طرز تهیه خورش لپه بادمجان
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
کلاسینو_1
ریزخور_1
زمردی_داخلی1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر نداف کرمانی 1
دکتر نداف کرمانی 3
لاله زار مال_3
کلاسینو_3
زمردی_داخلی3
اپیلاسیون نانا 3
ریزخور_3
کلاسینو_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
دکتر نداف کرمانی 4
زمردی_داخلی4
ریزخور_4
لاله زار مال_2
کلاسینو_2
دکتر نداف کرمانی 2
ریزخور_2
زمردی_داخلی2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
۳۹۵۶۵۰
۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۲
۱۷۰۵۴
خورش قیمه بادمجان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه است که در وعده های غذایی همه ما ایرانی قرار دارد. در این مطلب نوع دیگری از این خورش را به شما آموزش می دهیم که برای تنوع بد نیست گاهی این خورش را جایگزین آن نوع همیشگی کنید.
وب‌سایت سوران: خورش قیمه بادمجان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه است که در وعده های غذایی همه ما ایرانی قرار دارد. در این مطلب نوع دیگری از این خورش را به شما آموزش می دهیم که برای تنوع بد نیست گاهی این خورش را جایگزین آن نوع همیشگی کنید.

مواد لازم:
 
  • گوشت قرمز (چرخکرده) 300گرم
  • پیاز (بزرگ) 1عدد
  • لپه 1 استکان
  • بادمجان 1 کیلو
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • کره به میزان لازم
  • گوجه فرنگی گیلاسی 300گرم
  • زعفران (آبکرده و غلیظ) 3قاشق سوپخوری
  • گرد لیمو به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • زرده تخم مرغ 3عدد

طرز تهیه خورش لپه بادمجان

طرز تهیه:

در ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کرده و با مقدار کمی کره سرخ می کنیم. لپه را شسته و بعد از خشک کردن به پیازداغ اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی لپه از بین برود. زردچوبه و رب را در این مرحله اضافه می کنیم. لازم است که رب را تفت دهیم چون باعث لعاب دار شدن خورش می شود. 3 تا 4 لیوان آب روی آن ریخته و به محض این که جوش آمد حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم خوب بپزد. بادمجان را از قبل شسته و از وسط دو نیم کرده یا حلقه حلقه برش می دهیم و داخل روغن یا کره سرخ می کنیم. گوشت چرخکرده را با زرده های تخم مرغ مخلوط کرده و به خوبی ورز میدهیم و آن را به صورت گلوله در آورده و در کره یا روغن سرخ میکنیم.20 دقیقه قبل از این که ظرف را از روی حرارت برداریم بادمجان های سرخ شده را روی خورش چیده و زعفران آب کرده، گرد لیمو یا آب لیمو، فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم و می گذاریم تا خورش آماده شود.گوجه های گیلاسی را شسته و درسته سرخ میکنیم و روی خورش آماده شده میریزیم.

نکات:

1)حتما لپه را از شب قبل خیس کرده و آب آن را 3مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را 2بار جوشانده و آبش را خالی کنید تا نفخ آن گرفته شود.

2)اگر لپه قبل از پختن خوب تفت داده شود له نمیشود.

3)در صورت تمایل مقداری لیمو عمانی هم به خورش اضافه کنید.

4)بهتر است مقداری سیب زمینی هم سرخ کرده و با خورش سرو کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
20:32 - 1395/07/07
خورشتت تلخ ميشه چون اب بادمجان رو درنياوردي! وجدانا خودتون اين غذاهايي كه اموزشش رو ميذارين تا حالا درست كردين
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
خرید باکس 1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
شیرآلات زمانی_1
سوییچ ایران_1
عارفی_1
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_3
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
خرید باکس 3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
عارفی_4
شیرآلات زمانی_4
خرید باکس 4
دکتر نائبی_4
سوییچ ایران_4
سوییچ ایران_2
خرید باکس 2
عارفی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نائبی_2
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دارو سازی عبیدی - فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی بانو_فوترموبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
فنی آتل_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
کلینیک النا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
دارو سازی عبیدی - فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو