نان سیر با مغز پنیر
۴۶۱۵۸۲
۰۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۸
۱۷۳۲۵
این نان ها بسیار خوشمزه بوده و می توانید به عنوان یک میان وعده به همراه سس فلفل، کچاپ یا هر نوع سس دلخواه خود آن را خورده و از طعمش لذت ببرید.
وب سایت روزیاتو: این نان ها بسیار خوشمزه بوده و می توانید به عنوان یک میان وعده به همراه سس فلفل، کچاپ یا هر نوع سس دلخواه خود آن را خورده و از طعمش لذت ببرید.
 
مواد لازم:
  •  
  •     ۴۰۰ گرم خمیر آماده پیتزا
  •     ۲ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  •     ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده
  •     ۳ حبه سیر رنده شده
  •     ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  •     ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
 
نان سیر با مغزی پنیر 
 
طرز تهیه: 
 
1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
 
2-خمیر پیتزا را به شکل مستطیل باز کنید. سپس آن را به ۸ نوار باریک و مساوی برش دهید.
 
3-نوارهای خمیری را از طول کشیده و از عرض، پهن تر کنید.
 
4-داخل نوارهای خمیری، پنیر موزارلا بریزید. سپس آن ها را ببندید تا پنیرها داخل خمیر پوشانده شوند.
 
5- سپس به شکل پریتزل آنها را فرم دهید و درون سینی فر بچینید.
 
6-کره ها را آب کنید. درون کره آب شده، سیر و جعفری خرد شده بریزید و هم بزنید.
 
7-مخلوط کره را روی سطح نان بمالید.
 
8-پنیر پارمسان را روی آن ها بریزید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن ها کاملا طلایی شود.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج