عطر لیمو در این شیرینیِ نوروزی
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
شیرآلات زمانی_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_2
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۴۹۳۲۲۹
۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۶:۱۶
۱۰۲۹۷
بیسکویت لیمویی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم.
وب سایت آشپزباشی: بیسکویت لیمویی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم. در این بیسکویت شکری از آب لیمو و رنده پوست لیمو استفاده شده، تا طعم و عطر لیمو به خوبی در آن حس شود. خمیر را با قالب گل هایی مانند آفتابگردان قالب بزنید. این شیرینی ها را می توانید برای پذیرایی از مهمان های نوروز هم در نظر بگیرید. نوش جان!
 
مواد لازم:
 
  •     آرد  ۲ پیمانه
  •     بیکینگ پودر  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     نمک  ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     شکر  ۱ پیمانه
  •     پوست لیموترش  ۲ قاشق غذاخوری
  •     آبلیمو  ۱/۴ پیمانه
  •     کره  ۳/۴ پیمانه
  •     وانیل  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     پودر قند به میزان لازم
 
بیسکویت لیمویی (نوروزی) 
 
طرز تهیه:

1-در ظرفی آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.

2-شکر و رنده پوست لیمو را در کاسه همزن برقی بریزید و با درجه متوسط برای ۱ دقیقه بزنید. کره را به مواد،اضافه کنید و برای حدود ۲ دقیقه تا پف کند، هم بزنید.وانیل و آب لیمو را به مواد اضافه کنید. درجه همزن را کم کنید وکم کم آرد ترکیب شده با سایر مواد را، اضافه کنید.

3-روی سطح کار اندکی آرد بپاشید، خمیر را نصف کنید.هر نیمه را به شکل دایره ای با قطر ۲۵ سانتی متر باز کنید و در کیسه پلاستیکی قرار داده و برای ۳۰ دقیقه تا سفت شوند در فریزر قرار دهید.

4-از قبل، فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد ، گرم کنید. هر نیمه خمیر را جداگانه کار کنید. خمیر را به پهنای حدود ۳ میلی متر بر روی کاغذ روغنی باز کنید. با قالب طرح گل ،به سایز حدود ۷ سانتی متری، خمیر را قالب بزنید. در سینی فر ،کاغذ روغنی پهن کنید. آنها را در سینی فر، به فاصله دو ونیم سانتی متر از هم، قرار دهید. با قالب گرد حدود ۲ سانتی متری، خمیر وسط گل ها را در آورید. خمیر دیگر را باز کنید و این مراحل را تکرار کنید. باقیمانده های خمیر را با هم ترکیب کرده و دوباره، برای ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و مراحل قالب زدن را تکرار کنید

5-خمیر ها را برای ۱۲ تا ۱۳ دقیقه بپزید. بیسکویت ها را برای خنک شدن ، روی توری قرار دهید. برای سرو روی آنها پودر قند ، الک کنید. می توانید بیسکویت ها را در ظرف در بسته(که هوا نکشد) برای ۳ روز، در دمای اتاق نگه دارید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت لیمویی:

1-  به آرد اضافی برای سطح کار نیاز دارید.

2- از رنده پوست لیمو ، استفاده کنید.

3-  اگر دسترسی دارید از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.

4- با این میزان مواد ، ۲۴ عدد بیسکویت خواهید داشت.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر صالحی_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
دکتر صالحی_فوتر
فنی آتل_فوتر
اورانوس_فوتر2
تدبیرکالا_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
پارسیان طب - فوتر
روشا فارمسی_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
تنورستان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو