ته دیگ آردی، برای برنج های مهمانی!
۵۰۷۹۶۲
۲۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۱
۳۴۵۲۰ 
ته دیگ آردی از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شما می توانید این ته دیگ ترد و خوشمزه را برای همه برنج های خود استفاده کنید و تحسین مهمانانتان را برانگیزید . در ضمن اگر مایل هستید می توانید ته دیگ آرد با زیره ، کنجد یا سیاه دانه درست کنید .
وب سایت آشپزباشی: ته دیگ آردی از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شما می توانید این ته دیگ ترد و خوشمزه را برای همه برنج های خود استفاده کنید و تحسین مهمانانتان را برانگیزید . در ضمن اگر مایل هستید می توانید ته دیگ آرد با زیره ، کنجد یا سیاه دانه درست کنید .
 
مواد لازم:
 
  •     آرد  ۳ قاشق غذاخوری
  •     آب  ۱ لیوان
  •     نمک به میزان لازم
  •     زعفران دم کرده  ۱ قاشق غذاخوری
  •    روغن  ۴ قاشق غذاخوری
 
ته دیگ آردی 
 
طرز تهیه:

1- آرد را با آب و نمک مخلوط می کنیم. زعفران دم شده را به آن اضافه می کنیم.
 
2- روغن را در قابلمه ریخته، کمی که داغ شد آرد و آب را داخل آن می ریزیم.
 
3-می توانید بعد از ۳ دقیقه که ته دیگ خودش را گرفت برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
 
نکاتی در مورد طرز تهیه ی ته دیگ آردی:

1- این میزان مواد برای ته قابلمه سایز ۲۴ است . اگر قابلمه بزرگتری دارید به نسبت سایز مواد را افزایش دهید.

2- غلظت مواد شما باید مثل ماست رقیق باشد.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج