طرز تهیه کباب چنجه با سس سیر
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
استخدام_1
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_3
استخدام_4
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
استخدام_2
دکتر ولدخانی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۴۷۳۵۵
۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۸
۱۸۰۷۹
کباب یکی از خوشمزه ترین و البته آسان ترین غذاهای ما ایرانی هاست که در مدل های گوناگون تهیه و پخته می شود
وب سایت روزیاتو: کباب یکی از خوشمزه ترین و البته آسان ترین غذاهای ما ایرانی هاست که در مدل های گوناگون تهیه و پخته می شود. یکی از پرطرفدارترین کباب ها، چنجه است که ما در ادامه این مطلب، روشی جدید برای پخت آن را برایتان آموزش داده ایم. امید که مورد توجهتان قرار بگیرد.

مواد لازم:

  •     ۹۰۰ گرم راسته گوساله، مکعبی درشت
  •     ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  •     نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز
  •     ۱ قاشق چایخوری زیره سبز
  •     نصف قاشق چایخوری پاپریکا
  •     ۱ قاشق چایخوری سرکه سفید
  •     نصف پیمانه روغن زیتون
  •     ۳ عدد فلفل دلمه ای (قرمز، زرد، سبز)، مکعبی خرد شده
  •     ۱ عدد پیاز قرمز

سس سیر:

  •     ۱ پیمانه سیر پوست کنده
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     ۴ پیمانه روغن گیاهی
  •     ۱ عدد لیمو ترش
 
طرز تهیه کباب چنجه با سس سیر

طرز تهیه:

1- درون یک کیسه زیپ دار، گوشت، سیر، تخم گشنیز، پاپریکا، سرکه سفید و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. در کیسه را بسته و آنها را به خوبی هم بزنید تا همه مواد به خُرد همدیگر بروند. کیسه را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا گوشت ها حسابی مزه دار شوند.

2- درون غذاساز، حبه های سیر را ریخته و مخلوط کنید تا کاملا پوره شوند.

3- نمک را افزوده و یک پالس بزنید.

4- سپس غذاساز را روشن کرده و در حالی که مخلوط می شود، روغن زیتون و آب لیموترش را اضافه کنید و بگذارید تا کاملا نرم و خامه ای شکل شوند.

5-این سس سیر را می توانید درون ظرف در بسته تا حداکثر یک هفته نگهداری کنید.

6-کباب پز یا منقل را روشن کنید.

7- برای درست کردن کباب، سیخ های چوبی را با روغن چرب کنید، سپس به ترتیب یک عدد گوشت، پیاز و فلفل دلمه ای در هر سیخ قرار داده و این کار را تکرار کنید. از سیخ غیرچوبی هم می توانید استفاده کنید.

8- کباب ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی آتش ملایم باد بزنید تا کاملا مغز پخت و نرم شوند.

9-سپس آنها را به همراه برنج، سالاد، نان و سس سیر سرو کنید.
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:13 - 1395/10/08
به نظر شما با گوشت كيلويي 50.000 تومان كسي بغير از پولدارها و اختلاص گرها ميتونه اينچنين يا اصلا گوشت بخوره؟؟؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
انجمن پرستاری ایران_1
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
انجمن پرستاری ایران_3
دکتر نائبی_3
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_4
انجمن پرستاری ایران_4
شیرآلات زمانی_2
دکتر نائبی_2
انجمن پرستاری ایران_2
سفیر بار ساقدوش_2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_تزریق چربی
فنی آتل_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کیان برنا_فوتر