری: 3 قاشق غذاخوری، ساطوری‌شده
  • نعناع: یک قاشق  چای‌خوری 
  • رزماری: یك قاشق چای‌خوری
روش تهیه:

برنج را پس از شستن و خیس کردن، درون قابلمه بریزید و 2 پیمانه آب مرغ را به آن اضافه کنید و این مخلوط را روی حرارت بگذارید تا برنج از هم باز شود. سپس جوی پرک شده را به این ترکیب اضافه کنید. سپس هویج و کدو را رنده كرده و به همراه پیاز ساطوری شده به مخلوط برنج اضافه کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت روی حرارت باقی بماند تا لعاب بیندازد.

در این فاصله  کلم سفید را رنده کنید و آن را با مقداری گیاه رزماری در آب بپزید تا علاوه بر آنکه بوی نامطبوع را از کلم بگیرید، بوی مطبوع رزماری را هم به آن اضافه کند.

در آخرین مرحله، کلم پخته شده را به همراه ادویه‌های ذكرشده به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید تا سوپ به مدت 3 تا 4 دقیقه با این وضعیت بجوشد. سپس در چند دقیقه پاپانی پخت جعفری ساطوری شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید 2 دقیقه سوپ بجوشد.

برای تزیین این سوپ می‌توانید از سبزیجات مختلف و رنگی مانند هویج، بروکلی، گوجه‌فرنگی مینیاتوری و جعفری ساطوری شده استفاده کنید.



سوپ کلم سفید با عطر رزماری

   تسکین التهاب دستگاه گوارش با کلم

از دیدگاه طب طبیعی، کلم به این دلیل که دارای ترکیبات خاصی همچون سولفور است، یکی از بهترین سبزیجات و گیاهان دارویی برای درمان و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها و عفونت‌های دستگاه تنفسی است. مصرف کلم به مدت 2 تا 3 بار در هفته به عنوان وعده اصلی و حتی سالاد به افرادی که دچار زخم یا التهاب در دستگاه گوارش هستند، بسیار توصیه شده است. به اعتقاد برخی از درمانگران مصرف کلم تازه در وعده غذایی شام به دلیل خواصی که دارد، علاوه بر آرام بخشی موجب تقویت اعصاب در درازمدت نیز می‌شود.

سوپ کلم سفید با عطر رزماری

   کاهش وزن با ترکیب کدو و کلم

وجود کدو در این سوپ به چند دلیل خواص درمانی این غذا را افزایش می‌دهد که یکی از مهم‌ترین آن کاهش احتمال حمله قلبی و سکته در افراد میانسال و سالمند است. به شرطی که این افراد مصرف سوپ کلم را دست‌کم 3بار در هفته در برنامه غذایی خود بگنجانند. علاوه بر این از آنجا که کدو حاوی مقدار زیادی ویتامین c و بتاکاروتن است، می‌تواند تاثیر زیادی در پیشگیری از تصلب شرائین و ابتلا به دیابت داشته باشد و احتمال ابتلا به پروستات را در مردان به طرز قابل ملاحظه‌ای کاهش ‌دهد. از طرفی وجود کدو و کلم به صورت همزمان در این سوپ موجب می‌شود تا آن، یک غذای مفید و کم‌کالری  برای علاقه‌مندان به کاهش وزن محسوب شود.

سوپ کلم سفید با عطر رزماری

   بهبود عملکرد روده‌ها با هویج

تقویت سیستم ایمنی بدن، aaکی از مهم‌ترین خواص درمانی هویج محسوب می‌شود و همین مسئله است که بسیاری از مکاتب طبیعی درمان را به مصرف این سبزی و گنجاندن آن در برنامه غذاaیی روزانه علاقه‌مند کرده است. در کنار این مورد تاثیری که مصرف هویج بر عملکرد روده‌ها دارد، موجب می‌شود تا احتمال ابتلا به یبوست و کندی عملکرد روده‌ها به صفر برسد. از طرفی خوردن سوپ کلم که در آن میزان قابل ملاحظه‌ای هویج وجود دارد به بچه‌هایی که معده‌های حساسی دارند بسیار توصیه شده است. ضمن آنکه کودکانی که در هفته 2 تا 3 بار هویج مصرف کنند از دندان‌ها و لثه‌های قوی‌تر و مستحکم‌تری برخوردارند.

هویچ را با خیال راحت بپزید

به گفته متخصصان تغذیه، بر اساس آخرین تحقیقات با اینکه پختن هویج باعث از بین رفتن فیبر می‌شود، اما مقدار آنتی‌اکسیدان‌های موجود در هویج پخته بیشتر از هویج خام است. حتی پختن هویج همراه با مقدار کمی روغن میزان بتاکاروتن و اسید فنولیک را افزایش می‌دهد. پس با خیال راحت این سوپ را میل کنید.

 یادتان باشد هویج نه تنها باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود بلکه بدن را از سرما محافظت می کند پس این سوپ گزینه مناسبی برای روزهای سرد به حساب می‌آید. البته در مورد کدو، بهتر است یادتان باشد که کدوی باپوست فیبر بسیار بیشتری نسبت به کدوی پوست‌کنده دارد. بنابراین توصیه می‌شود کدوی این سوپ را با پوست بپزید تا فیبر از بین رفته هویج هم جبران شود.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج