فارین پالسی: ترامپ، بر زخم ایران نمک پاشید
فارین پالسی در گزارشی تحت عنوان «ترامپ بر زخم ایران نمک پاشید و هیچی بدست نیاورد» نوشت: امریکا روز چهارشنبه گذشته درحالی از خواب بیدار شد که داعش مردم ایران را هدف قرار داده بود، حمله ای که منجر به کشته شدن ۱۲ انسان بی گناه شده بود.
پایگاه خبری انتخاب: فارین پالسی در گزارشی تحت عنوان «ترامپ بر زخم ایران نمک پاشید و هیچی بدست نیاورد» نوشت: امریکا روز چهارشنبه گذشته درحالی از خواب بیدار شد که داعش مردم ایران را هدف قرار داده بود، حمله ای که منجر به کشته شدن ۱۲ انسان بی گناه شده بود.
در روز ترور، اقدام دیپلماتیک درست و نجیبانه این بود که این حمله را محکوم کرده و با قربانیان ابراز همدردی کنیم. در واقع در روزی که کشور مخالف ما ایران با دشمن مشترک ما داعش روبرو شده، کار چندان سختی نبود که بیرون بیاییم و حمله تروریستی را محکوم کنیم. حداقلش این بود که شاید بارقه امیدی برای همکاری بیشتر با ایران علیه داعش بوجود می آمد.
با این حال، به نظر می رسد این نوع نکات و سیاست ها در دفترچه سیاست های دیپلماتیک ترامپ جایگاهی ندارد.
در بهترین و خوش بینانه ترین حالت، بیانیه ترامپ در مورد حملات تروریستی در ایران را می توان یک فرصت از دست رفته و در بدترین سناریو می توان آن را نقص سیاست خارجی او تلقی کرد.
این اقدام ترامپ همچنین کوته بینانه و فراموشی تاریخ بود، آن هم برای کسی که خود را کاسب و اهل نیویورک می داند و اکنون دچار نسیان شده و یادش رفته ایران چطور به امریکا بابت حملات یازده سپتامبر تسلیت گفت.
اقدام ایران در آن زمان، از طرفی فرصتی برای کسب موفقیت های ژئوپلتیک و از طرف دیگر واکنشی تحسین برانگیز بود، آن هم از سوی کشوری که مخالف ما محسوب می شد.
خیلی سخت است که از سیاست خارجی ترامپ سر دربیاریم. همانطور که این هفته دیدیم، ترامپ توییت هایی در مورد قطر کرد و از هیچ فرصتی برای افزایش تنش ها دریغ نکرد.
البته ترامپ در این اتفاق، تنها نبود، در همان روز که حملات تروریستی در ایران در حال وقوع بود، سنای امریکا رای به تحریم ایران داد. زمان، زمان جیبی بود. جدا از اینکه اساسا این طرح باید تصویب می شد یا نه، مهم این است که کنگره می توانست زمان تصویب آن را تغییر دهد و قدری صبر به خرج دهد.
حملات در ایران توسط گروهی صورت گرفت که حدود سه سال است با آن ها در جنگیم. با توجه به افزایش لفاظی های ترامپ در مورد شکست داعش، چرا به جای همکاری و تعامل بیشتر با ایران علیه دشمن مشترک مان، دست به چنین اقداماتی می زنیم؟ به نظر می رسد ترامپ به این تصور در خاورمیانه دامن زده است که امریکا در این جنگ های فرقه ای نهایتا طرف یکی از جناح ها ابستاده است.
فراموش نکنید که سربازان امریکایی در خاورمیانه به طور مستمر جان شان وابسته به تلاش های نیروهای مورد حمایت ایران در جنگ علیه داعش در عراق است.
حملات تروریستی در تهران فرصت قائل تاملی برای ترامپ در جهت اغاز تعامل با ایران بود، تعاملی که شاید می توانست به رفع برخی اختلافات منجر شود. روحانی پیش از این از امادگی اش برای برخی مذاکرات سخن گفته بود، اما ترامپ این فرصت را از دست داد.
تبلیغات متنی
-
بیانیه ارتش در خصوص موفقیت فاز نخست خلع سلاح حزبالله
-
نامه پرسپولیس برای بمب بزرگ نقل و انتقالات
-
بازداشت یکی از دانشجویان علوم پزشکی در اعتراضات
-
ترامپ: نگران بودم که مبادا فاجعه «طبس» تکرار شود
-
نوشیدن اّب در هواپیما شما را خواهد کشت؟
-
امید ابراهیمی، نقشه مصور ایران را استوری کرد
-
این تصاویر تمرین دلتافورس در عراق است؟
-
ویزیت پزشک عمومی در ۱۴۰۵ میلیونی شد!
-
علی شریفی زارچی از ایران رفت؟
-
چهره «فروزان» در ۳۵ سالگی هنگام بازی در فیلم دشنه
-
مهدی تاج: تیم ملی ۲ بازی در اسپانیا خواهد داشت
-
تانک باشکوه رضوانی؛ این هیولا برای بتمن ساخته شده!
-
جزئیات جدید از پرونده پرواز اوکراینی در سالگرد این فاجعه
-
اولین تصاویر از تانک M۱E۳ آبرامز؛ کابوس جدید میدانهای نبرد
-
عجیب و باورنکردنی؛ رضا درویش در آستانه مدیرعاملی تراکتور!
-
بازداشت یکی از دانشجویان علوم پزشکی در اعتراضات
-
ویزیت پزشک عمومی در ۱۴۰۵ میلیونی شد!
-
علی شریفی زارچی از ایران رفت؟
-
توضیحات ایسنا پیرامون شایعه خروج اتباع ترک از ایران
-
یک پیشبینی ترسناک درباره قیمت جدید مرغ!
-
واکنش تند فارس به تعطیلی کافه وریا و ساعدینیا
-
پیام خبرساز عراقچی در بیروت: برای جنگ آمادهایم
-
اعلام طرح ۳ مرحلهای آمریکا برای ونزوئلا
-
اظهارات دادستان بروجرد درباره تجمعات شب گذشته
-
امیرپارسا نشاط دستگیر شد؟
-
اولتیماتوم علی دایی به خضریان: پات رو از گلیمت درازتر نکن!
-
ویدیوی تبلیغ کوییک در ونزوئلا جلب توجه کرد!
-
اظهارات معنادار کارشناس صداوسیما درباره جنگ احتمالی
-
کنایه به مهران مدیری و سیامک انصاری در تشییع پیردوست
-
لقب عجیبی که رئیس سازمان برنامه به تریدرها داد!
-
کنایه به مهران مدیری و سیامک انصاری در تشییع پیردوست
-
گزارش خبرگزاری مهر از اعتراضات امروز در مشهد
-
ادعای شبانه درباره تصمیم نهایی ترامپ برای ایران
-
علی اردستانی اعدام شد
-
آ مثل آبدانان که در روزهای اخیر تیتر یک شد
-
سیانان، نقشه جدید ترامپ برای ایران را لو داد
-
روایت یک شاهد عینی از اتفاقات غافلگیرکننده بازار تهران
-
استوری صریح و رک محسن تنابنده در ساعات اخیر
-
تصاویر رسمی از اتفاقات امشب آبدانان ایلام
-
استقرار ناگهانی تیپ ۱۰۱ هوابرد آمریکا در اربیل
-
قیمت جدید و باورنکردنی مرغ و تخم مرغ اعلام شد
-
اولتیماتوم علی دایی به خضریان: پات رو از گلیمت درازتر نکن!
-
اینترنت در این ۱۶ استان تقریبا قطع شده است!
-
استوری معنادار چاوشی در ساعات اخیر توجهبرانگیز شد
-
ابوطالب هم پس از قیاسی برای روزهای اخیر پست گذاشت
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
خدا به زخمش نمک بپاشه
موقعیت مناسب و ویژه ای برای ایران به وجود اومده از یک طرف یک انسان کم عقل در امریکا روی کار اومده و از طرف دیگه دولت روحانی در ایران 4 سال و چند ماه دیگر سر کار خواهد بود. دولتی که ایران را از یک کشور محکوم از نظر جهان به بازیگر رسمی و فعال منطقه تبدیل کرد.
باید روابط تجاری و سیاسی را با اروپا چین و روسیه گسترش بدیم اگر جنگ قدرت داخلی اجازه فعالیت بده!!
آنهایی که موافق مذاکرات با آمریکا هستند باید تحویل بگیرند..
من نميدونم پس اين روان پزشكان كجا ند جنايت به اين هولناكي رو ميگن. ترقه بازي تسليت هم نگفته،،،،،اونوقت گير دادند به ترامپ كه تسليت بگو،،،الان كي ديوونه ست ???