سالاد ماشویا؛ سالاد تونسی با شربت انار
۶۳۵۰۲۰
۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۱
۲۶۰۶۶
سالاد تونسی ماشویا (mashwiya) با بادمجان، فلفل دلمه و کدو سبز گریل شده تهیه و با شربت انار تزئین می‌شود.
برترین‌ها - ترجمه از الهام مظفری: سالاد تونسی ماشویا (mashwiya) با بادمجان، فلفل دلمه و کدو سبز گریل شده تهیه و با شربت انار تزئین می‌شود.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

مواد لازم:

  • ۱۵۰ گرم بادمجان
  • ۱۲۵ گرم فلفل دلمه‌ای سبز
  • ۱۲۵ گرم فلفل دلمه‌ای قرمز
  • ۱۵۰ گرم پیاز
  • ۱۵۰ گرم کدوی سبز
  • ۵۰ گرم جعفری تازه
  • ۵۰ گرم سیر
  • ۵۰ میلی لیتر روغن زیتون
  • ۱۰ گرم پودر فلفل سیاه
  • نمک به مقدار لازم
  • ۲۵ میلی لیتر آبلیمو
  • ۵۰ گرم کاهو
  • ۲۵ میلی لیتر
  • ۲۵ میلی لیتر شربت انار
طرز تهیه سالاد ماشویا 
 
طرز تهیه:

فلفل دلمه ای، بادمجان، پیاز و کدو سبز را ورقه ورقه کنید.
 
 طرز تهیه سالاد ماشویا

برگ‌های جعفری را خرد کرده و برای تزئین سالاد کنار بگذارید.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا
 
سیر‌ها پوست بگیرید و کاملا خرد کنید.

طرز تهیه سالاد ماشویا 

برای آماده کردن مخلوط سالاد، روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ بریزید. سیر خرد شده و پودر فلفل و نمک را به آن اضافه کنید.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

پیاز، بامجان، فلفل دلمه‌ای و کدو سبز را با هم ترکیب کنید. مخلوط روغن را روی آن ریخته و خوب هم بزنید تا زمانی که همه مواد کاملا ترکیب شوند.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

یک ماهیتابه چدنی برداشته و پیاز و کدو سبز را درون آن بریزید تا دو طرفش کباب شود.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

درمورد بادمجان و فلفل دلمه ای‌ها هم همین کار را تکرار کنید و آن‌ها را در کاسه سالاد بریزید.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

آبلیمو و جعفری خرد شده را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

کاهو‌ها را در یک بشقاب خرد کنید و سبزیجات گریل شده را روی آن‌ها بریزید.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

در انتها شربت انار را هم روی سالاد ریخته و میل کنید.

طرز تهیه سالاد ماشویا
 

 
مواد لازم برای تهیه شربت انار:

  • ۴ پیمانه آب انار
  • ۲ و نیم پیمانه شکر
  • ۱ قاشق چایخوری آبلیمو
 طرز تهیه سالاد ماشویا

طرز تهیه:

در یک ماهیتابه همه مواد را روی حرارت متوسط ترکیب کنید. کاملا هم بزنید تا شکر حل شود.
اجازه دهید روی حرارت متوسط به بالا ۲۰ - ۲۵ دقیقه بماند تا زمانی که قوام شربت را به دست آورد.
از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سرد شود. می‌توانید این شربت را تا دو هفته در یک ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.
برچسب ها:
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:14 - 1396/09/24
سلاد جالب و به نظر من خشمزه است
Iran, Islamic Republic of
14:15 - 1396/09/24
ترظ تهیه ی یک سالاد خوشمزه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج