کیک شیفون پرتقالی با میوه‌های خشک
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
دکتر ولدخانی_1
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
دکتر استرکی_4
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
دکتر ولدخانی_2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۶۵۶۱۵۵
۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۹
۱۹۳۲۹
طعم این کیک پرتقالی با میوه های خشک فوق العاده می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم حتما امتحان کنید.
ماهنامه کیک و شیرینی - زهرا خورسند: طعم این کیک پرتقالی با میوه های خشک فوق العاده می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم حتما امتحان کنید.

مواد لازم کیک:

  • آرد    280 گرم
  • شکر    260 گرم
  • تخم مرغ    6 عدد
  • بیکینگ پودر    2 ق چ
  • نمک    یک پنسه
  • روغن مایع    سه چهارم پیمانه
  • آب پرتقال (تازه)    سه چهارم پیمانه
  • رنده پوست پرتقال    یک ق چ
  • کرم تارتار    یک هشتم ق چ
  • خامه (فرم گرفته)    حدود 600 گرم
  • میوه های خشک (خردشده)    حدود 300 گرم
 
 کیک شیفون پرتقالی با میوه های خشک

طرز تهیه کیک:

1. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و زرده تخم مرغ و نیمی از شکر و رنده پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا پوک و سفید شود.
 
2. سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با دور تند همزن برقی بزنید تا کمی فرم بگیرد.
 
3. سپس باقی مانده شکر را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
 
4. همزن را خاموش کرده و آرد و بیکینگ پودر و نمک الک شده را به تناوب همراه با آب پرتقال اضافه کنید.
 
5. سپس روغن مایع را اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط کنید.
 
6. در آخر سفیده تخم مرغ فرم داده شده را در چند مرحله اضافه کرده و دورانی هم بزنید.
 
7. مواد آماده را داخل سه عدد قالب 20 سانتی متری که کاغذ انداخته اید، ریخته و داخل فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت قرار دهید.
 
8. پس از پخت کیک ها را داخل قالب خنک کنید.

9. کیک های خنک شده را از قالب جدا کرده و هر لایه را با کمی خامه فرم گرفته پوشانده و میوه های خشک خردشده را روی آن بریزید.
 
10. سپس لایه بعدی را روی آن قرار داده و رو و دور تا دور کیک را با خامه پوشانده و کیک را مانند شکل با میوه های خشک به دلخواه تزیین کنید.

نکته:

1. در صورت در دسترس نبودن سه عدد قالب 20 سانتی متری می توانید کیک را داخل یک عدد قالب 20 سانتی متری با ارتفاع بلند ریخته و پس از پخت و خنک شدن به سه لایه تقسیم کنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_1
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
سفیر بار ساقدوش_3
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شفا_فوترموبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کیان برنا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
کیان برنا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
کلینیک فرشته_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی ادیب_فوتر