كوكو سبزي
۴۸۶
۲۰ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۰
۱۴۶۲۷۱ 
مي‌توانيد سبزي شب عيد را با كوكو سبزي تكميل كنيد. ويژگي اين كوكو آن است كه مي‌توانيد به ابعاد لقمه‌اي برشش بزنيد و راحت نوش جان كنيد.
مواد لازم :

  • تخم‌مرغ: 12 عدد
  • بيكينگ‌پودر: يك قاشق چاي‌خوري
  • ادويه (ادويه مخلوط ايراني): 2 قاشق چاي‌خوري
  • نمك: 2 قاشق چاي‌خوري
  • فلفل: يك قاشق چاي‌خوري
  • سير: 4 حبه
  • پيازچه خردشده: 2 فنجان
  • جعفري خرد شده: 2 فنجان
  • گشنيز خرد شده: 2 فنجان
  • شويد خرد شده: 2 فنجان
  • آرد:  2 قاشق غذاخوري
  • روغن زيتون براي سرخ كردن: يك‌دوم فنجان
  • گردو خرد شده: يك‌چهارم فنجان

براي تزئين:

  • زرشك: يك‌چهارم فنجان
  • شكر: يك قاشق چاي‌خوري
روش تهیه :

 1. فر را با دماي 200 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.

 2. در كاسه‌اي تخم‌مرغ‌ها را بشكنيد و بيكينگ‌پودر، ادويه،‌ نمك و فلفل بريزيد و با چنگال به هم بزنيد.

 3.سير و سبزي‌هاي پخته را اضافه كنيد و آرد را بريزيد و خوب به هم بزنيد.

 4. در يك ظرف پيركس كاغذ روغني بيندازيد و كف آن را چرب كنيد و مخلوط مايه كوكو را داخل ظرف ريخته و به مدت 30 دقيقه در فر بگذاريد.

 5. بعد از 30 دقيقه كوكو را از فر درآورده و به ابعاد لقمه‌اي برش بزنيد.

 6. زرشك‌ها را بشوييد و با 2 قاشق روغن و حرارت متوسط روي گاز تفت دهيد سپس شكر را اضافه كنيد و 30 ثانيه بپزيد.

 7. علاوه بر زرشك براي تزئين مي‌توانيدكمي ماست موسير نيز براي روي كوكو استفاده كنيد.

منبع : مجله سیب سبز
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج