۶۲۹۷۳۳
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

«اویحیی» مخالفان را «خرس‌های قطبی» خواند!

نخست وزیر الجزائر تاکید کرد، برخی از کشورهای منطقه ۱۳۰ میلیارد دلار برای نابودی سوریه، لبنان و یمن هزینه کرده‌اند. وی مخالفان کشورش را به خرس قطبی شبیه دانست که وقت انتخابات بیدار می‌شوند.

خبرگزاری ایسنا: نخست وزیر الجزائر تاکید کرد، برخی از کشورهای منطقه ۱۳۰ میلیارد دلار برای نابودی سوریه، لبنان و یمن هزینه کرده‌اند. وی مخالفان کشورش را به خرس قطبی شبیه دانست که وقت انتخابات بیدار می‌شوند.

احمد اویحیی، نخست وزیر الجزائر در سخنرانی خود در کمپین انتخابات محلی این کشور گفت، اگر از مشکلات رهایی نیابیم و از فاجعه‌ای به نام "بهار عربی" نجات پیدا نکنیم، اوضاع الجزائر بدتر خواهد شد.

اویحیی در جمع مردمی در شهر وهران در غرب پایتخت گفت: در قطب شمال حیوانی است که خرس قطبی نامیده می‌شود در طول سال می‌خوابد و در فصل بهار بیدار می‌شود. در الجزایر ما "خرس‌های سیاسی" داریم که در طول سال می‌خوابند و در زمان انتخابات بیدار می‌شوند.

وی عملکرد برخی که آنها را "تجار سیاسی" خواند که به دنبال ترسیم صورتی سیاه از داخل و خارج کشور هستند، مورد انتقاد قرار داد و گفت:‌ اوضاع کشور رو به بهبودی مستمر است و دستاوردهای عبدالعزیز بوتفلیقه رئیس‌جمهوری الجزایر طی ۱۸ سال گذشته در ساخت کشور مثمر ثمر بوده است.

اویحیی که رهبر حزب کارگر الجزایر نیز است بر حرکت در مسیر آشتی ملی و اصلاحات اقتصادی تاکید کرد.

پیشتر مقامات الجزائر مخالفت خود را از مداخله در امور داخلی کشورهای دیگر و راه‌حل‌هایی که از خارج بر منطقه تحمیل می‌شود ابراز و تاکید کردند در مبارزه با تروریسم در کنار سوریه می‌ایستند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج