طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
کلاسینو_1
اپیلاسیون نانا 1
سفیر بار ساقدوش_1
لاله زار مال_1
ریزخور_1
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
کلاسینو_3
سفیر بار ساقدوش_3
ریزخور_3
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_4
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_2
کلاسینو_2
اپیلاسیون نانا 2
ریزخور_2
سفیر بار ساقدوش_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۴۰۲۰۵۲
۲۳ مهر ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۱
۱۴۱۲۱۲
رغ شکم پر جز اون دسته غذاهاییه که خیلی به درد مهمونی‌ها و مجالس میخوره و کلا غذای مجلسی‌ای به حساب میاد. داخل شکم مرغ با مواد مختلفی پر میشه و هر منطقه از ایران مواد متفاوتی رو برای داخل شکم مرغ انتخاب میکنن که همگی لذیذ و خوشمزه هستن. ما در این مطلب طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی رو براتون آماده کردیم.

برترین‌ها: مرغ شکم پر جز اون دسته غذاهاییه که خیلی به درد مهمونی‌ها و مجالس میخوره و کلا غذای مجلسی‌ای به حساب میاد. داخل شکم مرغ با مواد مختلفی پر میشه و هر منطقه از ایران مواد متفاوتی رو برای داخل شکم مرغ انتخاب میکنن که همگی لذیذ و خوشمزه هستن. ما در این مطلب طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی رو براتون آماده کردیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

مواد لازم

  • مرغ کامل با پوست: ۱ عدد متوسط
  • سبزی معطر شامل (گشنیز، جعفری، برگ سیر تازه، چوچاق و خالواش): ۲۰۰ گرم
  • گردو آسیاب شده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۴۰ گرم
  • رب انار: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

طرز تهیه:

۱. برای تهیه این مرغ شکم پر خوشمزه کافیه تا ابتدا مرغ رو مزه دار کنیم پس داخل یک کاسه کره آب شده، زعفران دم کرده، نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۲. حالا بیرون و داخل شکم مرغ رو کاملا به مواد آغشته کرده و مرغ رو برای یک شب تا صبح داخل یخچال میذاریم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۳. روز بعد گردو آسیاب شده رو داخل ماهیتابه ریخته و فقط برای دو الی سه دقیقه تفت میدیم تا روغن پس بده. بعد پیاز داغ رو اضافه کرده و باز با هم کمی تفت میدیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۴. حالا نوبت به اضافه کردن رب اناره که مقدارش و ترش یا ملس بودن رب کاملا سلیقه ایه. بعد از اضافه کردن رب باز هم موادو کمی تفت میدیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۵. بعد سبزی‌های معطر که قبلا سرخ کردیم رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم تا خوب مزه‌ی همو بگیرن و مخلوط بشن.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۶. دیگه مایه داخل شکم مرغ حاضره حالا بهش نمک اضافه کرده و مزه اش میکنیم و در صورتی که به رب بیشتری احتیاج بود اضافه میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۷. مرغمون رو از یخچال بیرون میاریم و شکمش رو کاملا با مواد پر میکنیم. نیازی به دوختن مرغ نیست، چون داخل فر تهیه میشه و مواد بیرون نمیریزه.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۸. حالا مرغ رو داخل سینی‌ای که کفش رو چرب کردیم میذاریم و روی سینی رو با فویل کاملا میبندیم و سطح فویل رو هم سوراخ میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۹. مرغ رو برای مدت ۱ ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم میپزیم. بعد از فر درش میاریم و فویل رو باز میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۱۰. حالا دوباره مرغ رو داخل فر میذاریم و حدود نیم ساعت دیگه میپزیمش تا سطحش طلایی بشه.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

گلزار نورمحمدیان
انتشار یافته: 14
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
15:07 - 1395/07/18
چه بد قیافس مرغه
پاسخ ها
نسترن
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
مواد از داخل شکم مرغه زده بیرون و شکل بدی بهش داده،اگر مرغ رو می‌دوخت بهتر بود.
Iran (Islamic Republic of)
07:51 - 1397/02/15
من ی بار درست کردم خیلی پر زحمته
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
تو خیلی تنبلی دیگه! یه مقدار موادو تفت میدی میریزی تو مرغ چه زحمتی داره!!!
Iran (Islamic Republic of)
09:29 - 1398/07/23
گیلانی نه شمالی !!! چون کل شمال اینجوری میپزن
Iran (Islamic Republic of)
14:23 - 1398/07/24
من شمالی هستم دمتون گرم دستور پخت گذاشتین ولی خدا وکیلیش عکس مرغ آماده شده که گذاشتین انگار داره زایمان طبیعی میکنه و خیلی زشت شده
ما پاهای مرغ رو به هم میدوزیم و مرغ رو درسته میزاریم تو قابلمه با کمی آب و روغن و گردو و رب و پیاز میزاریم کم کم بپزه
Iran (Islamic Republic of)
19:21 - 1398/07/24
ما شمالی نیستیم. ما توش را با گردو و کشمش و پیاز داغ و آلو پر می کنیم.
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
عالى ميشه منم اينجورى درست ميکنم
Iran (Islamic Republic of)
08:30 - 1398/07/27
ما بهش میگیم لونگی و سبزی هم بهش نمیزنیم
انواع لونگی داریم
به لونگی ماهی اشپل هم میزنیم
United States of America
00:57 - 1399/09/06
فوق العاده جالبه طرز تهیه مرغ شکم پر در فر ،، ولی داخل سینی که مرغ را درون ان می پزیم ، اب اضافه می کنیم؟؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
سوییچ ایران_1
عارفی_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_3
ادیب_3
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
عارفی_4
سوییچ ایران_4
خرید باکس 4
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_4
ادیب_4
دکتر نائبی_2
ادیب_2
سوییچ ایران_2
عارفی_2
خرید باکس 2
شیرآلات زمانی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
کالازم_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
تنورستان_فوتر
انجمن پرستاری ایران_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران پارسیان_فوتر
کالازم_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک النا_فوتر