مصرف نان و برخی از مضرات آن!
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
ادیب_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
ادیب_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۵۹۸۳۱۳
۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۲
۱۲۳۲۷
نان یکی از غذا های پرطرفدار در کشور ما است. اکثر نان ها با استفاده از آرد سفید و با دمایی بالاتر از ۴۰۰ درجه پخته شود که فقط باعث تولید قند می شود. یعنی با خوردن نان مقدار زیادی قند وارد بدن خود می کنیم.
وب سایت زوم تک - بهنام خدابخشی: نان یکی از غذا های پرطرفدار در کشور ما است. اکثر نان ها با استفاده از آرد سفید و با دمایی بالاتر از ۴۰۰ درجه پخته شود که فقط باعث تولید قند می شود. یعنی با خوردن نان مقدار زیادی قند وارد بدن خود می کنیم. جالب است بدانیم که قندی که از طریق میوه ها مصرف می کنیم به دلیل داشتن انواع ویتامین سریع وارد چرخه متابولیسم شده و به انرژی تبدیل می شود.
 
 مصرف نان و برخی از مضرات آن!

اما قند بدون ویتامین، مستقیما به چربی تبدیل شده و باعث افزایش وزن و تجمع چربی ها در بدن به خصوص شکم و پهلو می شود. مصرف این گونه نان و قند های بدون ویتامین علاوه بر افزایش وزن منجر به بیماری های کبدی شده و در دراز مدت باعث ایجاد بیماری کبد چرب می شود.

مصرف نان در گذشته نان سنگگ به عنوان سالم ترین نان شناخته شده بود چرا که بر روی سنگ ها و ریگ های داغ پخته می شود اما امروزه با عوض کردن تنور ها و پخت این نان ها توسط حرارت از بالا و سطح فلزی آن را به نامرغوب ترین نان تبدیل کرده است.
 
 مصرف نان و برخی از مضرات آن!

قند های بدون ویتامین دقیقا مثل قند و شکر دارای انرژی بالایی هستند اما برخلاف آن ها به چرخه متابولیسم وارد نشده و در بخش های مختلف بدن به صورت چربی اضافی جمع می شوند. قند نان های سفید یکی از علل اصلی دیابت , فشار خون بالا , ناتوانی های تنفسی است. در غیاب ویتامین , اکسیژن , به رادیکال های آزاد تبدیل شده و آسیب هایی جدی به اندام های بدن می رساند.  همچنین این قند ها باعث ایجاد بیماری هایی مانند بیماری های صفرا , کبد , انواع سرطان از جمله سینه و پروستات می شوند.

خیلی راحت تا افزودن ویتامین B در کارخانه به آرد نان های سفید مثل نان تافتون , نان لواش, سنگگ و بربری می توان از بسیاری از این مسائل جلوگیری کرد.
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
17:19 - 1396/06/22
خوبه دیگه پول قند نمیدیم یعه کم صرفه جویی میشه
Iran, Islamic Republic of
15:18 - 1396/06/24
به جای نظارت بر نانوایی ها میخواهید وینامین ب به نان اضاف کنید تا مردم بیچاره دچار غلظت خون هم بشوند.دانه های گندم خودش سرشار از ویتامین ب هست.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
پارسیان طب - فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
کلینیک النا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر
پارسیان طب - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
آیلین_تزریق چربی
تدبیرکالا_فوتر
اورانوس_فوتر2
ترجمه زندگی_فوتر
تنورستان_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
کلینیک النا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر صالحی_فوتر