۳۵۳۰۲
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

سوپ آنژی گدانسک، مهمانی از شرق اروپا

این سوپ اروپای شرقی بسیار مقوی است و اگر به رنگ زرد درست شود با اسفناج هارمونی پیدا می‌كند و اشتها‌آور می‌شود.


سوپ آنژی گدانسک، مهمانی از شرق اروپا


جله ای ده آل : این سوپ اروپای شرقی بسیار مقوی است و اگر به رنگ زرد درست شود با اسفناج هارمونی پیدا می‌كند و اشتها‌آور می‌شود.

سوپ آنژی گدانسک، مهمانی از شرق اروپا


مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
  • هویج: ۲عدد
  • كرفس: ۲شاخه، خرد شده
  • پیاز: ۲عدد متوسط
  • سیر: ۲ حبه
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • عدس: ۵۰ گرم
  • فلفل چیلی تازه: یك تا یك‌دوم (برای مزه‌دار كردن سوپ)
  • گوجه‌فرنگی: ۱۰عدد، رسیده
  • عصاره مرغ یا سبزیجات: ۲عدد
  • اسفناج: ۲۰۰ گرم
  • خامه: ۲۰۰گرم
روش تهیه:

هویج‌ها را پوست كنده و خرد كنید. كرفس‌ها را به اندازه 2سانتی‌متر برش بزنید، بعد پیازها را پوست كنده و به سرعت خرد كنید. یك تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گاز قرار داده و 2قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه كنید. در همین حین سیرها را برش بزنید. تمام چیزهایی را كه برش زده‌اید داخل تابه ریخته و با هم مخلوط كنید و در تابه را به‌صورتی كه كاملا بسته نشود قرار دهید تا با بخار مواد داخل تابه نرم شوند. مدت زمان برای مرحله اول پخت 10دقیقه است، تا زمانی كه هویج‌ها نرم شده ولی شكل ظاهریشان را از دست ندهند و تقریبا طلایی‌رنگ شوند. فلفل چیلی را خرد كرده و درون تابه بریزید. گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و با یك چاقوی تیز برش بزنید و به مواد اضافه كنید. عدس را درون قابلمه‌ای دیگر بپزید و در آخر به درون غذا بریزید. لیوانی را با آب‌جوش پر كرده و عصاره مرغ یا سبزیجات را به مقدار دلخواه درون آن حل كنید. بعد آب را به تابه اضافه كرده و سوپ خود را به خوبی هم بزنید و بگذارید تا به جوش آید. هنگامی كه آب جوش آمد حرارت را كم كرده و به مدت 10دقیقه بگذارید تا خوب بپزد. اسفناج‌های شسته شده را اگر می‌خواهید می‌توانید خرد كنید یا به صورت برگ كامل درون سوپ بریزید این كاملا اختیاری است. سپس به مدت 35دقیقه بگذارید تا به خوبی پخته شود. نمك و فلفل سیاه را درآخر اضافه كنید تا مزه‌ای را كه می‌خواهید به دست آورید.

نکته :

سوپ را تست كرده و از طعم آن مطمئن شوید. سوپ را در ظرف‌هایی كه می‌خواهید سرو كنید ریخته و روی آن را با خامه تزیین كنید. كنار سوپ نان قرار دهید تا غذای شما كامل شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      اسفناج تو سوپ دوست ندارم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج