کاری گوشت و نخود، دو سوته آماده می شود
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
دکتر استرکی_1
کتاب لند_3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
لایکو_4
کتاب لند_4
کتاب لند_2
لایکو_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۳۲۲۷۲
۲۵ آذر ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۶
۱۱۶۲۲
کاری گوشت و نخود از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این کاری لذیذ به سرعت آماده می شد، ولی خیلی سالم تر از کاری های حاضری است. می توانید این خوراک را به همراه برنج میل کنید.
وب سایت آشپز باشی: کاری گوشت و نخود از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این کاری لذیذ به سرعت آماده می شد، ولی خیلی سالم تر از کاری های حاضری است. می توانید این خوراک را به همراه برنج میل کنید.
 
مواد لازم:
 
  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     گوشت  ۳۰۰ گرم
  •     دانه خردل ۱ قاشق چای خوری
  •     زردچوبه  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     پودر چیلی  ۱ قاشق چای خوری
  •     پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری
  •     پیاز  ۳ عدد
  •     سیر  ۴ حبه
  •     زنجبیل  ۱ تکه
  •     برگ کاری  ۱۰ عدد
  •     نخود  ۷۰۰ گرم
  •     عصاره مرغ  ۱ عدد
  •     پوره گوجه فرنگی  ۴۰۰ گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     شیر نارگیل  ۲۰۰ گرم
  •     اسفناج  ۲۰۰ گرم
  •    گشنیز  ۱ دسته
 
کاری گوشت و نخود 
 
طرز تهیه:

1- ۱ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، تکه های گوشت، دانه خردل، زردچوبه، پودر فلفل چیلی و پودر کاری را به آن اضافه کرده و برای حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید، تا گوشت قهوه ای رنگ شود(هر از گاهی مواد را هم بزنید).
 
2- پیاز، سیر، زنجبیل و برگ های کاری را به آن ها اضافه کنید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر، تا زمانی که مواد نرم شوند، بپزید.
 
3-نخود پخته را به همراه ۲ پیمانه از آب گرم آن، عصاره مرغ و پوره گوجه فرنگی به سایر مواد اضافه کنید. کمی نمک و فلفل به آن ها بزنید و بگذارید تا بجوشند.
 
4- درب ظرف را بگذارید و کاری را برای یک ساعت و نیم با حرارت کم، تا زمانی که گوشت نرم شود و سایر مواد به شکل سسی غلیظ درآید، بپزید. فراموش نکنید که در میان پخت مواد را هر از گاهی هم بزنید.
 
5-شیر نارگیل و اسفناج را در قابلمه بریزید، مواد را هم بزنید و بگذارید تا دوباره بجوشد.
 
6-برگ های کاری را از غذا خارج کنید، آن را بچشید و در صورت لزوم ادویه بیشتری به آن اضافه کنید. برگ های گشنیز را روی کاری ریخته و آن را به همراه برنج میل کنید
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی کاری گوشت و نخود:

1- از گوشت بره استفاده کنید، آن را مکعبی خرد کنید.

2- از یک تکه ۵ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. پیاز، سیر و زنجبیل را پوست بگیرید و آن ها را نازک ورقه ورقه کنید.

3- به جای برگ کاری می توانید از برگ بو استفاده کنید.

4- نخود را آب پز کنید.

5- برگ های اسفناج را تمیز بشویید و آن را درشت خرد کنید. 
برچسب ها:
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
12:30 - 1395/09/25
ببخشید کجاش دوسوته است؟ حدّاقل دوساعته است!
United States
17:08 - 1395/09/25
آقا این که بیشتر شبیه نوچوفسکو بود
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
ایرانیان-فوتراصلی222
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
آیلین_فوتر بلفارو
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر