با این شیرینی در نوروز چاق نمی شوید!
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۴۹۳۶۱۸
۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۵
۱۴۳۷۰
بیسکویت کرانچ نارگیلی
یکی از شیرینی هایی که زیاد سر سفره عید دیده ایم، بیسکویت های کرانچ نارگیلی است. در این مطلب طرز تهیه آن را آموزش داده ایم.
ماهنامه سفره ایرانی - معصومه خوانساری: یکی از شیرینی هایی که زیاد سر سفره عید دیده ایم، بیسکویت های کرانچ نارگیلی است. در این مطلب طرز تهیه آن را آموزش داده ایم.


مواد لازم:
 
  • کره: 120 گرم
  • پودر قند: 150 گرم
  • آرد: 210 گرم
  • نشاسته ذرت (سفیدرنگ): 38 گرم
  • اسانس وانیل: یک ق چ
  • تخم مرغ: یک عدد زرده + نصف سفیده
  • پودر نارگیل: سه ق چ

مواد رویه:
 
  • سفیده تخم مرغ: یک عدد
  • پودر نارگیل: به مقدار لازم

بسکوییت کرانچ نارگیلی 
 
طرز تهیه:
 
1. کره و پودر قند را با همزن برقی به مدت تقریبی سه دقیقه بزنید تا کاملا سبک و کرمی شکل شود. تخم مرغ را اضافه کنید و حدود یک دقیقه بزنید. سپس اسانس وانیل را نیز بیافزایید و هم بزنید.
 
2. همزن را خاموش کرده ترکیب آرد، بیکنیگ پودر و نشاسته ذرت الک شده را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید در آخر پودر نارگیل را بیافزایید و با لیسک مخلوط کنید. خمیر کمی چسبندگی دارد که این چسبندگی با استراحت در یخچال از بین می رود.

3. خمیر را با روکش حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس مقادیر خیلی کم از خمیر برداشته بین دو لایه کیسه فریزر که آردپاشی نموده اید با وردنه به صخامت تقریبی 3 میلی متر باز نموده و کاتر گرد بزنید و در سینی فر بچینید.
 
4. خمیرهای کاتر خورده را حدود 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس با سفیده تخم مرغ رومال نمایید و رویش پودر نارگیل بپاشید و در فر از پیش گرم شده به دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 12 تا 15 دقیقه بپزید در حدی که لبه های بیسکویت ها طلایی شود. سپس با یک کاردک بیسکویت ها را از سینی جدا نمایید و روی توری فلزی خنک کنید.

نکته:

خمیر این بیسکوییت باید خنک باشد و به راحتی با کاردک قابل انتقال به سینی فرد است. در غیر این صورت خمیر را روی صفحه سیلیکون یا کاغذ روغنی باز کرده و به سینی فر منتقل کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
شرکت هوش و دانش سپهر_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
شرکت هوش و دانش سپهر_3
شرکت هوش و دانش سپهر_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
شرکت هوش و دانش سپهر_2
سفیر بار ساقدوش_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر صالحی_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
تنورستان_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
اورانوس_فوترموبایل2
پارسیان طب - فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دندانپزشکی تاج _ فوترموبایل2
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
روشا فارمسی_فوتر
اورانوس_فوتر2
فنی آتل_فوتر
پارسیان طب - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دندانپزشکی تاج _ فوتر2
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
تنورستان_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر کاشت ابرو
روانشناسی مرهم_ فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
شفا_فوتر