۴۰۲۰۵۲
۱۴ نظر
۵۷۱۹
۱۴ نظر
۵۷۱۹
پ

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

رغ شکم پر جز اون دسته غذاهاییه که خیلی به درد مهمونی‌ها و مجالس میخوره و کلا غذای مجلسی‌ای به حساب میاد. داخل شکم مرغ با مواد مختلفی پر میشه و هر منطقه از ایران مواد متفاوتی رو برای داخل شکم مرغ انتخاب میکنن که همگی لذیذ و خوشمزه هستن. ما در این مطلب طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی رو براتون آماده کردیم.

برترین‌ها: مرغ شکم پر جز اون دسته غذاهاییه که خیلی به درد مهمونی‌ها و مجالس میخوره و کلا غذای مجلسی‌ای به حساب میاد. داخل شکم مرغ با مواد مختلفی پر میشه و هر منطقه از ایران مواد متفاوتی رو برای داخل شکم مرغ انتخاب میکنن که همگی لذیذ و خوشمزه هستن. ما در این مطلب طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی رو براتون آماده کردیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

مواد لازم

  • مرغ کامل با پوست: ۱ عدد متوسط
  • سبزی معطر شامل (گشنیز، جعفری، برگ سیر تازه، چوچاق و خالواش): ۲۰۰ گرم
  • گردو آسیاب شده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۴۰ گرم
  • رب انار: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

طرز تهیه:

۱. برای تهیه این مرغ شکم پر خوشمزه کافیه تا ابتدا مرغ رو مزه دار کنیم پس داخل یک کاسه کره آب شده، زعفران دم کرده، نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۲. حالا بیرون و داخل شکم مرغ رو کاملا به مواد آغشته کرده و مرغ رو برای یک شب تا صبح داخل یخچال میذاریم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۳. روز بعد گردو آسیاب شده رو داخل ماهیتابه ریخته و فقط برای دو الی سه دقیقه تفت میدیم تا روغن پس بده. بعد پیاز داغ رو اضافه کرده و باز با هم کمی تفت میدیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۴. حالا نوبت به اضافه کردن رب اناره که مقدارش و ترش یا ملس بودن رب کاملا سلیقه ایه. بعد از اضافه کردن رب باز هم موادو کمی تفت میدیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۵. بعد سبزی‌های معطر که قبلا سرخ کردیم رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم تا خوب مزه‌ی همو بگیرن و مخلوط بشن.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۶. دیگه مایه داخل شکم مرغ حاضره حالا بهش نمک اضافه کرده و مزه اش میکنیم و در صورتی که به رب بیشتری احتیاج بود اضافه میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۷. مرغمون رو از یخچال بیرون میاریم و شکمش رو کاملا با مواد پر میکنیم. نیازی به دوختن مرغ نیست، چون داخل فر تهیه میشه و مواد بیرون نمیریزه.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۸. حالا مرغ رو داخل سینی‌ای که کفش رو چرب کردیم میذاریم و روی سینی رو با فویل کاملا میبندیم و سطح فویل رو هم سوراخ میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۹. مرغ رو برای مدت ۱ ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم میپزیم. بعد از فر درش میاریم و فویل رو باز میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۱۰. حالا دوباره مرغ رو داخل فر میذاریم و حدود نیم ساعت دیگه میپزیمش تا سطحش طلایی بشه.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چه بد قیافس مرغه

    پاسخ ها

    • نسترن

      مواد از داخل شکم مرغه زده بیرون و شکل بدی بهش داده،اگر مرغ رو می‌دوخت بهتر بود.

  • الهام

    خوبه

  • الهام

    من ی بار درست کردم خیلی پر زحمته

    پاسخ ها

    • بدون نام

      تو خیلی تنبلی دیگه! یه مقدار موادو تفت میدی میریزی تو مرغ چه زحمتی داره!!!

  • فریبا

    خوبه

  • بدون نام

    گیلانی نه شمالی !!! چون کل شمال اینجوری میپزن

  • فلفل

    من شمالی هستم دمتون گرم دستور پخت گذاشتین ولی خدا وکیلیش عکس مرغ آماده شده که گذاشتین انگار داره زایمان طبیعی میکنه و خیلی زشت شده
    ما پاهای مرغ رو به هم میدوزیم و مرغ رو درسته میزاریم تو قابلمه با کمی آب و روغن و گردو و رب و پیاز میزاریم کم کم بپزه

  • بدون نام

    ما شمالی نیستیم. ما توش را با گردو و کشمش و پیاز داغ و آلو پر می کنیم.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      عالى ميشه منم اينجورى درست ميکنم

  • آستارایی

    ما بهش میگیم لونگی و سبزی هم بهش نمیزنیم
    انواع لونگی داریم
    به لونگی ماهی اشپل هم میزنیم

  • پدر

    عالیه ممنون

  • بدون نام

    فوق العاده جالبه طرز تهیه مرغ شکم پر در فر ،، ولی داخل سینی که مرغ را درون ان می پزیم ، اب اضافه می کنیم؟؟

  • زهرد

    عالی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج