روش تهيه:
1 - دور نانهای تست را با چاقو ببرید. کنارههای آن را برای درست کردن پودر نان کنار گذاشته و نانها را برای مصرف دم دست بگذارید.
2 - در یک کاسه بزرگ، سیبزمینی را رنده کنید. مرغ را با چاقو ساطوری کرده و همراه آبلیمو، خیارشور و هویج رنده شده در کاسه بریزید.
3- روی مواد مخلوط شده کمی نمک و فلفل پاشیده و سس را به آن اضافه کنید. مخلوط را خوب هم بزنید تا همه مواد یکدست و با هم مخلوط شوند.
4 - یک ظرف گود را کمی چرب کرده و روی آن یک ورق سلفون بکشید، طوری که لبههای آن از ظرف بیرون بزند. سیاهدانه را کف ظرف بپاشید. روی آن مقداری از سالاد ریخته و با پشت قاشق آن را صاف کنید. دو سه ورق از نان تست را روی آن چیده و مجددا روی آن را با سالاد بپوشانید. این کار را ادامه دهید تا همه مواد مصرف شده و تا لبه ظرف بالا بیاید.
5 - روی ظرف سلفون کشیده و آن را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا شکل بگیرد. پس از این زمان ظرف را در یک بشقاب مسطح برگردانده و سلفون را از روی آن بردارید. کیک الویه را با سبزیجات تزئین کرده وآن را سرو کنید.
نکته:
به جای خیارشور میتوانید از نخود فرنگی آبپز به همراه سبزیجات معطر ساطوری استفاده کنید.