۲۰۲۸۰۴
۱ نظر
۵۰۶۵
۱ نظر
۵۰۶۵
پ

پاته سیب زمینی یا همان کوکوی شکم پُر

پاته سیب زمینی در واقع همان کوکوی سیب زمینی است. با این تفاوت که داخل آن با مخلوط گوشتی پر می شود. این باعث می شود کوکو طعم متفاوت و دلچسبی داشته باشد.

پاته سیب زمینی یا همان کوکوی شکم پُر
مجله آشپزی مثبت - فريده روستا: پاته سیب زمینی در واقع همان کوکوی سیب زمینی است. با این تفاوت که داخل آن با مخلوط گوشتی پر می شود. این باعث می شود کوکو طعم متفاوت و دلچسبی داشته باشد. این غذا را می توانید به عنوان یک شام مقوی تهیه کنید.

پاته سیب زمینی یا همان کوکوی شکم پُر

مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر

  • 5 عدد متوسط سيب‌زميني
  • 300 گرم گوشت چرخ كرده
  • 3 ق س زرشك
  • 1 عدد بزرگ پياز
  • 2 ق س رب‌گوجه‌فرنگي
  • روغن؛ به مقدار لازم
  • 1 ق س جعفري تازه خرد شده
  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 2 /1 ق چ زعفران ساييده شده
  • 1 ق چ زردچوبه
  • نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا سيب‌زميني‌ها را بپزید. در اين فاصله، پياز را پوست بگیرید و به صورت خلالي خرد كنيد، سپس تابه‌اي را آماده كنيد و پس از ريختن مقداري روغن در آن، پياز خلال شده را سرخ كنيد.

۲. در مراحل پاياني سرخ كردن پياز، ابتدا نصف مقدار زردچوبه (نصف قاشق چاي‌خوري) و سپس گوشت چرخ‌كرده را اضافه كنيد. مواد را هم بزنيد تا گوشت چرخ‌كرده همراه با پياز سرخ شود.

پس از آن، رب گوجه‌فرنگي را به مخلوط‌ گوشت و پياز اضافه كنيد و هم بزنيد تا رب هم كمي تفت داده شود. حالا نصف ميزان زعفران را در يك‌سوم استكان آب‌جوش حل كنيد و روي مواد بريزيد. در ظرف را بگذاريد تا گوشت كمي بپزد.

۳. در اين فاصله، زرشك را پاك كنيد و بشوييد. همراه با جعفري خرد شده به مخلوط گوشتي داخل تابه اضافه كنيد و چند دقيقه حرارت دهيد. كمي هم نمك و فلفل بريزيد.

۴. سيب‌زميني‌هاي پخته‌شده را پوست كنده و رنده كنيد. سپس باقيمانده زردچوبه و زعفران را همراه با كمي نمك و فلفل سياه به سيب‌زميني رنده‌شده اضافه كنيد. تخم‌مرغ‌ها را هم در اين مخلوط بشكنيد. حالا مواد را خوب با هم مخلوط كنيد تا مايه كوكو آماده شود.

۵. تابه بزرگي آماده كنيد و داخل آن مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا روغن كاملا داغ شود. حالا يك كاسه حاوي آب كنار دست‌تان بگذاريد و دستان‌تان را خيس كنيد. يك مشت از مايه كوكو را با يك دست برداشته و كف دست ديگر پهن كنيد. حالا با انگشت، قسمت وسط آن را با دست گود كنيد. سپس مخلوط گوشتي را با قاشق، داخل اين گودي ايجاد شده بريزيد و مايه سيب‌زميني را به طور كامل روي آن برگردانيد؛ به صورتي كه ديگر اثري از مايه گوشتي نمايان نباشد.

۶. هر كدام از پاته‌ها را پس از آماده شدن، داخل روغن سرخ كنيد. هر تعداد که می شود به همین شکل پاته درست کنید و سپس آنها را در روغن سرخ کرده و سرو كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • فاطمه

      عالیه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج