کاری گوشت و نخود، دو سوته آماده می شود
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
لایکو_1
سمپاشی امحا_1
اپیلاسیون نانا 1
سمپاشی امحا_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
لایکو_3
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
سمپاشی امحا_4
کتاب لند_4
سمپاشی امحا_2
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۳۲۲۷۲
۲۵ آذر ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۶
۱۱۶۱۸
کاری گوشت و نخود از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این کاری لذیذ به سرعت آماده می شد، ولی خیلی سالم تر از کاری های حاضری است. می توانید این خوراک را به همراه برنج میل کنید.
وب سایت آشپز باشی: کاری گوشت و نخود از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این کاری لذیذ به سرعت آماده می شد، ولی خیلی سالم تر از کاری های حاضری است. می توانید این خوراک را به همراه برنج میل کنید.
 
مواد لازم:
 
  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     گوشت  ۳۰۰ گرم
  •     دانه خردل ۱ قاشق چای خوری
  •     زردچوبه  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     پودر چیلی  ۱ قاشق چای خوری
  •     پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری
  •     پیاز  ۳ عدد
  •     سیر  ۴ حبه
  •     زنجبیل  ۱ تکه
  •     برگ کاری  ۱۰ عدد
  •     نخود  ۷۰۰ گرم
  •     عصاره مرغ  ۱ عدد
  •     پوره گوجه فرنگی  ۴۰۰ گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     شیر نارگیل  ۲۰۰ گرم
  •     اسفناج  ۲۰۰ گرم
  •    گشنیز  ۱ دسته
 
کاری گوشت و نخود 
 
طرز تهیه:

1- ۱ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، تکه های گوشت، دانه خردل، زردچوبه، پودر فلفل چیلی و پودر کاری را به آن اضافه کرده و برای حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید، تا گوشت قهوه ای رنگ شود(هر از گاهی مواد را هم بزنید).
 
2- پیاز، سیر، زنجبیل و برگ های کاری را به آن ها اضافه کنید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر، تا زمانی که مواد نرم شوند، بپزید.
 
3-نخود پخته را به همراه ۲ پیمانه از آب گرم آن، عصاره مرغ و پوره گوجه فرنگی به سایر مواد اضافه کنید. کمی نمک و فلفل به آن ها بزنید و بگذارید تا بجوشند.
 
4- درب ظرف را بگذارید و کاری را برای یک ساعت و نیم با حرارت کم، تا زمانی که گوشت نرم شود و سایر مواد به شکل سسی غلیظ درآید، بپزید. فراموش نکنید که در میان پخت مواد را هر از گاهی هم بزنید.
 
5-شیر نارگیل و اسفناج را در قابلمه بریزید، مواد را هم بزنید و بگذارید تا دوباره بجوشد.
 
6-برگ های کاری را از غذا خارج کنید، آن را بچشید و در صورت لزوم ادویه بیشتری به آن اضافه کنید. برگ های گشنیز را روی کاری ریخته و آن را به همراه برنج میل کنید
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی کاری گوشت و نخود:

1- از گوشت بره استفاده کنید، آن را مکعبی خرد کنید.

2- از یک تکه ۵ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. پیاز، سیر و زنجبیل را پوست بگیرید و آن ها را نازک ورقه ورقه کنید.

3- به جای برگ کاری می توانید از برگ بو استفاده کنید.

4- نخود را آب پز کنید.

5- برگ های اسفناج را تمیز بشویید و آن را درشت خرد کنید. 
برچسب ها:
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
12:30 - 1395/09/25
ببخشید کجاش دوسوته است؟ حدّاقل دوساعته است!
United States
17:08 - 1395/09/25
آقا این که بیشتر شبیه نوچوفسکو بود
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
بهمن پور_داخلی1
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
بهمن پور_داخلی2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
ایرانیان-فوتراصلی222
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر