طرز تهیه استاف چیکن فلورنتین
۶۲۰۰۰۵
۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۵
۱۷۹۸۱ 
استاف چیکن فلورنتین یک غذای خوشمزه و خوش خوراک است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مجله سرآشپز - ایمان دلقندی: استاف چیکن فلورنتین یک غذای خوشمزه و خوش خوراک است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد مورد نیاز

  • سینه مرغ: 4 عدد
  • پنیر فتا (رنده شده): 50 گرم
  • اسفناج (خردشده): 150 گرم
  • گردو (خردشده): 4 عدد
  • پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
  • سس خردل: 1 پیمانه
  • آب لیمو ترش: 1 پیمانه
  • رب انار: 2 ق س
  • عصاره سبزیجات: 2 پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
 
استاف چیکن فلورنتین 

روش پخت

1.    به وسیله چاقویی سینه مرغ را از قسمت بالا سوراخ کنید (این کار را با دقت انجام دهید).

2.    سس خردل، آب لیموترش، پیاز، نمک و فلفل سیاه را داخل ظرفی ریخته و مخلوط کنید. بعد سینه مرغ را درون آن قرار داده و به مدت 4 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود.

3.    اسفناج و گردو را با هم مخلوط کنید. بعد پنیر و رب انار را به آن اضافه کنید.

4.    سینه مرغ را از مواد مرینت خارج کرده و درون آن را با مخلوط اسفناج به صورت یکنواخت پر کنید.

5.    دو طرف سینه مرغ را با مقداری روغن سرخ کنید. بعد آن را درون ظرفی قرار داده و عصاره سبزیجات را روی آن بریزید. سپس روی ظرف را با ورق آلومینیومی بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر از قبل با دمای
180 درجه سانتی گراد گرم شده، قرار دهید تا بپزد.

6.    سینه مرغ را برش زده و همراه با سبزیجات بخارپز سرو کنید.

•    استاف چیکن فلورنتین (یا سینه مرغ پرشده) به سبک ایتالیایی جزء یکی از غذاهای معروف و محبوب ایتالیا به شمار می رود که به ذائقه ما ایرانی ها بسیار نزدیک است.
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
23:24 - 1396/08/15
شما هم اسفناجاتون تلخ میشه وقتی میپزین؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج