طرز تهیه کباب چنجه با سس سیر
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
کتاب لند_3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
کتاب لند_4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
دکتر استرکی_2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۴۷۳۵۵
۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۸
۱۸۰۰۷
کباب یکی از خوشمزه ترین و البته آسان ترین غذاهای ما ایرانی هاست که در مدل های گوناگون تهیه و پخته می شود
وب سایت روزیاتو: کباب یکی از خوشمزه ترین و البته آسان ترین غذاهای ما ایرانی هاست که در مدل های گوناگون تهیه و پخته می شود. یکی از پرطرفدارترین کباب ها، چنجه است که ما در ادامه این مطلب، روشی جدید برای پخت آن را برایتان آموزش داده ایم. امید که مورد توجهتان قرار بگیرد.

مواد لازم:

  •     ۹۰۰ گرم راسته گوساله، مکعبی درشت
  •     ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  •     نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز
  •     ۱ قاشق چایخوری زیره سبز
  •     نصف قاشق چایخوری پاپریکا
  •     ۱ قاشق چایخوری سرکه سفید
  •     نصف پیمانه روغن زیتون
  •     ۳ عدد فلفل دلمه ای (قرمز، زرد، سبز)، مکعبی خرد شده
  •     ۱ عدد پیاز قرمز

سس سیر:

  •     ۱ پیمانه سیر پوست کنده
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     ۴ پیمانه روغن گیاهی
  •     ۱ عدد لیمو ترش
 
طرز تهیه کباب چنجه با سس سیر

طرز تهیه:

1- درون یک کیسه زیپ دار، گوشت، سیر، تخم گشنیز، پاپریکا، سرکه سفید و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. در کیسه را بسته و آنها را به خوبی هم بزنید تا همه مواد به خُرد همدیگر بروند. کیسه را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا گوشت ها حسابی مزه دار شوند.

2- درون غذاساز، حبه های سیر را ریخته و مخلوط کنید تا کاملا پوره شوند.

3- نمک را افزوده و یک پالس بزنید.

4- سپس غذاساز را روشن کرده و در حالی که مخلوط می شود، روغن زیتون و آب لیموترش را اضافه کنید و بگذارید تا کاملا نرم و خامه ای شکل شوند.

5-این سس سیر را می توانید درون ظرف در بسته تا حداکثر یک هفته نگهداری کنید.

6-کباب پز یا منقل را روشن کنید.

7- برای درست کردن کباب، سیخ های چوبی را با روغن چرب کنید، سپس به ترتیب یک عدد گوشت، پیاز و فلفل دلمه ای در هر سیخ قرار داده و این کار را تکرار کنید. از سیخ غیرچوبی هم می توانید استفاده کنید.

8- کباب ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی آتش ملایم باد بزنید تا کاملا مغز پخت و نرم شوند.

9-سپس آنها را به همراه برنج، سالاد، نان و سس سیر سرو کنید.
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:13 - 1395/10/08
به نظر شما با گوشت كيلويي 50.000 تومان كسي بغير از پولدارها و اختلاص گرها ميتونه اينچنين يا اصلا گوشت بخوره؟؟؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
ایرانیان- فوتر موبایل222
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوتر2
رستوران باغ بهشت _فوتر